ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.2.2021 | 20:33

Στενοχωριέμαι που πέρασαν τα φοιτητικά μου χρόνια

Το καλό είναι ότι δουλεύω και είμαι αναπληρώτρια πρώτη φορά φέτος στην πόλη μου. Το θέμα είναι ότι μου λείπουν τα φοιτητικά μου χρόνια. Θέλω μερικές γνώμες από αναπληρωτες που έχουν δουλέψει σε μακρινά μέρη. Θα μπορούσατε να το πείτε σαν 2η φοιτητική ζωη?
3
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ το παίζω ακόμη φοιτήτρια. Αφού η ακαδημαϊκή μου ταυτότητα λέει μεταπτυχιακή φοιτήτρια και κάνω μάθημα με τους ίδιους καθηγητές που είχα και στο προπτυχιακό κι αν δεν υπήρχε η πανδημία θα πήγαινα για μάθημα στο ίδιο λατρεμένο μου κτίριο κι έχω και εξεταστική, είμαι φοιτήτρια! Τι, όχι;; Εγώ θα θεωρήσω ότι είμαι για να νιώσω καλύτερα :pΣοβαρά πάντως κι εγώ στεναχωριέμαι πολύ που τελείωσαν τα φοιτητικά μου χρόνια. Νομίζω ότι το πήρα τελείως λάθος κι έπρεπε να τα έχω ζήσει εντελώς διαφορετικά. Στενοχωριέμαι επίσης που γερνάω. Κρατάω όμως τις θετικές εμπειρίες κι όλα όσα έζησα και έκανα. Άλλωστε ο χρόνος σε γυρνάει πίσω. Έχουμε το παρόν και τις προσδοκίες για το μέλλον :-)
Scroll to top icon