ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.8.2021 | 12:58

Διακοπές

Ζηλεύω πολύ όλους όσους πηγαίνουν διακοπές τώρα το καλοκαίρι γιατί εγώ δεν έχω πάει ποτε στη ζωή μου. Ζω σε ημιορεινο μέρος όπου οι γονείς μου έχουν κατάστημα εστίασης το οποίο επισκέπτονται αρκετοί τουρίστες κάθε χρόνο. Οποτε σχεδόν δουλεύω σεζόν, όλη τη μερα, όταν δεν είμαι κουρασμένη πετάγομαι για ένα μπάνιο στην θάλασσα των 2 ωρών. Δεν βγαίνω για ποτό γιατί κλείνουμε αργά και είμαι κομμάτια, τα πρωινά ξυπναω με τα χίλια ζόρια για να πάω στην προετοιμασία του μαγαζιού και γενικά δεν έχω ελεύθερο χρόνο. Δεν μου λείπει το ατελείωτο κλάμπινγκ, ούτε τα ακριβά ξενοδοχεία αλλά ποτε δεν έχω βιώσει το να είσαι όλη τη μερα στην παραλία, ένα βραδινό μπάνιο, να δεις το ηλιοβασίλεμα με ένα ποτήρι κρασί, να σου σερβίρει και να σε περιποιηθεί κάποιος, να δεις ρε παιδί μου ένα καινούργιο μέρος και να γευτείς διαφορετικά φαγητά από τα συνηθισμένα. Για όσους θα πείτε σχετικά με χειμερινές διακοπές να ξέρετε ότι δεν προβλέπεται γιατί τον χειμώνα δουλεύω στην κανονική μου δουλειά και κρατάω την άδεια για να βοηθήσω τους γονείς.
6
 
 
 
 
σχόλια

Ένα 10ημερο το δικαιούσαι. Οι δικοί σου μπορούν για 10 μέρες να πάρουν κάποιον. Δε ζεις για τους δικούς σου μικρή μου αλλά για σένα. Κάνεις καλά που βοηθάς όμως πρέπει να καταλάβουν τις ανάγκες σου.

Άλλοι δεν έχουν γονείς για να τους βάλουν να βοηθήσουν, αλλοι δεν έχουν οικογενειακή επιχείρηση και είναι όλοι στο μεροκάματο, να είσαι ευχαριστημένη με αυτά που έχεις υπάρχουν και πολύ χειρότερα

Κι αλλοι θα μπορουσαν να ειναι πιο ευγενικοι με τους ανθρωπους που μοιραζονται κατι που τους προβληματιζει στη ζωη τους! Εχουμε επισης γεμισει τσαμπουκαδες αγενεις πισω απο οθονες που προσβαλουν μονο τον κοσμο αντι να προσπαθουν εστω κ λιγο να καταννοησουν τι περναει. Για τον καθε ανθρωπο την μαθε στιγμη αυτο που τον ενοχλει ειναι εξισου σημαντικο με κατι αλλο. Δηλαδη επειδη καποιοι δεν εχουν γονεις, γκομενα/ο, δουλεια κτλ πρεπει να μιλατε τοσο αισχρα καποιοι εδω μεσα λες κ κανει εγκληματα ο κοσμος που γραφει τι τον απασχολει;; Δηλαδη αμα εχουμε εναν φιλο/η που εχει αυτο το προβλημα αλλα εμεις πχ δεν εχουμε γονεις θα τον κραξουμε η θα καθισουμε να τον ακουσουμε κ να τον συμβουλεψουμε με καταννοηση; Ελεος καποιοι με τα κομπλεξ σας εδω μεσα δουλεψτε καλυτερα με αυτα δε κανει κακο.. που εδειξε η κοπελα οτι δε τους εκτιμαει πραγματικα δε καταλαβαινω .. ισα ισα εγω βλεπω εναν ανθρωπο που παλευει κ προσπαθει κι εχει αναγκη λιγη ξεκουραση και κατι διαφορετικο!

Οι γονείς σου μπορούν να προσλάβουν κάποιον για τη σεζόν, αν δεν θες να πας. Δυστυχώς η τσιγκουνιά πάει πακετό με τις στενές οικογενειακές σχέσεις, των οποίων είναι άλλοθι.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon