ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.12.2020 | 23:46

Αδιεξοδο

Πως χωριζεις με ενα τοξικο και χειριστικο ατομο;;Αφου συνηδειτοποιησα τι ανθρωπος ειναι και πως με εκανε να αισθανομαι τοσα αρνητικα πραγματα ωστε εχασα φουλ τον εαυτο μου και ημουνα συνεχεια υπο τον ελεγχο του,αποφασισα να φυγω (με πονεσε που γκρεμιστηκε ολο αυτο το παλατακι που ειχα φτιαξει αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορουσα να φανταστω να ζω αλλο μαζι του,επρεπε για μενα να φυγω.Τι να σας πω απο τα κερατα του που τα παρουσιαζε σαν ανουσια γεγονοτα για τα οποια εγω τωρα χαλουσα τη σχεση μεχρι να φροντιζω πολυ τον εαυτο μου για να του αρεσω μεχρι πολλες συμπεριφορες που με υποβιβασαν σε βαθος χρονου και με εκαναν να μην πιστευω σε μενα).Πιστευω ειμαι τυχερη που το καταλαβα εστω και μετα απο κοντα ενα χρονο αλλα θελω να ξεφυγω δεν αντεχω αλλο...το συγκεκριμενο ατομο δεν το δεχεται να χωρισουμε απο τη μια με παιρνει και κλαιει απο την αλλη μου δημιουργει τυψεις με κατηγορει για πολλα ,αντιδραει ασχημα σε οτι και να του πω και δεν θελει λεει να χωρισουμε,θα γινει το δικο μου...μου λεει πραγματα που πληγωνουν και που αν τα ακουγες θα απορουσατε ολοι γιατι θελει να ναι μαζι μου κι απο την αλλη τα παιρνει πισω λεγοντας οτι τα ειπε στην ενταση της στιγμης δεν τα εννοουσε η τα ειπε για να κοψει αντιδρασεις ...λες και ειμαι το πειραματοζωο του..δεν μπορω να καταλαβω ποτε μιλαει σοβαρα ποτε αντιδραει σαν παιδι για να αντιδρασει ..απο τη στιγμη που του ειπα για διαλλειμμα ενω μου λεει οκ το δεχομαι μου στελνει καθε μερα ,ζηλευει δεν μ αφηνει να ηρεμησω κσι λεει εμμεσα η θα ειμαστε μαζι και θα προσπαθησουμε να το βρουμε η θα παγωσω κσι θα σε ξεγραψω ...σαν τρενακι νιωθω τη μια μιλαει κανονικα την αλλη σαν να με εκβιαζει συναισθηματικα και νιωθω τυψεις και ενοχες...μετα απο ολα αυτα δε θελω διαλλειμμα να μην τον ξαναδω θελω..δεν μπορω με τιποτα να φανταστω να ειμαι με ενα τοσο καταπιεστικο κι εγωιστικο πλασμα...σαν να μιλαω με ενα κακομαθημενο παιδι νιωθω..δεν μπορει νς χαλαρωσει και να αφησει λιγο χρονο να περασει;;η θα ειμαστε μαζι η σε ξεγραφω;;σαν εκβιασμος σκουγεται αυτο δεν νιωθω οτι σεβεται κανενα οριο που προσπαθω να βαλω...βοηθεια δεν ξερω τι να κανω...ειμαι πελαγωμενη ..Μια καλη μου φιλη μου λεει οτι πρεπει να τον χωρισω εκεινος λεει οτι μου βαζει λογια και οτι ειμαι ενα αβουλο πλασμα που κανω οτι μου λενε οι αλλοι...μια φορα που εγραψα κι εδω ολοι με συμβουλευσατε να χωρισω το πηρα αποφαση και δεν φαινεται να καταλαβαινει οτι δεν θελω αλλο να ειμαι μαζι του...θα ηθελα πολυ τη γνωμη σας
3
 
 
 
