ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.7.2021 | 15:44

Αυτός ο μ@λ@κας!

Ναι αυτός! Πού έκλαιγες για εκείνον. Που περίμενες ώρες πάνω από το τηλέφωνο για να έρθει ένα μήνυμα. Που τελικά ερχόταν το μήνυμα και σου έλεγε κάτι που σε έκανε να ελπίζεις και πετάγες από τη χαρά σου....και που τελικά πάλι εξαφανιζόταν χωρίς να σου εξηγήσει τίποτα! Ναι αυτός ο μ@λ@κας μετά από 7χρονια που δεν είχατε επικοινωνία. Κι ενώ εσύ έχεις παντρευτεί και έχεις δύο παιδιά... Ξαφνικά σου στέλνει μήνυμα. "Έσβηνα παλιά τηλέφωνα και είδα το δικό σου. Ελπίζω να μην ενοχλώ. Πώς τα πας στη ζωή σου; Είσαι καλά;" Και παίρνεις μια ικανοποίηση. Ότι εξακολουθεί να είναι μ@λ@κας και πιθανότατα είναι μόνος κι απλά ψάχνει για γκόμενα! Και χαίρεσαι που εσύ έχεις προχωρήσει και έχεις φτιάξει τη ζωή σου. Και φυσικά δεν ασχολείσαι και δεν απαντάς. Σε τρώει όμως να του πεις ότι:" ναι ρε φίλε! Παντρεύτηκα δε θα περίμενα εσένα! " Κι έτσι απαντάς : " είμαι καλά. Έχω παντρευτεί κι έχω δύο παιδιά. Ελπίζω κι εσύ να είσαι καλά" (και μέσα σου κρυφογελας! Χεχεχε ) Και σου απαντάει: " χαίρομαι για σένα. Κι εγώ παντρεύτηκα . Δεν έχω παιδιά ακόμα. Χάρηκα πολύ που είσαι καλά!". Και σε ζώνουν τα φίδια! Μα είναι τόσο μ@λ@κας; Μου έστειλε μήνυμα να μου πει ότι παντρεύτηκε; Και μπαίνεις στο φβ και τον ψάχνεις και τον βρίσκεις! Και έχει μόλις παντρευτεί μια 7χρονια μικρότερη από σένα, όμορφη , καλλιτέχνιδα! Και συνέχεια ο ένας λέει στον άλλο ποσό πολύ αγαπιούνται... και καταστρεφεσαι... Και κοιτάς τη ζωή σου...που έχεις παντρευτεί έναν γκρινιάρη και φωνακλα άντρα και κάθε μέρα τσακωνεσαι μαζί του. Που φωνάζει στα παιδιά σας και εσύ κλαίς κρυφά γιατί δεν μπορείς να τον απομακρύνεις από αυτά... Και θυμάσαι το μ@λ@κα πόσο τρυφερός ήταν με τον ανιψιό του τότε που τα είχατε κι έκανες όνειρα ότι αν τον παντρεύοσουν θα ήταν ο τέλειος μπαμπάς.... Γιατί ρε φιλαράκι πάλι ήρθες να μας κάνεις κομμάτια; Γιατί ρε; Τι σου χω κάνει ποτέ δε το κατάλαβα! Ναι ναι αυτός που για μένα ήταν μ@λ@κας για την άλλη είναι ο τέλειος άντρας. Μάλλον τελικά εγώ είμαι μ@λ@κας! Εγώ κάνω κάτι λάθος. Και μου φέρονται όλοι άσχημα. Γιατί και αυτός που παντρεύτηκα κατάλαβε ότι μπορεί να με κάνει ο,τι θέλει και μου βγάζει το λάδι κάθε μέρα. Ναι ναι αυτός ο μ@λ@κας ήρθε πάλι στη ζωή μου για να μου θυμίσει πόσο μ@λ@κας είμαι εγώ!
3
 
 
 
 
σχόλια

Μη βλέπεις τι γράφουν στο ίντερνετ. Οι περισσότεροι γράφουν αγάπες και λατρείες και πέφτει το κέρατο σύννεφο. Προσπάθησε να σώσεις το γάμο σου και μην κάνεις σύγκριση με τη ζωή άλλων ενώ δεν ξέρεις πως ζει ο καθένας.

Στο πρώτο μισό της εξομολόγηση ο γάμος είναι η ιδανική εξέλιξη.
Στο δεύτερο μισό ο γάμος σου βρωμάει γιατί ο πρώην έκανε καλύτερο (και πώς το ξέρουμε αυτό, είπαμε;;;)

Νομίζω ότι χρειάζεται να επαναπροσδιορίσεις το ρόλο σου στη ζωή σου, γιατί από πρωταγωνίστρια έχεις καταλήξει τριτοδεύτερο ρολάκι. Μπορείς να το κάνεις.. Θα πρότεινα ψυχοθεραπεία.

Πολύ δράμα για το τίποτα. Εμφανίστηκε κάποιος από το παρελθόν σου που τότε είχε μια ανισόρροπη στάση ως προς την σύνδεση σας και επειδή είδες πέντε-δέκα προσεκτικά επιλεγμένα καρέ της ζωής του που προβάλει στο Facebook τον συγκρίνεις με την τριβή της δίκης σου σχέσης. Υποψιάζομαι ότι και όταν γνώρισες τον άντρα σου, πίστευες ότι θα ήταν σωστός σύντροφος και πατέρας. Συγκρίνεις έναν ασταθή στην δική σας σύνδεση άνθρωπο με τον άντρα σου διότι επέδειξε τρυφερή συμπεριφορά προς το ανιψακι. Κ αυτό ένα καρέ ήταν που βίωσες γιατί δεν γνωρίζεις πως θα είναι σε γονεϊκή ρόλο όταν θα έρθει αντιμέτωπος με τις δυσκολίες του μεγαλώματος ενός παιδιού. Νομίζω ότι βασικά δεν εχεις ωριμάσει μέσα σου και ζεις σε αδιέξοδα. Το να κάθεσαι να κλαις κρυφά γιατί δεν μπορείς να απομακρύνεις, όπως λες, τα παιδιά από τον πατέρα τους, είναι ανώριμη στάση καθότι δεν επιφέρει επίλυση. Αν όντως, ο σύζυγος σου δεν είναι καλός συντροφος και καλός πατέρας, τότε έχεις χρέος είτε να επιλύσετε τα θέματα σας (πχ ψυχολόγο γάμου) ή να πάρετε διαζύγιο. Ναι κάνεις κάτι λάθος αγαπητή μου φίλη: αφήνεσαι στο να σε κάνει ο,τι θέλει (όπως λες) κ ο σύζυγος και ο κάθε τυχάρπαστος του παρελθόντος. Δεν εχεις προσωπικά όρια και κόκκινες γραμμές. Όταν καταλάβεις ότι ορίζεις την ζωή σου, θα βγεις από τα δράματα και θα δημιουργείς την ευτυχία στην ζωή σου. Ξεκινά! :)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon