ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.7.2020 | 23:38

Παρασκευή βράδυ...

και ειμαι σπίτι όπως τις περισσότερες φορές. Νιώθω τόσο μόνη τέτοιες στιγμές. Μου λείπει ένας σύντροφος, μου λείπουν οι φίλες μου.(ειναι σε άλλη πόλη) Είμαι 31 και δεν εχω σχέση ενώ θα ήθελα πολύ. Τι κάνω λάθος και δε μπορώ να έχω έναν άντρα δίπλα μου;; Δεν μπορώ να καταλάβω. Εντάξει δεν ειμαι και θεαρα αλλα συμπαθητική. Δλδ μόνο η εμφάνιση παίζει ρόλο σε αυτό; Αν ήταν ετσι έπρεπε μόνο οι κουκλαρες να είχαν κάποιον. Αρα δεν ισχύει..
6
 
 
 
 
σχόλια
Μετα δεν μπορω αυτό το εγω θα είμαι τέρμα μόνος δεν μου κάθεται καμια/κανεις. Όχι φίλε μου κάτι θα κανεις λάθος. Κάπου θα θες βελτίωση. Εννοώ στην αυτοπεποίθηση εννοώ στην κοινωνικότητα να μιλάς πχ. Αν δεν τα εχεις αυτά είναι δύσκολο, είναι σα να πηγαίνεις σε ενα μέρος δίχως τίποτα και σου λένε επιβίωσε. Μα πως? Θελω να πω βλέπεις τι δεν παει καλα. Τα εχεις βρει με σένα? Ξέρεις τι θες? Πας και είσαι ο εαυτός σου και τελειωσε. Και για να το πω ωμά, μην παρεξηγησετε και ατομα με γυαλιά έχω δει σε σχέσεις και ατομα με παραπανω κιλά. Άντρες γυναίκες. Μην κομπλαρετε. Αυτό.
Λοιπον έτοιμη δεν έρχεται η σχέση, α θα παραγγειλω τώρα αυτό, δεν είναι fast food. Ξεκινας απο κάπου. Καταρχήν αποβάλλεις ολα αυτά τα πως είμαι έτσι εμένα γιατί δε με κοιτάζει κανεις κλπ κλπΜια χαρά είσαι. Θα βγαινεις. Ξεκινας απο αυτό. Θα βγαινεις ειτε μονη ειτε με κάποια φιλη. Λοιπον θα σου πω περιστατικό απόψε. Βγήκα σε καφέ είχα δώσει ραντεβου με μια φιλη να βγούμε, της λέω έλα εκεί θα είμαι εκεί. Πάω κάθομαι μονη μου και περιμένω. Άντρες ηταν εκεί. Γυναίκες επισης. Παρέες ή και μόνοι. Κοίταζα και με κοίταζαν. Αυτό θελω να πω. Κανεις παιχνιδι. Έτσι παει. Μιλάς γνωρίζεις βγαινεις ξαναβγαίνεις αν δεν γίνει κάτι ξαναβγαίνεις. Υπαρχουν και τα σοσιαλ. Παλιά δηλαδή πως έβγαινε ο κόσμος χωρίς σοσιαλ? Έβγαινε και ήταν πιο διαχυτικος. Αυτό γινόταν. Μιλούσες σου μιλούσαν και οτι γινόταν. Θελω να πω δεν είναι κάτι έτοιμο α θα κανεις αυτό. Θα το προσαρμοσεις πανω σου. Κάποιοι δε θέλουν να βγαίνουν και προτιμούν τα σοσιαλ. Εντάξει κανενα πρόβλημα. Απλα κάτι πρεπει να κανεις. Αυτό προσπαθώ να σου πω. Απο κάπου πρεπει να ξεκινήσεις. Βγαινω μονη και με φιλους και φίλες. Θελω να πω υπαρχουν βράδια που λέω αχ θα κάτσω να απολαυσω το ποτό μου δεν θα κανω γνωριμία, θα αραξω κι όμως έρχονται και μιλάνε. Είναι που λέμε να είσαι ανοικτός σε νέες γνωριμίες. Ωραία κάποιος ζητάει δίνει τηλέφωνο έχετε μιλήσει ε βγαινεις και βλέπεις. Κάπως έτσι. Δηλ μέχρι τώρα οι σχέσεις που έκανες ήταν προγραμματισμενες? Με τον Α με τον Β? Ως φοιτήτρια? Μετα στην εργασία δεν επαιξαν γνωριμίες? Δεν μπηκες στο κλιμα? Αυτό θελω να πω. Ενας/μια που έχει κανει μια δυο τρεις σχέσεις ξέρει πως γίνεται δεν κάθεται να μεμψιμοιρει. Βγαίνεις. Αυτό.
Πραγματικά περιμένεις απάντηση;Μόνο οι άνθρωποι που σε ξέρουν καλά και θα βρουν το θάρρος να στα πουν χύμα και τσουβαλάτα θα σου δώσουν τις απαντήσεις που ζητάς. Εδώ ψάχνεις ψύλλους στα άχυρα.
Όπως θα διαπιστώνεις γύρω σου,πολλές που δεν είναι κουκλάρες έχουν σχέσεις.Αυτές πώς βρήκαν;Δείχνε κι εσύ λίγο διαθέσιμη και πίστεψέ με θα βρεις πολύ γρήγορα κάποιον ή και κάποιους
Scroll to top icon