ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.4.2021 | 18:58

Ορθοδοντικος

Σήμερα είχα το ραντεβού μου στον ορθοδοντικό και αυτός τράβηξε κάποιες φωτογραφίες με το πρόσωπο μου και το χαμόγελο μου, μπορεί να φανεί χαζή σαν απορία αλλά υπάρχει περίπτωση να δημοσιευτεί, έκανα το λάθος και δεν ρώτησα για αυτο δεν ξερω αν είναι κάτι που συνηθίζεται
6
 
 
 
 
σχόλια

Αν επιτρέπεται σε τι χρησιμεύει αυτό ; Και τελείωσε η υπόθεση. Τόσο απλά. Μάθετε ότι σας κάνει εντύπωση αρνητική να το εκφράζετε κόσμια.
Εν προκειμένω, είναι ορθοδοντικός όποτε θέλει να έχει ένα αποδεικτικό του αποτελέσματος. Αν σε ανεβάσει πάντως σε σοσιαλ σαν δείγμα δουλειάς, συνήθως σβήνουν τα μάτια κ το πάνω μέρος του προσώπου και ρωτάνε.

Μπορείς να τον ρωτήσεις. Δεσμεύεται από το θεραπευτικό απόρρητο, οπότε εχεις το δικαίωμα να αρνηθείς την δημοσίευση φωτογραφιών σου ή να ζητήσεις να καλύψει τα μάτια σου ή τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά σου, ώστε να προστατέψει το θεραπευτικό απόρρητο. Έχει χρέος και εσύ δικαίωμα στην προστασία του απορρήτου.

Scroll to top icon