ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.7.2020 | 20:45

Γελάω για να μην κλάψω

Κάνουμε meeting με τη διεύθυνση και μου πέτανε το φοβερό έχουμε πολύ πελατεία κ δουλειά οπότε αν θέλεις μπορείς να έρχεσαι όλες τις μέρες κ ώρες που θα μάστε ανοιχτά αλλά θα πληρώνεσαι μόνο για τα ραντεβού που θα κάνεις κ θα πάει καλά θα δεις....κ σκέφτομαι άκουσα καλά μου λέει να έρχομαι τζάμπα φουλ time μέχρι να χτίσω πελατεία?σε ποιο ουράνιο κ τόξο???τι πίνουν κ δεν μας δίνουν... Nομιζω έμεινα τόσο μαλακας που δεν ήξερα τι να απαντήσω παιρνω τα μάστερ μου κ τις 100 εκπαιδεύσεις κ πάω να γίνω φουλ time καθαρίστρια( δεν το λέω υποτιμητικά το αντίθετο,πληρώνονται!!!!)
4
 
 
 
 
σχόλια
Μια τέτοια ανακοίνωση σε υπάλληλο μπορεί να γίνει για τους παρακάτω λόγους:α) Δυσαρέσκεια (ξαφνική μάλλον) ως προς τη μούρη τουβ) Απόδοσηγ) Ζόρια εταιρείαςδ) Λόγοι αρχήςΤο (α) είναι κατακριτέο, το (β) φυσιολογικό, το (γ) αλλοίμονο αλλά συμβαίνει, το (δ)-κατά περίπτωση- είναι επιβεβλημένο.Εκτός λάθους ή παράλειψης εκ μέρους μου, θα σου πω ότι:Επιχείρηση που έχει πελατεία και δουλειά, όπως μας γράφεις, είναι σχεδόν βέβαιο ότι γνωρίζει όλους τους υπόλοιπους 5-6 τρόπους να αποφύγει τέτοιες ανακοινώσεις σε υπαλλήλους, δίχως να ξεφτιλίζεται ασκόπως.Με τέτοιες πρακτικές δεν στήνονται επιχειρήσεις πέραν του περίπτερου.Υπάλληλος ο οποίος δεν αντιλαμβάνεται τι από τα 4 παραπάνω συμβαίνει, είναι μάλλον ακατάλληλος για πολύ πιο απλές εργασίας και επιχειρήσεις. Ούτε για καθαρίστρια δεν κάνει.Εγώ πάντως στην θέση σου, αν ένιωθα θιγμένος θα έστελνα και μια επιστολή στον ιδιοκτήτη, σε καταναλωτικές οργανώσεις, σε θεσμικά όργανα εργασιακής προστασίας με κοινοποίηση στον Άδωνη. Το θέμα όμως αγαπητέ δεν είναι η επιστολή καθ'αυτή. Το θέμα είναι να ξέρεις τι να γράψεις. Κι αν ξέρεις τι να γράψεις θα σου πω εγώ για πότε θα αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης.Ξέρεις τι να γράψεις;
Αυτο δεν ειναι καινουργιο.Το ξερω σε πωλητες ειτε απο τηλεφωνο ειτε πορτα πορτα οτι πληρωνονται αναλογα τα "κλεισιματα" που κανουν,δηλ τις παραγγελιες.Τακτικη απο οτι φαινεται και διευρυνεται και σε αλλους κλαδους.
Άσχημο πράγμα, η εργασιακή εκμετάλλευση. Αναρωτιέμαι όμως σε ποιο αντικείμενο έχεις μάστερ και 100 εκπαιδεύσεις; Η καθαρίστρια πιθανώς να έχει πιο συγκροτημένο και σωστό τρόπο γραφής από σένα.
Scroll to top icon