ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.1.2021 | 13:01

Δεν με πιστεύει

Τι άλλο να κάνω αλήθεια; Να του λέω την αλήθεια και να μην με πιστεύει. Επειδή την έχει πατήσει από άλλες σχέσεις, πρέπει να την πληρώσουν οι υπόλοιπες;; Και ο λόγος;; Για ένα λαικ σε συνδυασμό με το ότι πήγα με τους δικούς μου σε ένα κατάστημα, που δεν είχα ιδέα καν ότι είναι δικό του. Να του λέω ότι αν έχεις τέτοια γνώμη για μενα ότι παίζω με τον έναν κ τον άλλον, τι να πω δεν έχεις καταλάβει τίποτα τόσο καιρό και άμα ήμουν τέτοια, θα είχα προχωρήσει ήδη με κάποιον. Αυτός να λέει δεν είπα κάτι τέτοιο, ότι είσαι τέτοια κ τ λέω με αυτά που λες αυτά μου δείχνεις. Θέλει να δει αν είμαι αληθινή γιατί την έχει πατήσει κ απ ότι φαίνεται έκανε λάθος που μου ανοίχτηκε κ είδα τις ευαισθησίες του. Αλλά του είπα κ γω ότι κανονικά θα έπρεπε εγώ να ήμουν στην θέση σου που μου λες για την μία κ την άλλη και να κρατούσα μούτρα κ όχι εσύ, δεν κανω κάτι να λέει. Του είπα ότι μ αρέσει, ότι τον θέλω και ότι θελω να περνάμε χρόνο μαζί.Και επειδή μου είπε κάτι για εκμετάλλευση, του λέω δεν μου έχεις κάνει κάτι για να σε εκδικηθώ και συγνώμη που σου χαλάω την άποψη σου για μένα αλλά δεν έχω μάθει να εκμεταλλευομαι. Δηλαδή τι άλλο περιμένει να του πω για να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας; Αν δεν με πιστεύει ας πάει στο καλό, δεν ξέρω τι άλλο να πω ειλικρινά.
5
 
 
 
 
σχόλια
Είναι ανασφαλής και θέλει να σε κάνει και εσένα το ίδιο λέγοντας σου για άλλες. Ένα πιθανο σενάριο είναι να θέλει να γεμίζει εσένα με ενοχές και αμφιβολίες για τον εαυτό σου με σκοπό να κρύψει δικές τους αδυναμίες ή και λάθη.
Για αυτό εγώ λέω ότι όσοι έχουν περάσει δύσκολα είναι σχεδόν καταδικασμενοι. Δεν είναι μόνο ο πόνος που ένιωσαν, είναι και ότι οι συνέπειες των δυσάρεστων εμπειριών θα τους ακολουθούν πάντα, καθώς τους έχουν σημαδεύσει. Αυτό εννοείται δεν το λέω μόνο για τις δυσάρεστες εμπειρίες στα συναισθηματικά τους αλλά γενικότερα.
Κατάλαβα και θα σου πω κάτι απλό επειδή το έχω βιώσει αυτό που περιγράφεις. ΔΕΝ έχεις να αποδείξεις τίποτα και σε κανέναν. ΔΕΝ χρωστάς σε κανέναν. Όποιος θέλει να γνωρίσει κάποιο άτομο, δεν το τσουβαλιάζει με τους υπόλοιπους. Το ότι θα έχει κάποιες επιφυλάξεις επειδή την έχει ''πατήσει'' λαϊκιστί, δεν σημαίνει πως θα επιτρέψεις να ξεσπάει πάνω σου με δοκιμασίες για να βεβαιωθεί και συ να καταρρακωθείς. Από τη στιγμή που νιώθεις καλά με τον εαυτό σου και φέρεσαι αξιόλογα με τις πράξεις σου, δεν έχεις να φοβηθείς και να αποδείξεις τίποτα και πουθενά. Όποιος θέλει απλά είναι εξίσου ειλικρινής και όπου βγει, αλλιώς στο καλό και με τη νίκη.
Scroll to top icon