ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.7.2020 | 00:04

ό,τι τύχει ειναι η ζωή..

Νιωθω οτι γεννήθηκα στη λάθος οικογένεια,απο λάθος γονείς με τους οποίους δεν ταιριάζω κα-θό-λου.Είναι άνθρωποι που ούτε για γείτονες δεν θα επιθυμούσα να έχω.Ειμαι πολύ δυστυχισμένη που μου έτυχαν στη ζωή αυτοί οι ανθρωποι. Μου κατέστρεψαν τη ζωή με τις λαθος ´συμβουλές' τους και τον τυραννικό χαρακτήρα τους. Τωρα που θέλω να ζήσω τη ζωη μου, δεν με αφήνουν ήσυχη. Όλο γκρινιάζουν,φωναζουν κι με ενοχλούν για βλακώδεις αιτίες κι αφορμές.Δεν μπορώ να αναπνεύσω. Τα βράδυ ξενυχτώ σκεπτόμενη πώς να καταφέρω να φύγω μακρια τους χωρίς φασαρίες και παρατράγουδα.Αν φύγω κρυφά νιώθω οτι θα ψάξουν να με βρουν για να με συντρίψουνΤους φομαμαι κι υποφέρω απο μανια καταδίωξης..:( Ειναι καταπιεστικοί μα εγώ δεν έδωσα ποτέ μου αφορμή. Στα τριάντα μου με εξευτελίζει ο τρόπος που μου φέρονται. Δεν θα ήθελα να έχω καμμία απολύτως αλληλεπίδραση μαζί τους Καθώς μεγαλώνω συνειδητοποιώ τί είδους άνθρωποι είναι και πού να τους κατατάξω Ο πατέρας μου μού θυμίζει έντονα εναν μπετόβλακα συμμαθητη μου στο σχολείο που μια ζωή με κορόιδευε που δεν ειχα φίλους, ήταν χαμηλής νοημοσύνης και κακός μαθητής στο Λυκειο και ρωτουσε στο μάθημα" γιατί να μάθουμε αρχαία-πού θα μας χρησιμεύσουν;;"Τον περιφρονούσα, δεν με ενδιέφερε καν η γνώμη του. Τον λένε Θανάση. Μεγαλώνοντας στνειδητοποίησα οτι και ο πατέρας μου ενας τετοιος Θανάσης ήταν ως μαθητής και ως ενήλικος μετέπειτα και τρέμω στην συνειδητοποίηση πως αυτος ο βλακας εκανε παιδί(εμένα) και πήρε τη ζωή μου στα χέρια του. Η μητέρα μου πολύ χαμηλής αντιληπτικής ικανότητας και καταπιεστική. Με αποκλήρωσε προσφάτως.Δεν με πειράζει. Οταν θα με εχει αναγκη δεν θα είμαι εκεί γι ´αυτήν. Όπως εστρωσε θα κοιμηθεί. Και μια ζωη μου έκανε τον βίο αβίωτο. Με έβριζε, με μείωνε και απαιτούσε απο εμένα άριστες επιδόσεις ενω η ίδια δεν κατάφερε ούτε το δημοτικό να βγάλει. Αυτή η γυναίκα θα κρίνει εμένα; Εμένα αυτή;!;!Τετοιο άνθρωποι μού έτυχαν. 7 δις άνθρωποι κι επρεπε να πέσω στα νύχια τους.Ο πόνος μου δυσβάσταχτος. Πόσο διαφορετική θα ήταν η ζωη μου αν είχα τους σωστούς ανθρώπους γύρω μου.
3
 
 
 
 
σχόλια
Οκ. Κάθε οικογένεια έχει τις πληγές της. Και συχνότατα οι γονείς γίνονται τροχοπέδη για την εξέλιξη των παιδιών τους. Με μια διαφορά. Οφείλετε να δείτε τον εαυτό σας όπως είναι. Ένας άνθρωπος 30 ετών. Ενήλικας που μπορεί και πρέπει να ορίζει τον εαυτό του, ανεξαρτήτως πλαισίου. Ό,τι είχαν να κάνουν οι γονείς σας το έκαναν, καλό ή κακό. Το ζάρι πλέον είναι στα χέρια σας κι είστε η μόνη υπεύθυνη για την πορεία σας. Συμφωνώ, πρέπει να στοχεύσετε στο να φύγετε μακριά τους και να διεκδικήσετε την αυτονομία σας.Ουδείς γονέας είναι τέλειος. Και για να αφήσετε πίσω τα κακώς κείμενα, έτσι πρέπει να το δείτε. Ο ρόλος τους στη ζωή σας δεν μπορεί να είναι πλέον καθοριστικός, παρά μόνον αν τους το επιτρέπετε. Αυτοί είναι, δεν αλλάζουν. Καιρός να πάτε παρακάτω. Αποκοπείτε από το παρελθόν, γιατί πάντοτε υφέρπει ο κίνδυνος να γίνεται ξανά και ξανά το άλλοθι της αποτυχίας ή της αδράνειάς μας. Μην το επιτρέψετε αυτό. Καλή τύχη.
Θα σε συμβούλευα να φροντίσεις για την ψυχοθεραπεία σου, άμεσα. Ξεκαθαρίζοντας το μέσα σου, πιθανόν να βρεις τη δύναμη να ξεκαθαρίσεις τα έξω και τριγύρω σου. Α, και ομελέτα δεν φτιάχνεις, αν δε σπάσεις αυγά. Ή ακόμη πιο ξεκάθαρα, φύγε για να προλάβεις να σώσεις ό,τι ακόμη μπορείς.
Scroll to top icon