ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.5.2021 | 07:22

Θέλω να μιλήσουμε ξανά

αλλά δε θα παρακαλέσω ποτέ ξανά. Πρέπει να καταλάβει ότι δε θα είμαστε όπως ήμασταν παλιά και να μην παίζει παιχνίδια μαζί μου. Αλλά φοβάμαι ότι δεν αλλάζει συμπεριφορά και θα κάνει τα ίδια αν δώσω πάτημα.
4
 
 
 
 
σχόλια

Ας το πιάσουμε από την αρχή..Ο τίτλος δηλώνει μια επιθυμία, αλλά δεν έχεις σκοπό να ρισκάρεις κιόλας γιατί ήδη έχεις βγάλεις τα συμπεράσματα σου προτού κάνεις το βήμα.Αν θέλεις πραγματικά να ξαναμιλησετε, θα πρέπει αρχικά να τον/την προσεγγίσεις. Για τα υπόλοιπα δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κανένας. Εσύ όμως μπορείς να είσαι ξεκάθαρος για το τι θέλεις από το συγκεκριμένο πρόσωπο και να βάλεις όρια. Αν τα όρια αυτά " παραβιαστούν" η' δεν είναι ανεκτά, τότε απλώς την κάνεις. Έχεις το μήλο, έχεις και το μαχαίρι. Η' που θα κάτσεις να το κοιτάς σκεπτόμενος μήπως είναι σάπιο, αλλά επιθυμώντας να έτρωγες ένα κομμάτι, η' που θα το κόψεις για να δεις αν είναι όντως σάπιο, που μπορεί και να μην είναι.

Έχω δώσει ευκαιρίες σε ανθρώπους, φίλους, συντρόφους, συγγενείς.
Δεν είναι κακό όμως να δίνουμε ευκαιρίες αν κάποιος άνθρωπος, φιλος συντροφος κλπ είναι σημαντικός για εμάς και μας ενδιαφέρει. Και είναι αμφίδρομο εννοείται και υπάρχουν αμφίδρομα συναισθήματα!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon