ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.1.2021 | 12:10

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω

Μιλούσα με ένα παιδί μέσω εφαρμογής, μου άρεσε και μου έλεγε ότι δεν έχει αισθανθεί τέτοια επικοινωνία μαζί μου... Γενικώς κρατάω μικρό καλάθι, αλλά ήταν αρκετά εκδηλωτικός. Στο προφίλ της εφαρμογής είχαμε και φωτογραφίες εννοείται, αλλά του ζήτησα να κάνουμε βίντεο κλήση για να δούμε ο ένας τον άλλον, να μιλήσουμε και πιο διαπροσωπικα να καταλάβουμε αν έχουμε χημεία και στην φυσική παρουσία. Μου είπε ότι δεν νιώθει ακόμη άνετα, ωραία το δέχτηκα. Μίλησαμε λίγο ακόμη, συνεχιζε να μου λέει ότι θέλει να με δει και από κοντά και μακάρι να πάνε όλα καλά και έτσι του πρότεινα να κάνουμε ξανά βίντεο κλήση. Δεν είναι φυσιολογικό; Να ξέρω ότι είναι αυτός που έχει στην φωτογραφία έστω; Αυτό ήταν, το διάβασε το μήνυμα δεν μου απάντησε. Του έχω στείλει και άλλο μήνυμα και από εχθές το πρωί δεν το έχει διαβάσει ενώ είναι συνδεδεμένος. Ξέρω είναι γελοίο από αυτές τις εφαρμογές να περιμένω σοβαρή συμπεριφορά, αλλά εντάξει.
9
 
 
 
