ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.11.2021 | 15:08

Alone

Επειδη εξακολουθω να ειμαι λειτουργικη σε καποιους τομεις της ζωης μου,επειδη τα πηγαινω καλα στην σχολη,επειδη βγαινω καμια φορα και επειδη πλεον με βλεπεις να τρωω δεν σημαινει οτι δεν ειμαι βαθια μεσα στην καταθλιψη ή οτι ξεπερασα το ed. In fact,ειμαι σε πολυ κακη φαση και δε με πιστευει κανεις.Εχω βαρεθει κανεις να μην δινει σημασια σε αυτα επειδη απλα επιφανειακα ξερω να τα διαχειριζομαι. Μου εχουν κολλησει την ταμπελα της δυνατης χρονια τωρα και με αφηνουν να πορευομαι μονη,ενω χρειαζομαι και λιγη κατανοηση απο εκεινους περα απο την βοηθεια ειδικου που ηδη λαμβανω. Ή εστω να μην κανουν invalid επειδη φαινομαι οκει.
11
 
 
 
 
σχόλια

Εγώ θα σου πω άρχισε να ζητάς βοήθεια από τους γύρω σου και μην βασίζεται στον εαυτό σου,γιατί αυτό κάνεις και δεν λειτούργησε. Σε βλέπουν δυνατή γιατί αποφεύγεις να δείχνεις ευάλωτη απότι φαίνεται ! Εγώ θα σου πω δείξε την αδυναμία σου... ή βρες ανθρώπους που να μπορούν να σε στηρίξουν τέλος πάντων ...αλλά να δείχνεις αυτό που είσαι και νιώθεις . Όχι κάποια δυνατή και χαρούμενη μάσκα.

Από αυτά που γράφεις φαίνεται πως θέλεις την προσοχή των γύρω σου και να κινητοποιηθουν με κάποιον τρόπο για να σε βοηθήσουν. Κακώς. Μόνο εσύ μπορείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου, και ευτυχώς έχεις σε αυτό την καθοδήγηση ειδικού.

Δεν ειμαι η εξ. Παιδιά υπάρχει κόσμος που όχι απλά δεν καταλαβαίνει και να τους εξηγήσεις πως νιωθεις αλλά σε ακυρώνει κιολας βγάζοντας σε τρελή, προβληματική και ακόρεστη. Και να τους πεις οτι σε ενοχλουν και σε στενοχωρουν τα σχολια τους αυτοι εκει ακαθεκτοι. Όλο αυτο σε βαραίνει ακομα περισσοτερο συν τα θέματα τα δικα σου που σε απασχολουν...Μην πω οτι μεγαλη μεριδα κοσμου απαξ και ακουσει οτι πας σε ψυχολογο θα ακουσεις τα εξ αμάξης...Στίγμα βλεπεις της ψυχικης ασθενειας( είτε υπαρχει σε καποιους ειτε οχι).

Ή ο ειδικός σου δεν κάνει καλή δουλειά ή δε σε έχει φτάσει ακόμη εκεί που πρέπει. Να λες και να δείχνεις αυτό που νιώθεις δεν είναι αδυναμία. Πρέπει όμως να βασίζεσαι στον εαυτό σου και όχι στους άλλους. Να έχεις κοντά σου μόνο ανθρώπους που θέλουν πραγματικά να ασχοληθούν μαζί σου και εκεί να ανοιχτείς. Αλλά προσοχή. Κάποιοι θα το εκμεταλλευτουν. Καλή δύναμη.

Δεν βσσιζομαι πουθενα,απλα ακομα με ενοχλει που ατομα απο την οικογενεια μου κυριολεκτικα με εβλεπαν σε αθλια κατασταση και μου ελεγαν οτι δεν εχω κατι,και οτι δε μου αρμοζει να ειμαι χαλια γιατι δεν μου λειπει κατι

Προε εξομ: Σε καταλαβαίνω απόλυτα να ξερεις είμαι στην ίδια φαση με εσένα. Η λεγόμενη ''χαμογελαστη κατάθλιψη'' δεν ειναι ευκολα ευδιακριτη γιατι τι τομο φαινεται οκ λειτουργικο αλλα απο πισω το ατομο ξερει καλυτερα τι γολγοθα τραβα...Δεν πρόκειται να καταλάβουν ποτέ δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι γιατί είναι στενόμυαλοι και εχουν αγνοια πανω σε αυτα τα ζητηματα ποσο με προβληματιζει.... Δεν θα τους αλλάξουμε εμείς, αν δεν θελουν να αλλάξουν αυτοί οι ίδιοι τον εαυτο τους. Σκέψου εγώ μενω πλέον ξανα στο πατρικό μου αφού τελειωσα δυστυχώς με τις σπουδες μου και τσ ακουω κσθημερινά. Αχαριστη, προβληματικη, ολα τα εχεις τι σου λειπει μπλα μπλα και συγχρονως και παρεμβατικοι γονεις....και το περνας μονη απλα..μονη στηριξη η ψυχολογος μου μου την αγαπω και με στηριζει πολυ αλλα λογω της δεοντολογιας των ψυχολογων δεν μπορουμε να εχουμε μια πιο φιλικη σχεση και να την παρω οποτε θεκω τηλ ή να την βρω εξω....αχχ καλο κουραγιο πολλοι τα περναμε αυτα..απο πού εισαι αν επιτρεπεται; που μενεις;

Scroll to top icon