ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.5.2021 | 02:00

Εχω βαρεθεί

Εχω βαρεθεί να με πλησιάζει ο καθένας για την καβλαντα του και να παρεξηγείτε κιολας αν Εγω δε θελω να βγω μαζι του. Νιώθω πολύ άσχημα γιατι ειλικρινά δεν ειμαι ατομο της ξεπετάς προτιμώ κατι σταθερό και μακροχρόνιο και συνεχώς μου συμβαίνει το αξριβως αντίθετο απο αυτο που θελω είτε επειδη αν τελει δεν μου αρεσει ο αλλος είτε επειδη δε με βλέπουν σοβαρα! Και δε μπορω να καταλάβω γιατι φοβάμαι να ξεκαθαρίσω τη θέση μου εξαρχής οτι Εγω θελω κατι σοβαρό πχ. Αναρωτιέμαι αν κανω κατι που τους αποτρέπει απο το κατι σοβαρό μαζι μου και Οχι δεν κοιμάμαι μαζι τους τοσο γρήγορα για να το παρεξηγούν! Άραγε πρεπει πριν φτάσουμε στο σημείο να κανουμε κατι να λεω τι ψάχνω ;; Επισης εχω απογοητευτεί περιμένοντας τον κατάλληλο υπάρχει άραγε αυτος ο ενας;;
10
 
 
 
 
σχόλια

Αγαπητή μου καλησπέρα!!
Είχα καιρό να μπω και να σχολιάσω σαν μέλος!!
Οι ερωτικές σχέσεις είναι περίεργες από την φύση τους!! Η λέξη "έχω βαρεθεί να με πλησιάζει ο καθένας για την καβλαντα του" είναι υποκειμενική.. Επιτρεψε μου να σου πω ότι είναι κάτι όπου εσύ το επιτρέπεις. Δεν είμαι κάθετος σε αυτό , απλά ικασιες κάνω μιας και αναφερεις "βαρέθηκα" , όπου σημαίνει ότι είναι συχνό φαινόμενο.. Δυστυχώς ελκουμαστε από άτομα που δεν θέλουμε και αυτούς όπου θέλουμε , δεν μας βρίσκουν ελκυστικούς.. Δεν είναι ο κανόνας βέβαια.. Το να εκφέρεις από την αρχή το τι ψάχνεις , ίσως και να φοβίζεις τον άντρα.. Εάν για παράδειγμα έβγαινα εγώ με μια γυναίκα όπου βρίσκω ενδιαφέρον , έχω πάντα τα κριτήρια μου και τις απόψεις μου και μου αρέσει να την γνωρίσω καλύτερα όπως σαφώς κάνουν και οι γυναίκες.. Λέγοντας μου εμένα στο πρώτο ή δεύτερο ραντεβού , ότι ψάχνεις κάτι σοβαρό , εμένα θα με εβαζες σε σκέψεις , δεν στο κρύβω.. Το σοβαρό προκύπτει , δεν το αναζητάμε.. Όσο το αναζητάμε τόσο πέφτουμε σε καταστάσεις όπου δεν βγάζει πουθενά.. Δεν υπάρχει κανενα συμβόλαιο όπου να λέει ότι με τον Χ/Ψ θα πάω σοβαρά.. Βγαίνει από μόνο του στην πορεία.. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ξεκαθαρίσεις τα θέλω σου , τους οποιους πρέπει να ανακαλύψεις.. Κάπως συμπεριφέρεσαι στο κομμάτι "να κοιμηθείς μαζί τους" , αλλά και να κοιμηθείς γιατί πρέπει να σημαίνει ότι δεν σε βλέπει ο άλλος σοβαρά; Είναι μια ανάγκη το σ€ξ , βιολογική κυρίως και από άτομα όπου βρίσκουμε ελκυστικά.. Μην περιμένεις τον κατάλληλο , διότι κανείς δεν σου εγγυάται το μέλλον.. Μπορεί να νιώσεις ότι βρήκες τον ιδανικό για σένα και να μην κρατήσει σε βάθος χρόνου.. Επειδή ήμουν και μερικές φορές είμαι ακόμα , σε τέτοιες σκέψεις , θα πω άσε τον χρόνο να κυλήσει.. Μερικές φορές πάνω στην θόλωση μας , μπορεί να διώξουμε το άτομο όπου ναι , όντως να ήταν , αυτό το ιδανικό όπου αναζητάμε.. Δεν ξέρω που δίνεις έμφαση σε έναν άντρα , αλλά νομίζω η συμπεριφορά με μια προσεγμένη εμφάνιση (διότι δεν γενηθηκαμε όλοι μοντέλα , αλλά η περιποίηση μας είναι στο χέρι μας) , είναι κάτι όμορφο να κοιτάζεις..

Καλησπέρα αγαπητή PsychoMarg , πώς είσαι;;
Παρακολουθώ που και που τις εξομολογήσεις αλλά δεν σχολίαζα.. Ε όταν είδα την εξομολογηση της κοπέλας , έπρεπε να μπω να γράψω!!

Καλησπέρα! Καλά είμαι, εσύ;
Αυτό που έγραψε η εξ το λένε πάρα μα πάρα πολύ συχνά οι κοπέλες και λογικό να σε κάνει να θες να γράψεις.
Που ήσουν τόσο καιρό; :P

Δεν έχεις άδικο!! Συχνό φαινόμενο τα προβλήματα στα ερωτικά πλέον!! Καλά είμαι και εγώ!! Γενικά ψιλό παρακαλουθω τις εξομολογήσεις , απλά σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.. Έχουμε και μια προσωπική ζωή βλέπεις και είπα να κάνω ένα διάλειμμα 😀
Πάντως βλέπω παραμένεις ενεργό μέλος !! :P
Εν τω μεταξύ , σήμερα είδα ότι σε παλαιότερες εξομολογήσεις που είχα γράψει , με είχες ρωτήσει κάτι και δεν σου έστειλα ποτέ . Δεν ήταν εσκεμμένο να ξέρεις :)

Καλά έκανες!
Χαχα ναι, έκανα και εγώ το διάλειμμα μου λίγους μήνες και επέστρεψα.
Δεν πειράζει, το ξέρω πως δεν είναι εσκεμμένο.. δεν είμαι άνθρωπος που παρεξηγώ οπότε κανένα πρόβλημα :)
Όλα καλά πάνε στην ζωή σου ή για να είσαι εδώ όχι και τόσο καλά; :P (πλάκα κάνω)

Λες : <<Δεν είμαι άτομο της ξεπετάς προτιμώ κάτι σταθερό και μακροχρόνιο και συνεχώς μου συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο >>.
Μήπως κάνεις κάτι λάθος ;
Μήπως δείχνεις λάθος ;
Μήπως συμπεριφέρεσαι λάθος ;
Μήπως μιλάς λάθος ;
Σκέψου και μας λες .

υπάρχει άραγε αυτος ο ενας;;

Αυτή την απορία έχω και γω και όποιος/όποια θέλει κάτι αληθινό και σταθερό στη ζωή του/της με νόημα. Θεωρώ πως εξαρχής πρέπει να ξεκαθαρίζονται τα θέλω του καθενός. Αν κάποιος θέλει ξεπέτες να το πει, αν κάποιος θέλει σχέση επίσης. Να είσαι ο εαυτός σου και να μην παρακαλάς κανέναν!

Scroll to top icon