ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.1.2021 | 12:20

Μπέρδεμα

Πριν λίγο καιρό άρχισε να μου στέλνει ένας,τον οποίο γνώριζα. Μιλούσαμε αρκετό καιρό και κάποια στιγμή είπε ότι μένει μαζί με την κοπέλα του. Τότε τα έχασα για λιγο γιατί είχα αρχίσει να νιώθω κάτι γι αυτόν και αυτός όπως έλεγε για μένα. Τον ρώτησα λοιπόν τι θέλει αλλά απέφευγε να απαντήσει. Το κακό είχε γίνει όμως. Τον ήθελα και δεν έβρισκα το θάρρος απλά να του πω να σταματήσει. Του είχα εξηγήσει ότι δεν μπορώ να προχωρήσω ή να κάνω οτιδήποτε μαζί του εφόσον έχει σχέση, μου έλεγε ότι το καταλάβαινε αλλά οπότε πάω να ηρεμήσω και να το αφήσω, τσουπ εμφανιζεται και τα κάνει όλα μπάχαλο μέσα μου. Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλει και όταν τον ρωτάω αποφεύγει να απαντήσει. Σκέφτομαι να σβήσω όλα μου τα σοσιαλ μήπως καταφέρω να το ξεπερασω και να μην μπορεί να με βρει.. Δεν ξέρω αν είναι κι αυτό λύση αλλά οσο κι αν τον θέλω δεν θα ήθελα να προκαλέσω '' κακο'' στην άλλη κοπέλα.. Δεν φταίει σε κάτι..
4
 
 
 
 
σχόλια
Δηλαδή... σαν τι να θέλει; Δεν πάει πουθενά ο νους σας;Μετά συγχωρήσεως -και με μία εξτρά δόση κατανόησης, λόγω καραντίνας- αυτά είναι καραγκιοζιλίκια. Άμα είναι δεσμευμένος ας καθίσει στ' αυγά του. Κι όποιος δε θέλει μπλεξίματα, ας μην τρίβεται στην γκλίτσα του τσοπάνη... αν με πιάνετε.
Μη σβήνεις τα σοσιαλ ΑΥΤΟΝ ΣΒΗΣΕ!Δε λέει τι θέλει γιατί απλά θέλει να σε κρεβατωσει και μετά άντε γεια!Κανένας σοβαρός άνθρωπος δε μιλάει ταυτόχρονα με κοπέλες ενώ έχει επίσημη σχέση!Τίποτα σοβαρό δε θέλει από σενα απλά κατάλαβε την αδυναμία σου, αρέσκεται από αυτό και αν του κάτσεις κιόλας δε θα τον χαλάσει!ΜΠΛΟΚ από παντού και τέλος!
Scroll to top icon