ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.7.2020 | 11:09

Σωγραμπρος εν ετη 2020;;;

Ποια είναι η γνώμη σας; Το θεωρείτε ξεφτίλα; Η κοπέλα μου λέει να πάω να μείνω στο νησί της να παντρευτούμε και να δουλέψω στην καφετέρια που άνοιξε. Είναι συνηθισμένο κάτι τέτοιο ή θα γελάει ο κόσμος;
8
 
 
 
 
σχόλια
Το θέμα δεν είναι αν θα γελάει ο κόσμος, που προσωπικά δεν το πιστεύω. Το θέμα είναι ότι αν ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο, θα είσαι απόλυτα εξαρτημένος από την κοπέλα σου στο οικονομικό κομμάτι, ενώ ταυτόχρονα η ζωή σου θα περιστρέφεται γύρω της, μιας και εσύ θα έχεις αφήσει τα πάντα για να την ακολουθήσεις!
Βρε φιλε μου μισο.Πρωτον γιατι να γελαει ο κοσμος?Δεν το καταλαβα.Ξερεις ποσους ανθρωπους ξερω που δουλευουν στις οικογενειακες επιχειρησεις αδερφων/ανδρων τους ή γυναικων τους?Παρα πολλους.Και δεν εχουν κανενα προβλημα.Θελω να πω τι ειναι αυτο που εμποδιζει εσενα απο το να πας εκει και ναι να δουλεψεις,αφου της κοπελας σου ειναι στο κατω κατω,και θα ειστε και μαζι,τι ειναι αυτο που σε δυσχεραινει?Η γνωμη του κοσμου?Ας γελασω.Ξερεις ποσο βλακεια ειναι ναι εν ετει 2020 να ακουμε αυτο το χιλιοειπωμενο "τι θα πει ο κοσμος?"Ε λοιπον σε πληροφορω ο κοσμος δεν θα πει και δεν ειπε τιποτα στην τελικη,οι δικες σου επιλογες ειναι αυτες που σε καθοριζουν οχι η γνωμη και τα κουτσομπολια των τριτων.Οι αλλοι παντα θα εχουν κατι να πουν και ολα τέλεια αν τα κανεις.Στο μυαλο σου ειναι ολα.Απελευθερωσου και αποφασισε τι θελεις να κανεις εν τελει.Κοιτά, άμα τα’ χεις βρει με την πάρτη σου, έχεις ξεπεράσει κόμπλεξ και ανασφάλειες, σε καλύπτει ο άνθρωπος σου και δεν σου καίγεται καρφί το τι θα πει ο κόσμος ,δεν είναι καθόλου δύσκολο το να δουλεψεις εκει που λες. :)
Το βλεπεις ολο λαθος. Εμένα οι γονείς της κολλητης μου εχουν γνωστο στην περιοχη μαγαζι τροφιμων. Βγαζουν πολυ χρημα λεμε να φανταστεις πληρωνει ο μπαμπας της 80000€ το χρονο εφορια. Ε λοιπον εκει μεσα δουλευει η κολλητη με τον συζυγο της. Ολοι οι πελατες ξερουν οτι ειναι ο αντρας της κορης του ιδιοκτητη ποτέ κανεις δεν ειπε κατι προσβλητικο. Ισα ισα που εχει καλη φημη το μαγαζι οτι ειναι οικογενειακη επιχειρηση με οικογενειαρχες μεσα!!
Προσωπικά δεν θα το έκανα με τίποτα... Να έχω για εργοδότη τη γυναίκα μου και να ζητώ χαρτζιλίκι απο αυτή ή τον πεθερό; Δικό της το σπίτι δικιά της η δουλειά αυτή θα αποφασίζει για τα πάντα. Καλύτερα να ζω απο τα επιδόματα και να τρώω στα συσσίτια.
Το θεμα δεν ειναι τι λεει ο κοσμος αλλα τι σε ικανοποιει και τι θες εσυ απο τη ζωη σου. Ναι ειναι πιο συνιθισμενο απο οτι νομιζεις. Απλα η ενσταση μου σε τετοιες καταστασεις ειναι μια: Αν χωρισετε τι κανεις? Φυσικα δεν παντρευεσαι για να χωρισεις αλλα μια ανεξαρτησια πρεπει να την εχουμε.
Scroll to top icon