 
σχόλια
Το παράδοξο ενός τοξικού ατόμου σαν και του λόγου του: θα σας κατηγορήσει ότι είστε ένα άβουλο πλάσμα, έρμαιο στις ορέξεις των άλλων, όταν ο ίδιος μια χαρά ακριβώς τέτοια άτομα χρειάζεται για να χειρίζεται και να βγάζει τον αρνητισμό του. Επιπλέον, θα σας φορτώνει ενοχές ακόμα και για τον επιπλεόν κόκκο ζάχαρης στον καφέ που θα του ψήσετε με καλή καρδιά, όταν ο ίδιος φυσικά και είναι άμεμπτος στις χονδροειδέστατες συμπεριφορές του, για τις οποίες, φυσικά, άμεσα ή έμμεσα φταίτε πάντα εσείς!Από την ώρα που αποφασίσατε να τον χωρίσετε, καταλάβατε τι κάνει; Πατάει πάνω στο φόβο σας ότι θα χάσετε τα ψίχουλα αποδοχής που σας προσέφερε, απειλώντας ότι θα σας ξεγράψει και θα "παγώσει συναισθηματικά" απέναντί σας. Μα, αν είναι δυνατόν!! Μπορείτε να φανταστείτε εσείς τη ζωή σας χωρίς τέτοιο "αγγελικό δώρο εξ ουρανού" δίπλα σας; Κι οι φίλες-φίδια που σας βάζουν λόγια, σαν δεν ντρέπονται λίγο, την αυτού αθωότητα να διασύρουν έτσι ασύστολα! Τώρα μια θα κλαίει, μια θα βρίζει, αλλά επί της ουσίας η στρατηγική είναι μία: θα θέλει να σας κάνει να πιστεύετε ότι ποτέ δεν ήσαστε καλή για τίποτα και ότι είχε ο ίδιος τη μεγαλοψυχία να σας περιμαζέψει, να σας φέρει στον "παράδεισο" της σχέσης μαζί του και να σας δείξει τι εστί... "αγάπη πραγματική." Θα θέλει να σας κάνει να νομίζετε ότι χρέος σας είναι να γυρίσετε σ' εκείνον για να του αποδείξετε ότι δεν είστε άλλη μια "ανάξια καρ...λα" που έπαιξε με τα συναισθήματά του και τον χώρισε (γιατί τώρα θα το παίζει θύμα απέναντί σας), αλλά ότι ίσα-ίσα, βρήκατε ο ένας τον άλλον και "πρέπει, είναι γραφτό" να είστε μαζί.Λοιπόν, τα μέσα επικοινωνίας είναι πολλά, μα ευτυχώς τα μέσα μπλοκαρίσματος το ίδιο. Γι' αυτό, τελειώνετε με τις εξηγήσεις και τις υποβιβαστικές για εσάς περαιτέρω συζητήσεις και ξεκόψτε εντελώς. Μόνο έτσι δείχνει ότι δεν το διαπραγματεύεστε. Μεγάλο παιδί είναι, ας συνεχίσει τη ζωή του χωρίς το παιχνίδι του. Καλή τύχη και ελπίζω να ξαναβρείτε σύντομα πλήρως τον εαυτό σας και το χαμόγελό σας.
Είναι φουλ τοξικό άτομο. Αφού δεν καταλαβαίνει με λόγια τότε με πράξεις.. να τον κάνεις block από παντού! Να του πείς ξεγραψέ με δεν με νοιάζει γιατί και εγώ αυτό θα κάνω! Όσο πιο μακριά γίνεται απο τέτοια τοξικά άτομα παιδιά, σας κάνουν πάρα πολύ κακό. Μην στεναχωρείς άλλο τον εαυτό σου και μην πιέζεσαι για ένα άτομο που δεν αξίζει τίποτα. Φύγε όσο πιο γρήγορα γίνεται μακριά του! Δεν μπορεί ο άλλος να σε κρατήσει με το ζόρι δίπλα του. Ελπίζω να πάνε όλα καλά.
Με έπεισες πως προσπαθείς να πείσεις και εσύ η ίδια τον εαυτό σου να χωρίσεις, διότι κατά βάθος θέλεις να μείνεις εκεί, ίσως διότι ελπίζεις πως στο τέλος θα αλλάξει αναγνωρίζοντας το πόσο μοναδική και ανεπανάληπτη είσαι. Καλά το πας, μπορείς να πέσεις και άλλο χαμηλά σε αυτό που βιώνεις και να παραμένεις εκεί.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon