ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.4.2021 | 16:46

Κάποια πράγματα...

Κάποια δυσκολεύεσαι και θα κάνεις χρόνο να τα ξεπεράσεις. Όσο κι αν τα πράγματα για κάποιο διάστημα φαίνονται καλά και μοιάζεις να αναρρώνεις και να συνεχίζεις τη ζωή σου, έρχονται κάτι στιγμές απ' το πουθενά που αυτά αλλάζουν. Δε σε χωράει ο τόπος, νιώθεις δυσφορία, προσπαθείς να μη σκέφτεσαι και σκέφτεσαι. Έρχονται στο νου σου και θυμώνεις με τον άλλον, με τον εαυτό σου και θέλεις να τα πεις, να ξεσπάσεις, να εκτονωθείς. Το κάνεις, αλλά μετά κενό. Ούτε αυτό δεν ωφελεί ή ωφελεί για λίγο και δεν ωφελεί μετά και φαίνεται μάταιο. Να υπήρχε το μαγικό ραβδί να άλλαζαν όλα και να γίνονταν όπως πριν; Να μη χαλάνε οι σχέσεις, να υπάρχει αδελφοσύνη, σεβασμός, αλληλεγγύη. Όμως αυτό δεν γίνεται. Το μόνο που μένει είναι να πάω παρακάτω, να εκτονωθεί με όσο πιο υγιή τρόπο αυτή η κατάσταση που πνίγει, και να πάω παρακάτω, για τα άλλα που λένε, ακόμα κι αν τώρα είναι τα πόδια μου κολλημένα εδώ. Πως ξεπερνάς τον πόνο και τον θυμό σου, τα νεύρα σου που έχουν σπάσει, και να πας παρακάτω. Κάποιες φορές αναρωτιέμαι αν είμαι μόνο εγώ που αισθάνομαι έτσι σε αυτό τον κόσμο και νιώθω λάθος, ότι είμαι λάθος, οποιαδήποτε αντίδραση μου είναι λάθος και θα πρεπε απλά να το αποδεχτώ και να πάω ήσυχα παρακάτω. Πρέπει να το κάνω!
3
 
 
 
 
σχόλια

Όλα αυτά που αναφέρεις θέλουν πολλή εσωτερική δουλίτσα για να ξεφύγεις. Οι περισσοτεροι έχουμε περάσει απο αυτό το στάδιο που αναφέρεις και όχι μόνο μια φορά. Δεν θα κρατάς τίποτα μέσα σου. Η εξομολόγηση σου βγάζει μια καταπίεση.Τα πράγματα πρέπει να λέγονται την στιγμή που γίνονται και όχι κατόπιν εορτής, διότι διαφορετικά χάνεις το δίκιο σου και στο τέλος πνίγεσαι. Πνίγεσαι γιατί το όποιο ξέσπασμα σου είναι άκαιρο και φαίνεσαι ο περίεργος της υπόθεσης μην βρίσκοντας κατανόηση.
Οι σχέσεις είναι δύσκολες..

Scroll to top icon