ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.7.2021 | 22:52

σώμα

Είμαι 20 1.70 και σίγουρα 65 κιλά . Χοντρή δεν είμαι , πλαδαρή και με μπουταρες ναι . Νιώθω απαίσια με το σώμα μου , ντρέπομαι να βγω στην παραλία με αυτή την περιφέρεια Η γυμναστική δεν μαρεσει καθόλου Εδώ και 1 μέρα κάνω μια χημική δίαιτα όχι τόσο για τα κιλά όσο για το detox . Είμαι φοιτήτρια και το να πάω σε διατροφολόγο με μαγείρεμα κτλ δεν μπορώ να το κάνω Μέσα στην καραντίνα όλο επαιρνα απέξω Junk junk junk πως να έχω αυτοσυγκράτηση ; Παράλληλα το είχα συζητήσει αυτό το θέμα με τον ψυχολόγο μου αλλά καμία βοήθεια δεν πήρα Όλα χάλια , σχολή φίλοι αγόρια Η απόλυτη ξενερα
4
 
 
 
 
σχόλια

Πιστεύω πως και αυτές οι αντιδράσεις και συμπεριφορές είναι φυσιολογικές σε μια τόσο πρωτόγνωρη κατάσταση. Αυτό είναι άλλο θέμα βέβαια... Το σημαντικό είναι ότι στα μπουτάκια λέμε ΝΑΙ! 😁 Πέρα από την πλάκα, τα επικριτικά σχόλια είναι εύκολα και δε βοηθούν πραγματικά σε τίποτα. Τα περισσότερα σχόλια έχουν μια λογική βάση (μαγείρεμα, περπάτημα, ψυχολογία κλπ) και το νεαρό της ηλικίας σου νομίζω πως θα βοηθήσει. Αυτό που θα συμπληρώσω είναι ότι καμιά φορά αγαπάμε το σώμα μας αφού το αγαπήσει κάποιος άλλος πρώτα. Υπάρχουν και άνθρωποι που δε δίνουν τόση σημασία σε αυτά που σε ενοχλούν. Καταλαβαίνω ότι ίσως να ακούγεται λίγο παρηγοριά στον άρρωστο που λένε, αλλά παίζει και αυτό το ενδεχόμενο. Εύχομαι να δεις την αλλαγή που θέλεις είτε εμφανισιακά, είτε εσωτερικά.

Υγ. Αν θέλεις, ζήτα από τον ψυχολόγο σου να σου μιλήσει για την παράδοξη θεωρία της αλλαγής. Ίσως σου φανεί ενδιαφέρουσα.

Είμαι ακριβώς στα ίδια κιλά και έχω ακριβώς το ιδιο ύψος και νιώθω απίστευτα καλά με το σώμα μου.
Οι αναλογίες είναι φυσιολογικές, η ανασφάλεια βρίσκεται κάπου πιο βαθειά απ τα μπούτια ή την περιφέρεια.

Και γω μια από τα ίδια. Μου αρέσουν τα βρώμικα. Κάποια στιγμή έρχεται μια αηδία απ' όλα αυτά, ο οργανισμός ζητάει αποτοξίνωση. Ξεκινά με πολύ αργά βήματα να αλλάζεις τις συνήθειές σου. Σήμερα φάε και απ' έξω βάλε και μια σαλάτα. Αύριο αντί για γλυκό φάε καρπούζι. Αυτή η ζεστη ευνοεί να κάνεις δίαιτα κανείς δεν πεινάει όταν έχουμε τέτοιες θερμοκρασίες. Στρώσου και μαγείρεψε. Άσε την τεμπελιά.Μαθε να μαγειρεύεις νόστιμα και υγιεινά φαγητά, από συνταγές στο ίντερνετ άλλο τίποτα. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες. Στο λέει ένας άνθρωπος που τρελαίνεται για βρώμικο .

Scroll to top icon