ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.1.2021 | 15:31

Με προβληματίζει αυτό που κάνει

Με την κοπέλα μου είμαστε μαζί 1 χρόνο.Με τον πρώην της είχαν σχέση 3 χρόνια.Παρ'όλο που χώρισαν,η κοπέλα μου εξακολουθεί να έχει πολύ καλές σχέσεις με την μητέρα του,την πρώην "πεθερά" της να το πώ έτσι.Μιλάνε πολύ συχνά στο τηλέφωνο,πρίν την καραντίνα η κοπέλα μου την επισκεπτόταν(απ'ότι μου έχει πεί σε ώρες που εκείνος έλειπε)πήγαιναν και για καφέ μαζί ή για ψώνια.Όλα αυτά μου τα έχει πεί η κοπέλα μου,δηλαδή δέν μου έχει κρύψει κάτι ή το ανακάλυψα εγώ.Αντέδρασα σ'αυτό,και μου είπε πως η γυναίκα αυτή είναι πολύ αξιόλογος άνθρωπος,και πως όσο είχε σχέση με τον πρώην της εκείνη της συμπεριφέρθηκε άψογα,και αυτό η κοπέλα μου το εκτιμά.Μου έχει πεί πως μαζί της ταιριάζει περισσότερο απ'ότι με τη μητέρα της,ότι ο πρώην της εδώ και πολύ καιρό έχει άλλη σχέση,και επίσης πως η μητέρα του γνωρίζει ότι και η κοπέλα μου έχει σχέση.Πρίν από μερικές μέρες,είχε ένα πρόβλημα υγείας και επειδή ούτε ο άντρας της ούτε ο γιός της δέν μπορούσαν να πάνε μαζί της λόγω δουλειάς,τη συνόδευσε η κοπέλα μου στο γιατρό.Ναί το καταλαβαίνω,είναι μιά ανθρώπινη κίνηση,και εννοείται πως δέν θα της απαγορεύσω τις κοινωνικές σχέσεις,αλλά μου κάνει εντύπωση γιατί διατηρούν μιά σχέση που κατά τη γνώμη μου είναι περιττή.Έτσι τουλάχιστον το βλέπω εγώ,μπορεί να κάνω λάθος,και θα ήθελα τη γνώμη σας γιατί γι'αυτό το θέμα διαφωνούμε έντονα.
10
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είναι και πολύ ωραίο αυτό που κάνει...όσο και να συμπαθούν η μία την άλλη θεωρώ ότι όταν μια σχέση τελειώνει πρέπει να κόβονται κάθε είδους συναναστροφές με άτομα του οικογενειακού του περιβάλλοντος...εκτός και αν κατά βάθος οι δύο πρώην θελήσουν να ξανασμίξουν στην πορεία....
Μπορώ να το εκλογικέψω και να το εξηγήσω μέσα στο κεφάλι μου μέχρι ενός σημείου. Παρόλα αυτά, δεν παύει να είναι κάπως... Weird. Και paranormal. Και οι ισορροπίες γενικά στις σχέσεις είναι λεπτές. Παλεύουμε ορισμένες φορές να μην τις διαταράξουμε. Οπότε, απλά ξεκαθάρισε ότι για τα δικά σου δεδομένα, η φιλία αυτή φαντάζει ανισόρροπη και σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα, οπότε ή θα πρέπει να την τερματίσει, ή, στην περίπτωση που αυτό φαντάζει αδύνατο και ακούγεται άδικο και απολυταρχικό, να επαναπροσδιορίσει την έκτασή της.
Εντάξει δεν είναι πια και τόσο σπάνιο να φέρεται άψογα μια μητέρα στη σχέση του παιδιού της. Είπαμε. Πάντως εγώ το ξέρω από την άλλη πλευρά. Δηλαδή φάση όπως την περιγράφεις αλλά είχε αγανακτήσει η νυν σύντροφος γιατί ήταν όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Γενικά μου φαίνεται αρκετά δύσκολο όλο αυτό αλλά μάλλον πρέπει να το δεχτείς σαν πακέτο αφού δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Ούτε ο άντρας της ούτε ο γιος της λες δεν μπορούσαν να την συνοδέψουν στον γιατρό. Ήταν απαραίτητη η συνοδεία; Η νυν "νύφη"; Ούτε αυτή μπορούσε; Δηλαδή κάθε φορά που δεν θα μπορεί ο άντρας ή ο γιος θα πηγαίνει η δικιά σου;Ξεκαθαρίστε το μια για πάντα και αν δεν κάνει πίσω πάρτο απόφαση ή τελείωνέ το αν δεν μπορείς να το "σηκώσεις".
Κοίτα εγώ δεν θα το έκανα αυτό, γιατί αν δεν ήταν το αγόρι εγώ δεν θα γνώριζα και δεν θα είχα καμία σχέση με αυτή την γυναίκα. Σίγουρα αν τα πηγαίναμε τόσο καλά και θέλαμε να κρατήσουμε η μια την άλλη στην ζωή μας οκ αλλά μέχρι ένα σημείο και αυτό. Κατά την δική μου γνώμη είναι περιττό να έχουν γίνει σαν κολλητές και να βγαίνουν τόσο συχνά μαζί. Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο η μάνα του να θέλει να την κρατήσει όσο πιο κοντά γίνεται μήπως και τα ξανά βρουν; Λέω εγώ τώρα ΜΗΠΩΣ δεν μπορεί να ποδεχτεί κάποια άλλη για "νύφη" του γιου της;
PsychoMarg , συμφωνώ απόλυτα μαζί σου στο τελευταίο σκέλος συγκεκριμένα..Με την μόνη διαφορά ότι αν έχει τέτοιες βλέψεις η "πρώην πεθερά" , θα φρόντιζε σε κάποια από τις πολλές συναντήσεις τους (στο σπίτι) , να ήταν και ο γιος της εκεί.. Λέω εγώ τώρα!!!
Και εμένα μου φαίνεται πολύ περίεργη η όλη κατάσταση!Προφανώς η κοπέλα σου βρίσκει σε αυτή τη γυναίκα τη μαμά που θα ήθελε να έχει. Άτιμο πράγμα τα κενά που αφήνει στο παιδί η κακή σχέση με τους γονείς, πολύ άτιμο!
Μια βιωματική κατάθεση. Αγαπώ ειλικρινά, και με αγαπά κι εκείνη, την πεθερά μου. Είχα δηλώσει από νωρίς ότι κι αν ακόμη χώριζα (πριν καν παντρευτώ μάλιστα το είπα) ότι θα κρατούσα επαφή και φιλία, επειδή η γυναίκα το κέρδισε με την στάση της. Πιστεύω έτσι το σκέφτεται η κοπέλα σου: εκτιμά. Κι είναι σπουδαίο να βρεις ανθρώπους να εκτιμούν. Θα εκτιμήσει κι εσένα. ;)
Scroll to top icon