 
σχόλια
Προς Σάβατζζζζ ,Βασικά δεν περιμένω τίποτα και από κανέναν, επειδή έχω μάθει να είμαι ρεαλίστρια χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα έδινα κάποια ευκαιρία σε κάποιον που ήθελε αληθινά να με γνωρίσει, αν υπήρχε έλξη. Ούτε είμαι απαισιόδοξη ούτε αισιόδοξη. Είμαι προσγειωμένη αλλά δυστυχώς τείνω στη ματαιοδοξία που είναι το αρνητικό μου στοιχείο που προέρχεται από την απογοήτευση που νιώθω γενικά. Αν διάβαζες πιο προσεχτικά το σχόλιό μου, είπα πως δεν απέρριψα το ότι όντως μπορεί να γίνει μια διαδικτυακή γνωριμία, αλλά σπανίζει. Και αυτό επειδή πιστεύω πως υπάρχουν αξιόλογα άτομα οπότε δεν τσουβαλιάζω. Δεν μπορεί να σου εγγυηθεί όμως κανείς και ούτε να προγραμματίσεις το πως θα γνωρίσεις κάποιο άτομο. Η ζωή πιστεύω πως είναι απρόβλεπτη. Και δεν παραληρώ διότι μιλώ από κάποια πείρα έστω μικρή. Καταλήγω στο ότι θεωρώ λάθος να ψάχνεται μανιωδώς κάποιος να γνωρίσει άτομα είτε διαδικτυακά είτε γύρω του και ας θέλει να γνωρίσει. Όλα θέλουν μέτρο και προσοχή. Αν είναι να έρθει θα έρθει και αν είναι να αργήσει θα αργήσει. Δεν θα πεθαίνουμε κιόλας. Κατανοητή η λύπη αλλά όχι η απελπισία.
Προς Ανώνυμος/η 13.1.2021 | 22:24 Βρες κάτι πιο εύστοχο για να γελάσω βρε ανώνυμε/η, διότι από τις πολλές σου τις κρυάδες ξεπάγιασα λιγάκι. Έχεις δίκιο ναι! Μάλλον εσένα θα αντιπροσωπεύει η λέξη ''μπακούρι'' και όχι εμένα που απλώς έτυχε να μην έχω κύκλο. Και θα είσαι μπακούρι διότι κανείς δεν θα θέλει κάποιον/α πικρόχολο/η δίπλα του ούτε για να λέει καλημέρα. Εγώ είμαι αγαπητή στους γύρω μου και μιλώ με όλους. Και επιτέλους πες ανοικτά γιατί με παρακολουθείς και προσπαθείς από τα σχόλιά μου να πιαστείς για να πετάς φαρμάκια. Αλλά όπως πάντα τουμπεκί.
Νομίζω πως στη θέση του θα ένιωθα εξίσου άβολα με μια πρώτη συνάντηση σε βιντεοκλήση. Όχι επειδή θεωρώ τον εαυτό μου "άσχημη," μα απλώς θα ήθελα το πρώτο τετ-α-τετ να γίνει από κοντά, να δούμε ο ένας τον άλλον σαν σύνολο, να δεις τον τρόπο που κινείται και χειρονομεί ο άλλος, την αύρα που εκπέμπει... Συν τοις άλλοις, ειλικρινά, εάν η σύνδεση στο διαδίκτυο είναι ασταθής, το βίντεο μπορεί "κολλάει" και, πέραν του ότι μπορεί να μην ακουστούν όλα όσα λέτε, κατά καιρούς το βίντεο να παγώνει, ακινητοποιώντας σας τυχαία σε "αστείες" εκφράσεις την ώρα που μιλάτε. Μήπως εκείνος αυτό φοβάται; Θα σας πρότεινα, πάντως, να πάτε στη συνάντηση. Δεν πιστεύω να κάνει "cat-fishing" με ψεύτικες φωτογραφίες δα! Εάν τυχόν ναι, έχετε το δικαίωμα να φύγετε με το που γνωριστείτε. Ό,τι ξεκινά με ψέμα, δεν είναι καλό.
Ή :1)Έχει άλλη και δε μπορεί να κάνει κλήσεις παρά μόνο ελπίζει σε κρυφές συναντήσεις με σκοπό το κουτουπωμα!2)Σου έχει στείλει φωτογραφία άλλου ενώ στην πραγματικότητα είναι άσχημος και το ξέρει και ελπίζει ότι στη συνάντηση από κοντά θα τον ερωτευτείς από το χαρακτήρα του ή θα ντραπεις να φύγεις αν δε σου αρέσει!3)Είναι έμπορος οργάνων και θέλει να σε οδηγήσει στη συνάντηση χωρίς να ξέρεις ποιος είναι ώστε σε περίπτωση που αποδράσεις και τον περιγράψεις να μη μπορούν να τον βρουν ή να στείλει άλλον.(Το τελευταίο ακραίο αλλά όλα είναι πιθανά!)Άνθρωπος που έχει στείλει φωτό αλλά δεν εμφανίζεται στην κάμερα κάτι έχει να κρύψει αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Μην ξανασχοληθεις!Επίσης αν κάνεις ραντεβού φρόντισε να είσαι σε δημόσιο μερος με κόσμο και πότε ξεμοναχιασμα!
Παραληρείς Σάβατζζζζ. Όταν αφήνω κάποιο σχόλιο δεν αερολογώ, μιλάω περισσότερο από κάποιο μου βίωμα και γενικώς από τη παρατηρητικότητα που έχω. Δεν αποκλείεται τίποτα, απλώς οι πιθανότητες μέσω ενός υπολογιστή για να βρεις τον άνθρωπό σου είναι σχεδόν μηδενικές. Φυσικά όμως μπορεί και να συμβεί αλλά σπανίζει. Στη πραγματική ζωή και πάλι δεν μπορείς να πεις με σιγουριά ότι θα πετύχεις. Διότι υπάρχει πολλή υποκρισία γύρω μας είτε μέσω ίντερνετ είτε δια ζώσης. Οπότε είναι όλα ένα ρίσκο. Αν εσύ, εγώ ή οποιοσδήποτε έχει καλή πρόθεση και είναι αληθινός θα παραμείνει έτσι είτε πίσω από την οθόνη, είτε όχι. Από την άλλη δεν έχουμε όλοι κύκλο γνωριμιών. Προσωπικά έχω μηδενικό κύκλο.
Scroll to top icon