ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.6.2021 | 19:44

Φτάνει με τις ηλίθιες συμβουλές

Με εκνευρίζουν συμβουλές του στυλ "να αγαπάτε τους γονείς και να τους το δείχνετε" από ανθρώπους που αγαπηθήκαν από την οικογένειά τους. Επειδή η Μαρία είχε καλή μητέρα και την έχασε θα πρέπει ο Γιώργος να αγαπάει τη δική του μητέρα και να της το δείχνει και ας φαίνονται ακόμη τα σημάδια από τα τσιγάρα που έσβηνε πάνω του όταν ήταν παιδί. Αλλά ξέχασα, η καημένη η μαμά του ποιός ξέρει τι έχει περάσει απέκτησε και αυτή ένα χόμπυ να το έχανε; Η ζωή της αποκτούσε νόημα μόνο όταν βασάνιζε το παιδί της. Μπορεί να έφταιγε ο άντρας της που πέθανε νωρίς, πάντα κάποιος άντρας δεν φταίει; Αντιπαθώ την Μαρία και την κάθε Μαρία που έχει γραμμένους όσους έχουν υποφέρει στα παιδικά τους χρόνια. Και μη μου πείτε ότι ίσως να μην ξέρει, στα χρόνια του διαδικτύου δεν υπάρχει κανένας ανήξερος αθώος.
2
 
 
 
 
σχόλια

Γιατί ασχολείσαι με το τι γράφει η κάθε Μαρία;
Όλοι μας σχολιάζουμε πάνω στη βάση των εμπειριών μας κι ο καθένας μπορεί να γράφει ο,τι θέλει. Το καλύτερο είναι να κοιτάξεις να λύσεις το δικό σου θέμα αντί να μισείς τις Μαριες αυτού του κόσμου, που είχαν την τύχη να έχουν υπέροχες μάνες.
Δε νομίζω πάντως ότι υπάρχουν πολλοί που θα ασχοληθούν να σου υποδείξουν πώς θα συμπεριφέρεσαι στη μάνα σου, εκτός κι αν το συζητάς εσύ η ίδια/ος.

Επειδή κάποιοι νιώθουν άσχημα δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουν κάποιοι άλλοι να μην εκφράζουν αυτό που νιώθουν. Λίγο ήρεμα. Δεν σε πίεσε κάνεις να αγαπήσεις με το ζόρι. Ημαρτον λίγο. Λίγη διάκριση δηλαδή όχι;

Scroll to top icon