ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.12.2020 | 17:56

Τι κάνουμε;

Χωρισα πριν ένα χρόνο κοντά και δεν υπάρχει μια μερα που να μην ξυπνάω κ να είναι η πρώτη μου σκέψη.Δεν ήταν η πρώτη μου σχέση ούτε η μεγαλύτερη αλλά ο πόνος που μου έχει αφήσει δεν ξεπερνιεται με τιποτα ρε παιδιά.Έχω απελπιστει.Πραγματικά αν ήξερα ότι θα κουβαλάω τέτοιο πόνο μέσα μου θα ευχόμουν να μην τον γνώριζα ποτέ.Όποιον γνωρίζω τον συγκρίνω με εκείνον.Όλα στην ζωή μου προχωράνε αλλά η ψυχη μου είναι εκεί κολλημένη.Γιατί με τσούζει ακομα ενώ έχει περάσει τόσος καιρός; Γιατί νιώθω σαν να μην πέρασε μια μέρα από ήταν χωρίσαμε; Το λέω πραγματικά με το χέρι στην καρδιά μου οτη ήταν ο μοναδικός άνθρωπος με είχε κάνει να νιώσω ευτυχία.
5
 
 
 
 
σχόλια
Το πας πολύ καλά: θα τους συγκρίνεις όλους με εκείνον τον ένα, το μοναδικό και ανεπανάληπτο έρωτα, και αφού απορρίψεις μερικούς ανθρώπους που είναι μια χαρά, θα απορείς κάποια στιγμή γιατί δε βρίσκεται ένας σωστός άντρας για σένα.
Αγαπητή , θα σου πω το εξής.Δεν ξέρω την ηλικία σου , την φάση σού , τα τι και τα πώς της παλιάς σου σχέσης..Ούτε υπάρχει μαγική λύση να σου προτείνω για να είσαι καλά..Αυτό θα το λύσεις δυστυχώς , μόνη σουΤο μόνο που θα σου πω είναι , ότι δώσε χρόνο σε κάποιον που γνωρίζεις , μην συγκρίνεις ανθρώπους , ο κάθε ένας , έχει την δική του ομορφιά.. Πρόσεξε μην σε αυτούς που απορρίπτεις , είναι και ένας που θα σε κάνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ.Είναι μια φάση που χρειάζεται να δώσεις χρόνο στον άλλον..
Ακριβώς! Αν δεν μάθεις πως είναι πραγματικά ο άλλος και τι μπορεί να σου δώσει δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα. Και εγώ σου λέω με το χέρι στην καρδιά πως σίγουρα θα βρείς κάποιον αργά ή γρήγορα που θα σε κάνει να νιώσεις ευτυχία! Όλα θέλουν τον χρόνο τους! Μην βιάζεσαι, πάρε όσο χρόνο θες για να ξεκινήσεις και πάλι κάτι όμορφο.
Scroll to top icon