ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.2.2021 | 20:19

Αρχίζω και το χάνω πάλι

30 παρά χωρίς παρέες εδώ και χρόνια, χωρίς σχέση με γυναίκες από τα 18. Προ λοκνταουν τουλάχιστον έβγαινα καμιά φορά στον μήνα πχ με κάποιον φίλο. Μετά λοκντάουν τουλάχιστον πήγαινα και κάθε μέρα στην δουλειά και έλεγα καμία κουβέντα με τους συναδέλφους. Τώρα που άλλαξα θέση εδώ και δύο μήνες και περνάω 8 ώρες στην μούγκα και γυρίζω σπίτι πάλι μόνος. Αρχίζω και τα παίζω. Έχω να κάνω κανονική κουβέντα με κάποιον εβδομάδες ολόκληρες.
3
 
 
 
 
σχόλια
Να την προσέχεις την μοναξιά, απο την μια στιγμή στην άλλη σε κάνει αγρίμι. Επειδή το έχω βιώσει και είναι ψυχοφθόρο, σε καταλαβαίνω. Εχεις σκεφτεί ποτέ όμως αν είναι εν τέλει δική σου επιλογή, βαθιά μέσα σου και όχι των άλλων ; Θέλω να το συζητήσουμε ! :)
Δεν το λέω για σένα προσωπικά, αλλα γενικά και αν θες να κρατήσεις κάτι από αυτό καλώς.Δεν μπορώ να ακούω την εποχή της πληροφορίας με χίλια δυο να δεις να ψάξεις να βελτιωθείς να αυτοβελτιωθεις να μάθεις, να δεις τι κάνεις λάθος, να κάνεις αλλαγές, να πάρεις συμβουλές, να βρεις ενδιαφέροντα, βοήθεια, να μιλήσεις με κόσμο και χίλια δυο άλλα. Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε αυτό το εργαλείο που λέγεται ίντερνετ και το χρησιμοποιούμε για όλους τους λάθος λόγους.
Scroll to top icon