ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.2.2021 | 03:01

Καραντίνα, μοναξιά και αυτοπεποίθηση

Χαίρετε, παιδιά! Τους τελευταίους μήνες αποφοίτησα από το μεταπτυχιακό μου και βρίσκομαι στο εξωτερικό λόγω της όλης κατάστασης, ψάχνοντας για δουλειά. Γενικά είμαι πολύ καλά με τον εαυτό μου, με έχω "δουλέψει" αρκετά, παρόλα αυτά λόγω της εκτεταμένης κλεισούρας και του γεγονότος ότι βρίσκομαι μακριά από τους δικούς μου ανθρώπους (οικογένεια και φίλους), αισθάνομαι μια κατακόρυφη πτώση στην αυτοπεποίθηση μου και την καθημερινή θέληση που έχω γενικά για "ζωή".Όπως καταλαβαίνετε είναι και η περίοδος δύσκολη και νιώθω πως θα συνεχίσω, λόγω της κατάστασης, να βρίσκομαι μόνη μου εδώ να παλεύω να βρω κάτι επ' αόριστον. Δεν βγαίνω σχεδόν καθόλου (και γιατί προσέχω, αλλά και γιατί κάνει πολύ κρύο) και όλα αυτά έχουν επίδραση στη ψυχοσύνθεση μου - δεν νιώθω καθόλου motivated να στείλω αιτήσεις και να εξηγήσω "γιατί πρέπει να με προσλάβετε", η όρεξη μου για γυμναστική έχει πάει περίπατο και νιώθω να παραπαίω ψυχικά και σωματικά. Μέσα σε όλα έχω γίνει και τρομερά ευσυγκίνητη, ίσως λόγω των συναισθημάτων που νιώθω, και δεν βοηθάει καθόλου.Υπάρχει κανείς που να το έχει περάσει/να το περνάει τώρα, ή κάποιος δικός του και να έχει μια συμβουλή να μοιραστεί; Θέλω να μείνω έξω και να παλέψω για αυτό που αξίζω και έχω μοχθήσει τόσο να καταφέρω, αλλά νιώθω εξαντλημένη από την όλη κατάσταση.Ευχαριστώ!
3
 
 
 
 
σχόλια
Είναι τραγικά δύσκολο για κάποιον που δεν έχει συγγενείς στο εξωτερικό και υποστήριξη να ανταπεξέλθει και να στεριώσει, ιδιαίτερα τώρα με τον κορωνοϊό.Βάλε τους στόχους και κάνε την προσπάθεια σου. Αν δε σου κάτσει, έχεις πάντοτε τη δυνατότητα να γυρίσεις στους δικούς σου. Δε σημαίνει αυτό σε καμία περίπτωση ότι αποτυγχάνεις. Είναι μια εμπειρία που θα προστεθεί στα συν σου. Έχω περάσει παρόμοιες καταστάσεις και ξέρω ακριβώς πόσο συναισθηματικά ευάλωτος μπορεί να γίνει κάποιον όταν μείνει μόνος του σε μια ξένη χώρα.Ο,τι καλύτερο σου εύχομαι και μην εγκαταλείπεις• κάποια στιγμή θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα που επιθυμείς.
Scroll to top icon