ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.6.2021 | 17:43

Πειρασμός

Πρίν από μερικές ημέρες γνώρισα τον ξάδερφο του αγοριού μου,και με το που τον είδα,έπαθα!Ξέρω πόσο άσχημο είναι αυτό,αλλά είναι κάτι που ούτε ήθελα να συμβεί,ούτε μπορώ να το ελέγξω.Μου κάνει εντύπωση,γιατί πρώτη φορά μου συμβαίνει να δώ κάποιον και να κεραυνοβοληθώ.Επίσης,η σχέση με το αγόρι μου είναι πολύ καλή,οπότε δέν υπήρχε λόγος να ξενοκοιτάξω ή να ψαχτώ.Το θέμα είναι ότι τον σκέφτομαι συνέχεια,δέν μπορώ να ηρεμήσω,και έφτασα στο σημείο να έχω φαντασίωση με εκείνον σε προσωπικές στιγμές με το αγόρι μου.Το χειρότερο είναι ότι βρήκε δουλειά στην πόλη μας,και από εδώ και πέρα οι συναναστροφές μας θα είναι πολύ συχνές.Όποτε τον βλέπω,νιώθω υπέροχα και απαίσια ταυτόχρονα.Εχθές το αγόρι μου μου είπε πως θα ήταν καλή ιδέα να του γνωρίσω κάποια από τις φίλες μου.Όταν μου το είπε ένιωσα τέτοια ζήλεια που αντέδρασα κάπως νευρικά,ευτυχώς το αγόρι μου δέν κατάλαβε τίποτα.Τα έχω χαμένα,ειλικρινά.Υπάρχει κάποια λύση γι'αυτό;Μπορεί να είναι κάτι παροδικό και θα μου φύγει άν δέν δώσω περισσότερο σημασία;Ούφ,μακάρι να μήν τον είχα γνωρίσει ποτέ.
9
 
 
 
 
σχόλια

Είδες! Να την κρεμάσουμε στην πλατεία. Άκου να δαγκώσει τη λαμαρίνα με κάποιον άλλον! Ο χρόνος και μόνον θα δείξει αν τελικά πρέπει να κάτσει με το αγόρι της ή όχι. Αλίμονο αν χωρίζαμε κάθε φορά που μας γυάλιζε κάποιο άτομο πέραν του συντρόφου μας.

Όταν νιώθεις πράγματα που ξέρεις οτι είναι σπάνιο να τα νιώσεις πρέπει να το λες η να το δείχνεις στον άλλο με κάποιο τρόπο, κάποιες ψυχές έρχονται κοντά για να συνεχίσουν μαζί την ζωή τους όμως αυτό εξαρτάται και από τους ανθρώπους πρέπει να προσπαθούν και οι δυο, όταν θες κάποιον πρέπει να είσαι με αυτόν που θες και τα πράγματα δεν πρέπει να τα αφήνεις πολύ γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον μπορεί μετα να είναι αργά. Εκτός και αν έχεις αμφιβολίες και δεν είσαι σίγουρη τι νιώθεις εσύ .

Ανθρώπινο είναι να συμβεί αυτό, απλά αποδεικνυει ότι το αγόρι σου δεν σε τρελαίνει ιδιαίτερα και ας τα πηγαίνετε καλά. Άλλο το ενα άλλο το άλλο. Ετοίμαζε ηρωική έξοδο σιγά σιγά, όταν φτάσεις σε σημείο να σκέφτεσαι άλλον την ώρα του σεξ έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Σου μιλάω εκ πείρας.

Να μια σωστή απάντηση Doctor strange. Κάποιοι άνθρωποι συναντιούνται, για να είναι μαζί. Αν όμως είσαι αλλού, όταν συμβαίνει αυτό πρέπει να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου πάνω απ´όλα και βέβαια με τους άλλους με ο,τι συνεπάγεται αυτό και να πάρεις κάποιες αποφάσεις. Σκέψου τι θες πραγματικά εξομ. Εκτός και αν νομίζεις ότι είναι κάτι περαστικό που θα σου περάσει.

Scroll to top icon