ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.8.2020 | 00:48

Άτυχη η λάθος επιλογές

Είμαι με ένα άνθρωπο 4 χρόνια έχω θυσιάσει τόσα πράγματα απ την ζωή μου που δεν το αξίζει μ αυτά που έχει κάνει.. Έχει δύο ηλικιωμένους γονείς μ προβλήματα κ είναι πολύ υπεραισθητος μιας κ δεν έχει αδερφο.. Εχω βοηθήσει τόσο πολύ τα προηγούμενα χρόνια που ήταν σε σχετικά καλή κατάσταση.. Μ αποτέλεσμα να μην έχουμε κάνει παιδί να μην έχουμε ζήσει ξενοιαστει Ν μην έχουμε πει διακοπές, ακόμα μιας κ πέρα απ του γονείς έλειπε εξωτερικό για δουλειά μεγάλα διαστήματα κάθε χρόνο, φτανωντας τώρα σαραντα λοιπόν εγώ.. Αύριο βγαίνω σε άδεια κ ενώ μ τα πολλά έχουμε κανονίσει επιτέλους μετά από χρόνια να πάμε λίγες μέρες διακοπές κ να ξεκουραστουμε μιας κ υπάρχει γυναίκα σπίτι, ο πατέρας του πήγε νοσοκομείο γ ψιλου πηδημα.. Πραγματικά να καταλάβω αλλά δεν έχω άλλη υπομονή.. Πρέπει να κοιτάξω εμένα με άφησα τόσα χρόνια.. Κάποιος μου κάνει πλάκα!
2
 
 
 
 
σχόλια
Το να αγαπάει τους γονείς του, να τους νοιάζεται, να τους φροντίζει, να τους στέκεται είναι απόλυτα οκ και δεκτό. Ίσως και το γεγονός ότι λείπει μεγάλα διαστήματα στο εξωτερικό τον κάνουν πιο ευαίσθητο ή και πιο ενοχικό (νιώθει τύψεις που τους αφήνει τόσο καιρό μόνους). Όμως, όπως σε όλα τα πράγματα, έτσι και εδώ υπάρχουν κάποια όρια. Αν δεν μπορεί να αγαπήσει και φροντίσει επίσης την σύντροφο που έχει δίπλα του τότε ίσως θα πρέπει να ξανασκεφτείς το τι προσφέρει ή μπορεί/είναι διατεθειμένος να προσφέρει αυτός ο άνθρωπος σε σένα και αν εσύ είσαι ικανοποιημένη με αυτό. Έχεις αφήσει πίσω σου βασικές επιθυμίες σου και ανάγκες για τον άνθρωπο αυτό αλλά καταλαβαίνεις και μόνη πως αυτό το τροπάρι δεν μπορεί να συνεχιστεί. Κάνε του αρχικά μια ξεκάθαρη κουβέντα. ΥΓ Εγωιστικό - ξεγωιστικό - και στην συγκεκριμένη περίπτωση - εγώ θα πήγαινα διακοπές έστω και μόνη μου! Η ψυχική μας ηρεμία, γαλήνη και ξεκούραση είναι υψίστης σημασίας. Αδιαπραγμάτευτο.
Scroll to top icon