ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.5.2021 | 16:19

Έγινα μουσουλμάνα

Δεν το ξέρει κανείς. Θα είναι το μυστικό μας. Ασπάστηκα τον μουσουλμανισμό. Μεγάλωσα σε ορθόδοξη χριστιανική οικογένεια. Ήμουν άθεη στα εφηβικά μου χρόνια. Έκανα όμως έρευνες για τις θρησκείες. Τα 2 τελευταία χρόνια έχω ανακαλύψει πως ο μουσουλμανισμός με εκφράζει. Απλά δεν μπορώ να το πω πουθενά.
8
 
 
 
 
σχόλια

από άθεη ... με διάβασμα ... Μωάμεθ ... οκ συμβαίνει κ στις καλύτερες των οικογενειών ... πέραν αυτού προσωπικά θέματα συζήτησης κομμένη, χμμμ όμως ... χαλακι προσευχης κ 5 φορές γονυκλισίες προς την μεριά της μαύρης ουρανοκοτρωνας, πως το μανατζαρεις το "μυστικό" ? για μένα πολύ ζαχαρωσα το άθεη αλλά βγήκες από αριστερά

Στον Χριστό υπάρχει Αγάπη , γιατί αυτό δίδαξε... Ήταν ένας υπέροχος "Θεάνθρωπος" και επαναστάτης εκεί που έπρεπε... Δεν συμβαίνει όμως αυτό και με τους Χριστιανούς ( ειδικά τους Ορθόδοξους) ή τους Ιερείς ... Προσωπικά πστεύω βαθιά στον Χριστό αλλά στην Εκκλησία δεν πηγαίνω ποτέ γιατί εκτός του ότι υποβιβάζουν την γυναίκα ως ακάθαρτη κ.α , προσπαθούν να σου δημιουργήσουν ενοχές για το ο,τιδηποτε κάνεις , ώστε να αισθανεσαι αμαρτωλός και να πηγαίνεις να εξομολογήσαι... Οι πιο " Όμορφοι " άνθρωποι που γνώρισα στην ζωή μου ήταν ως επί τω πλείστον άθεοι !!! Επίσης οι χειρότεροι απατεώνες πήγαιναν στην εκκλησία κάθε απόγευμα στον Εσπερινό και κάθε Κυριακή... Έτσι δεν είμαι οπαδός καμίας Θρησκείας!!! Στην δύναμη της Αγάπης που δίδαξε ο Ιησούς Χριστός πιστεύω!!!!

Γιατί να το πεις; Ο,τι πιστεύεις το πιστεύεις για εσένα οχι για τους άλλους.
Ασε που σε μερικά χρόνια μπορεί να σε εμπνευει ο βουδισμός, αργότερα ο θεος ήλιος και πάει λέγοντας. Τι χρωστάνε οι άλλοι να τους ζαλίζεις. Θέματα θρησκείας, πιστεύω, φυλής κτλ. καλό είναι να τα κρατάμε για εμάς.

Κάτσε, βρε φιλενάδα, πώς να κρατάμε ζητήματα φυλής μας για τον εαυτό μας όπως της πίστης μας, δεν είναι συνήθως οπτικά φανερό σε ποιά φυλή ανήκουμε; Εκτός αν το εννοείς κατάσταση τύπου Human Stain.

Σε πειράζω. :)
Ακούστηκε αστείο, απλώς. Κατάλαβα τι λες.

Scroll to top icon