ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.1.2021 | 01:36

Πώς? Πείτε μου πως..

Πώς ξεπερνάς έναν απωθημένο έρωτα?Δεν είχαμε σχέση ακριβώς. Δεν ολοκληρώσαμε ποτέ , να την ερωτεύτηκα τόσο όσο καμία άλλη στην ζωή μου. Είμαστε κοντά τρεις μήνες χωρίς επαφή. Αυτή το επέλεξε. Μα δεν μπορώ , έχω χάσει τον εαυτό μου. Την θέλω τόσο πολύ. Και τι δεν θα έδινα για να ήμουν μαζί με αυτήν τη γυναίκα. Φταίει το ότι είμαι καλός? Ρομαντικός? Που σέβομαι την κάθε γυναίκα? Που δεν φέρομαι παρορμητικα? Δεν γίνεται να την ξεχάσω..
7
 
 
 
 
σχόλια
Φίλε μου το έχω ξαναγράψει εδώ μέσα και για μένα είναι στάση ζωής. Σε γυναίκες με τις οποίες δεν ολοκλήρωσες (ενώ παιζόταν φάση καιρό κι εσύ ήσουν κομπλέ), ούτε καλημέρα στο δρόμο. Όχι να θέλεις επανασύνδεση. Χίλιες φορές να περνούσατε καλά 1-2 φορές αλλά να μην ήθελε σχέση, παρά αυτό το «παρολίγον» σχέση άνευ σεξουαλικής επαφής.
Το πήγαινες καλά έως ότου διάβασα το ''καλός'' και το ''ρομαντικός''. Νομίζω πως τα πράγματα είναι πιο απλά: δε γούσταρε εσένα όπως ακριβώς είσαι, είτε καλός είτε κακός είτε μέτριος είτε αδιάφορος.
Σταματήστε επιτέλους να θεωρείτε ότι σας απορρίπτουν επειδή είστε πολύ καλοί! Ήμαρτον πια! Απλώς δεν σε ήθελε, δεν της προκαλούσες έλξη. Συμβαίνουν αυτά. Πήγαινε παρακάτω.Πάντως παρατηρώ ότι όταν οι γυναίκες τρώνε απόρριψη, θεωρούν ότι είναι ανεπαρκείς, ότι έχουν κάποιο πρόβλημα. Όταν οι άνδρες τρώνε απόρριψη, πιστεύουν ότι αυτό συμβαίνει επειδή είναι πολύ καλοί και φταίνε οι γυναίκες που δεν μπορούν να το εκτιμήσουν. Αυτό νομίζω είναι ενδεικτικό του πως μεγαλώνουν τα δύο φύλα.
Όχι δα... Θυμηθείτε σε τι φύλου αναγνωστικό κοινό απευθύνεται το "Why Men Love B*tches." :-) Στις γυναίκες επίσης περνούν τη νοοτροπία ότι αν είναι υπερβολικά καλές και δοτικές, αυτό περνιέται για "κουσούρι." Βιβλία αυτού του είδους παραλογοτεχνίας συχνά έχουν για δεδομένο ότι οι γυναίκες είναι "εγγενώς καλές," και ότι πρέπει μόνο να δείξουν έναν "σκροφίσιο εαυτό" γιατί ο άνδρας είναι εκ φύσεως ένα χοντρόπετσο, αρπακτικό alpha male και του αξίζει μόνο κάτι χειρότερο. Όπως κι αν έχει, πάντως, καταλήγει σε αυτό που λέτε: οι στερεοτυπικές έμφυλες αντιλήψεις διαιωνίζονται.Προς εξομολογούμενο: ό,τι είπε κι η Αριάδνη, δεν φταίει κάτι πάνω σας. Ακόμα και εάν οι 99 στις 100 γυναίκες ένιωθαν ότι έπιασαν λαχείο μαζί σας, εάν στη 1 δεν αρέσατε, δεν μπορείτε να κολλάτε εκεί! Κι έπειτα, τη γνωρίσατε πραγματικά εκείνη; Ή μέρος των συναισθημάτων σας προέρχονται από την εικόνα που έχετε για εκείνη; Εδώ μπορείτε να μένετε με κάποιον 20 χρόνια και να μην τον/την έχετε γνωρίσει καλά (είτε γιατί ο άνθρωπος ζει διπλή ζωή ή εκδηλώνει έναν τελείως άγνωστο προς εμάς εαυτό σε πρωτόγνωρες περιστάσεις). Γι' αυτό, λοιπόν, μακάρι να βρείτε σύντομα κάποια που να βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος μαζί σας και να γνωρίσετε ο ένας τον άλλον στ' αλήθεια.
Scroll to top icon