ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.5.2021 | 18:37

Η μοναξιά ουρλιάζει

Μ’αρέσει που η μοναξιά ουρλιάζει αλλά όλοι/ες το παίζουν άνετοι , τι καλά που είμαστε και καλά δεν τρέχει τίποτα. Έχετε καταλάβει ότι όλα τα προφίλ έχουν γεμίσει με ζώα ; Μετάφραση : Ερημιά του κερατά και ο καλλίτερος φίλος είναι τα ζώα ,την στιγμή που δεν υπάρχουν άνθρωποι προσθέτω . Σκατά είμαστε αλλά δεν το λέμε και όλα αυτά τα ψόφια περί επαφών – σχέσεων τύπου φατσοβιβλίου και μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι παπαριές αισχίστου είδους . Δηλαδή ανοίγει κάποιος μια σελίδα και δημοσιεύει ότι μαλακία θες , εκτός από αυτά που πιστεύει ή επιδιώκει . Και εσύ πιστεύεις ότι κοιτώντας την σελίδα του ,θα πάρεις πρέφα τι καπνό φουμάρει ; Είσαστε για ν΄άμαστε . Όλες οι γκόμενες το παίζουν λολομπριτζίτες και περιμένουν το πλούσιο κορόϊδο που θα τις ερωτευτεί τρελά . Από διαίρεση και πολλάπλασιασμό πως πάτε ; Πέντε εφτά τριάντα πέντε που είπε και ο Ζήκος με την πρώτη, ,εσείς με το κομπιουτεράκι κάντε την ρημάδα την διαίρεση : Τόσοι φραγκάτοι διά τόσες υποψήφιες λολομπριτζίτες τι βγάζει 0,00000001% ; Θα μου πείς η ελπίδα πεθαίνει τελευταία . Εντάξει αλλά και ο τάδε μια χαρά παιδί είναι . Με το μεροκαματό του , με το στομαχάκι του , μπορεί να έχει και λίγο καραφλίτσα αλλά δεν πειράζει , είναι δίπλα σας και έτοιμος για όλα. Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε . Προκομένος να είναι ο γκόμενος ρε . Όλα τα άλλα είναι για τον κλήδονα . Έχετε καταλάβει τι πλασάρεται από τα ΜΜΕ όλων των ειδών ; Στα μεν αγοράκια να σπρώξουν κανένα κατοστάρι σε γελοίες σελίδες που και καλά θα ξεσκιστούν στο ... αλλά είναι ψεύτικα προφίλ , ο μοναδικός σκοπός των οποίων είναι να σου πάρουν το επόμενο κατοστάρι και εσύ να είσαι στο χερογλύκανο για να μην πω τίποτα χειρότερο . Όλες έχουν τα χείλη προτεταμένα στο κορφίλ , που έλεγε και ο πιτσιρικάς στην διαφήμιση & ενίοτε σιλικοναρισμένα με την βελτίωση της εικόνας από την εφαρμογή ή ελληνιστί : Last year , τον καιρό που δεν υπήρχαν τα περιττά κιλά , πρώτη περίοδος πασοκ χρονικά . Η εποχή που τα πάντα είναι ψεύτικα όπως , χείλη , κώλοι , στήθια, νύχια , μαλλιά ψάχνουν τον αληθινό άντρα... Καλό ε ; Ποιά είναι τα πρώτυπα σήμερα ; Για μέν τα αγοράκια ψιλόλιγνα με πλούσια χαίτη , υποχρεωτικά six packs ,πόζες παντού συμμετοχή σε ότι παρακατιανό ζωντανό ξεκατίνιασμα με την προσδοκία της επερχόμενης επιτυχίας . Σε τι μπορεί να πετύχουν δεν το έχω καταλάβει . Αμ το άλλο πού όλοι και όλες θέλουν να γίνουν τραγουδιστάδες ; Καλά δεν βλέπουν ότι τα μπουζουκομάγαζα δουλεύουν 2 μέρες την εβδομάδα χωρίς τον κορωνοϊό ; Όλοι και όλες που διάολο θα άδουν ; Έμεινε το next model και το ηθοποιηλίκι . Τρεχάτε να προλάβεται και η βίζιτα είναι προ των πυλών ανεξαρτήτως φύλου. Μετά θα έχετε να λέτε : Me too .
7
 
