ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.12.2020 | 06:37

Επανεκκίνηση

Επανεκκίνηση. Ποιος δεν αναζητά το πολυπόθητο restart στις ζωές μας; Ωστόσο η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στις παλιές μας συνήθειες είναι ακόμη αβέβαιη και χρονικά απροσδιόριστη. Στο μυαλό επικρατεί συγχρωτισμός σκέψεων και προβληματισμών. Η πανδημία επηρέασε την καθημερινότητα μας, την εργασία μας, τα οικονομικά μας και φυσικά την ψυχολογία μας. To 2020 θεωρείται μια χαμένη χρονιά και το 2021 που θα υποδεχθούμε σε λίγες μέρες δεν θα έχει κάτι διαφορετικό. Όμως στον συρρικνωμένο μικρόκοσμό μας υπάρχουν ευκαιρίες να γίνουμε καλύτεροι γονείς, σύντροφοι και επαγγελματίες. Να επαναπροσδιορίσουμε τους στόχους, τα όνειρα μας και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή να παλέψουμε γι΄αυτά.
2
 
 
 
 
σχόλια
"Όμως στον συρρικνωμένο μικρόκοσμό μας υπάρχουν ευκαιρίες να γίνουμε καλύτεροι γονείς, σύντροφοι και επαγγελματίες."Όσοι είναι δηλαδή άνεργοι και μόνοι πάει, δεν έχουν καμία ευκαιρία σε αυτήν την καραντίνα!
Scroll to top icon