ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.8.2020 | 22:45

Κρίση ηλικίας!

Είμαι 28 χρονών και έχω σχέση σχεδόν 3 χρόνια. Περνάω πολύ καλά και δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα. Μετά από κάποιες κουβέντες βλέπω ότι η σχέση πάει ποιο σοβαρά. Νιώθω όμως ότι δεν είμαι σίγουρη αν θέλω να είναι αυτός ο άντρας που θα κάνω οικογένεια. Τον αγαπώ πολύ αλλά δεν είμαι ερωτευμένη. Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι πάντα στις σχέσεις μου εκεί στα τρία χρόνια βαριέμαι και σαν να μου φεύγει.. Αυτή τη φορά όμως επειδή θέλω πολύ να κάνω οικογένεια και δεν είμαι και τόσο μικρή δεν μπορώ να αφήσω μια καλή σχέση για να βρω τον τέλειο γιατί απλά φοβάμαι ότι μπορεί μετά να μην βρω κάποιον. Το ξέρω δεν είμαι και τόσο μεγάλη αλλά νιώθω σαν να έχω ένα περιθώριο δύο χρόνια να κάνω οικογένεια μιας και σε δύο χρόνια θα είμαι 30!
5
 
 
 
 
σχόλια
Εσύ τι πιστεύεις ότι είναι σημαντικότερο για τη δημιουργία οικογένειας; Ο έρωτας ή η αγάπη;Νομίζω ότι ο πρώτος φεύγει με τον καιρό και βλέπεις καθαρά αν όντως ταιριάζεις με έναν άνθρωπο, πέρα από ροζ συννεφάκια και την ιδανική εικόνα που έπλασες για εκείνον.Η απόφαση είναι φυσικά δική σου.
Τον τέλειο σύντροφο δεν πρόκειται να τον βρεις, όσο και να ψάχνεις. Ούτε τέλειος σύντροφος υπάρχει, ούτε τέλεια σχέση που είσαι non-stop μέσα στον έρωτα και την (γ)καύλα, όσα χρόνια και να περάσουν. Οι σχέσεις είναι σαν τις οικοδομές. Θέλουν γερά θεμέλια και για να φτάσεις ρετιρέ πρέπει κάθε μέρα να χτίζεις. Όχι μόνο εσύ, αλλά και ο σύντροφος σου. Άπαξ και κάποιος σταματήσει να συμβάλει στην οικοδομή, τότε δεν προχωράει το πράγμα. Επίσης εάν δεν υπάρχουν γερά θεμέλια, να περιμένεις την κατεδάφιση στον πρώτο σεισμό. Τα θεμέλια είναι υποκειμενικά αλλά σίγουρα πρέπει να υπάρχει σεβασμός, ειλικρίνεια και αγάπη. Την αγάπη την αναπτύσσεις με τον καιρό όσο γνωρίζεις τον άλλον. Ο έρωτας έρχεται και παρέρχεται...Όταν είσαι πολύ καιρό σε μία σχέση δεν είναι παράλογο μετά από χρόνια να μην νιώθεις τον ίδιο ενθουσιασμό που ένιωθες στην αρχή. Σίγουρα θα υπάρχουν στιγμές που βαλτώνεις, αλλά είναι στο δικό σας χέρι να το δουλέψετε και να αναζωπυρώσετε την σχέση σας. Το αν ο σύντροφος που έχεις τώρα δεν είναι ο κατάλληλος για εσένα, αυτό θα το κρίνεις εσύ. Απλά πολλοί άνθρωποι μυθοποιούν τις σχέσεις και νομίζουν ότι αυτά που βλέπουν στις ταινίες, αυτά ισχύουν. Δε θα σου πω τι να κάνεις, απλά ζύγισε τα θέλω σου και σκέψου αν αυτός ο άνθρωπος είναι εντάξει απέναντι σου και πληρεί τα περισσότερα από τα όσα θες από ένα σύντροφο.
Αρα με απλα λογια καθεσαι με καποιον μονο και μονο απο συνηθεια και για να μην χασεις την βολεψη σου και σκεφτεσαι να κανεις και οικογενεια ενω εσυ η ιδια δεν ξερεις ακομα στα 28 σου τι θελεις.
Ετσι οπως το λες, θα "αναγκαστεις" να κανεις οικογενεια με καποιον που δεν τον θεωρεις και πρωτη επιλογη για κατι τετοιο, μονο και μονο απο τον φοβο να μην μεινεις στο ραφι... Δε νομιζεις οτι ειναι καπως?
Τι θα πει καλη σχεση? Ισως βολικη, ηρεμη, με καλη ζωη για καποιους.. Για μενα καλη σχεση ειναι καλο σεξ, να θες τον αλλον οπως ειναι, να τον βλεπεις και να λες αυτος ειναι. Δεν θα συμβιβαζομουν με κατι λιγοτερο επειδη ειμαι 30.
Scroll to top icon