 
 
 
σχόλια

Εσύ; Τις προκομμένες τις κοιτάζεις αν έχουν λίγο καραφλίτσα; Και εν πάσει περιπτώσει δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να αγανακτούν κυρίως όσοι είναι μέρα νύχτα στα Social. Τι κάνεις εκεί αν δεν σε εκφράζουν τα όσα αντιπροσωπεύουν; Μερικοί εκπέμπετε από ένα παράλληλο σύμπαν. Παντρεύτηκε κόσμος και κοσμάκης τα τελευταία χρόνια και πρέπει να σκεφτώ πάρα πολύ για να θυμηθώ κάποιον γυμνασμένο και πάμπλουτο γαμπρό. Από όλα έχει ο μπαξές επίσης εργάζονται και οι γυναίκες, ορισμένες έχουν πολύ μεγαλύτερο εισόδημα από του άντρα τους. Αυτό με τα sixpacks πάντως μου τα καίει όλα όπως και το ότι πιστεύεις ότι υδραυλικοί υπάλληλοι δασκάλοι κλπ έχουν μείνει όλοι χωρίς γυναίκα.

Εξομολογουμενε πολυ σωστα στα λεει η pipi.

Προσθέτω τα δικά μου .
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

Αν π.χ. είμαι 1. 67 ύψος , ΑΝΕΡΓΟΣ, μπυροκοιλίας , φαλακρος και μυωπας δεν μπορω να ζητω την Σκλεναρίκοβα δίπλα μου .

Διοτι ΑΝ ζητω την Σκλεναρίκοβα ΤΟΤΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΆΡΑ ΜΟΥ.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ Να ξέρεις ότι οι γυναικες ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΟΣΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΆΝΔΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΤΑΤΟΥΣ , ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.
ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΕΔΙΝΑΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΡΑΚΟΥΚΛΑΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΜΕΤΡΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΜΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ.

Δεν κατάλαβα που διαφωνείς .
Στην μέση του κειμένου αυτό γράφω :
Τόσοι φραγκάτοι διά τόσες υποψήφιες λολομπριτζίτες τι βγάζει 0,00000001% ;
Θα μου πεις η ελπίδα πεθαίνει τελευταία .
Κωλοφαρδία λοιπόν .
Εξ άλλου δεν είμαι τόσο νέος ώστε να τα ξέρω όλα...

Καθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να χαρεί τη ζωή του και υπάρχουν τρόποι να την χαρείς ακόμα και ως κοντός μπυροκοιλιας. Να εκτιμάς την κοπέλα που δε στοχεύει μόνο στα λεφτά σου αλλά θέλει το κάτι παραπανω αν της αξίζει, εξομολογούμενε. Δεν είναι αντικείμενα οι γυναίκες.

Για να του απαντήσουμε όπως του αξίζει...
Ναι εξομολογούμενε στοχεύεις πιο πάνω από αυτό που αντέχεις. Βρες κι εσύ μια μέτρια και μην γκρινιάζεις.

Υποθέτω ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα , μάλλον όχι .
Από χιούμορ δεν , αποσπασματικά σχόλια μόνο .
Την επικεφαλίδα δεν την διάβασες .
Για μοναξιά έγραψα ( επί της ουσίας ) όχι για γκομενιλίκι .
Όλοι εδώ μέσα χτυπιούνται που χώρισαν , γιατί χώρισαν , αν έκαναν καλά κλπ κλπ .
Αν αυτά εσένα σου βγάζουν ολοκλήρωση ευτυχία και σοβαρή σχέση , τότε μιλάμε σε παράλληλα σύμπαντα .
Για τα υπόλοιπα δεν βλέπω να αναφέρεις την ''αντίθετη'' άποψη ,
Όσο για τα sixpacks τα κερνάω σε μπύρες .
Χαχαχαχα.

Scroll to top icon