ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.12.2020 | 20:21

Εξομολόγηση.

Με ερεθίζει το πόσο έξυπνος είναι ο φίλος μου. Όταν λέει ή κάνει κάτι έξυπνο, αυτόματα έχω πολύ όρεξη για σεξ. Για εμένα η εξυπνάδα και ο δυναμισμός έίναι απαραίτητα μαζί με το να είναι ο άλλος λεπτός (είπα να το γράψω και το λεπτός, γιατί σίγουρα κάποιος στα σχόλια θα ανοίξει κουβέντα για εμφάνιση). Μου αρέσει τόσο πολύ που είναι πιο έξυπνος από εμένα, με κάνει να νιώθω τόση ασφάλεια... Οκ ίσως το πιο έξυπνος από εμένα είναι λίγο άστοχο διότι υπάρχουν τόσα και τόσα είδη νοημοσύνης που δεν μπορείς να την μετρήσεις και να την συγκρίνεις τόσο εύκολα από άτομο σε άτομο, αλλά όπως και να'χει το μυαλό του με ελκύει αφάνταστα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είναι μόνο η ευφυΐα που είναι πολύ γοητευτική σαν χαρακτηριστικό. Είναι κι άλλα πολλά χαρακτηριστικά, όπως η πολύ ωραία φωνή , η αισιοδοξία που σου βγάζει ο άλλος, η υπομονή που έχει, όταν σου "δείχνει" και σου "μαθαίνει" πράγματα που δεν ξέρεις εσύ τόσο καλά όπως πχ ψαγμένες μουσικές επιλογές, όταν σου κάνει οοολα τα χατίρια, όταν περνάς ωραία μαζί του και σε χαλαρώνει, όταν έχει χιούμορ και σου βγάζει μια πολύ ωραία τρέλα κτλ κτλ. (Χρήστο, βασικά το σχόλιο σε φωτογραφίζει. Δε φταίω εγώ αφού . .)
Εννοείται ότι θέλω να μου κάνουν όλα τα χατίρια. Βασικά από μικρή έχω μάθει να μου κάνουν όλα τα χατίρια οι πάντες και μάλιστα χωρίς να προσπαθώ ιδιαίτερα. Όλοι μου λένε, ακόμη και καθηγητές μου, "τι να σε κάνω που δεν μπορώ να σου χαλάσω χατίρι;" Όσο για μένα, είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου και αφήνω τους άλλους να με κακομαθαίνουν. Άλλωστε πολλά χατίρια μόνο οι άλλοι μπορούν να στα κάνουν, εκ των πραγμάτων. Πάντως με σένα γελάω πάρα πολύ, δεν ξέρω γιατί. Δε στο λέω με κακία ή ειρωνεία. Ειλικρινά γελάω πολύ.
Scroll to top icon