ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.9.2021 | 11:46

Στην απέξω !

Λοιπόν παιδιά, έχω μια σχέση 2 χρόνια όλα καλά περνάμε ωραία μια χαρά μέχρι εδώ. Η παρέα του πριν λίγο καιρό είπε ότι θέλουν να πάμε εκδρομή όλοι μαζί, και χθες που βγήκαμε και ήμουνα και εγώ έλεγαν ωραία να πάμε κτλ. Και το αγόρι μου κυριολεκτικά στην συζήτηση φάνηκε ότι εγώ δεν θα έρθω. Δεν έχουμε συζήτηση τίποτα για αυτό το θέμα κτλ άμα είμαι οκ να έρθω άμα μπορώ κτλ. Το βράδυ γύρισα του είπα εγώ δεν θα έρθω μαζί σας και μου είπε γιατί ααα οκ δεν πειράζει δεν πιέζω ( εννοώ σε όλη την συζήτηση που έκανε πριν στην παρέα φάνηκε ότι δεν ‘δέχεται’ να έρθω. Σκέφτηκα να του ανοίξω συζήτηση να του πω ότι οκέι άμα δεν θες να έρθω το λες κτλ (εννοώ του είχα πει πριν καιρό να πάμε εξωτερικό μαζί το ίδιο μήνα ) τεσπα από την άλλη σκέφτηκα να μην ασχοληθώ καν και χαλάω την ζαχαρένια μου τζάμπα και ας κάνει ότι θέλει.
4
 
 
 
 
σχόλια

Για εμένα δεν θα ήταν τόσο σημαντικό να μη θέλει ο σύντροφος μου να συμμετέχω σε συναντήσεις με την παρέα του (ή να μη με θέλει οποιοσδήποτε οπουδήποτε βασικά) αλλά να μην έχει την ευθύτητα να μου το πει.

Η παρέα θα έχει άλλες κοπέλες ή θα είναι καθαρά αντροπαρέα; Αν ισχύει το πρώτο, επιβάλλεται να πας υπό την έννοια ότι και άλλοι φίλοι θα είναι με τις συντρόφους τους, αν είναι μόνο αντροπαρέα, τότε μάλλον για αυτό «δεν πιέζει» γιατί προφανως δεν θέλει ο ίδιος να «πιεστεί». Πάντως, από μόνη σου μην βγάζεις τον εαυτό σου «εκτός». Αν δεν σε θέλει στην εκδρομή, θα πρέπει να «πιεστεί» και να στο πει. Μην του το κανεις εύκολο. Πρέπει να τον φέρεις στην διάολο η θέση να σου πει να μην πας. Εκεί θα δεις το θράσος του κ θα κρίνεις αρκετά πράγματα. Εκτός κ όπως είπα, πρόκειται για αντροπαρέα κ θα ήθελαν να πάνε μόνοι τους.

Scroll to top icon