ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.12.2021 | 19:06

35αρης χωρις σχεση ποτε :/

Ντρεπομαι που το λεω,αλλα ειμαι 35 χρονων,απελπισμενος,χωρις σχεση τα τελευταια 15 χρονια,φοβαμαι να φλερταρω και να προσεγγισω μην τυχον με κοροιδεψουν οι γυναικες η φανω αβγαλτος η απειρος. Τι πρεπει να κανω?
12
 
 
 
 
σχόλια

Εδώ πάντως δεν θα βρεις λύση. Αυτά που θα αναφέρω όμως είναι τα εξής.

Καταρχάς μην περιμένεις να σου έρθει εξ ουρανού. Ατάκες του στυλ 'όλα θα γίνουν', 'υπομονή και θα έρθει' κλπ, δεν είναι καθόλου ρεαλιστικές.

Να κοινωνικοποιηθείς. Π.χ. να γραφτείς σε gym ή σε κάποιο ομαδικό άθλημα/δραστηριότητα. Κυκλοφόρησε έξω περισσότερο. Προσπάθησε να γνωρίσεις νέα άτομα.

Αλλά πάνω απ'όλα κάνε κίνηση, χώσου ρε παιδί μου. Ναι, θα φας μερικές χυλόπιτες.
Ε και???

Δεν είναι ντροπή. Ίσα ίσα έχεις @@ και πλησιάζεις τις γυναίκες. Είναι ελκυστικό αυτό. Προσπάθησε να καταλάβεις ότι δεν είναι ντροπή η απόρριψη. Το να αποτύχεις μερικές φορές θα σε φέρει πιο κοντά στον στόχο σου.

Αν τύχεις καμιά ξινή / ξενέρωτη και σε κοροιδέψει κλπ, ντροπή δική της που δεν έχει μάθει τι σημαίνει σεβασμός. Υπάρχουν πολλές κομπλεξικές δυστυχώς.

Με προσπάθειες, θα αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και θα είσαι πιο άνετος μετά. Δεν υπάρχει άλλη λύση.

Καλή επιτυχία και μην μασάς.

Αντιμετωπίζω χρόνιο πρόβλημα κοινωνικοποίησης και μοναξιάς από τα 16,δεν είχα φίλους,παρέες,ήμουν πολύ ντροπαλός,άτολμος και είχα φόβο προσέγγισης,απόρριψης.Φοβαμαι ότι αν θα βγω ραντεβου με κοπέλα,ότι θα αποκαλυφθεί το πρόβλημα της απειρίας μου και απλά θα φύγει τρέχοντας,οι γυναίκες μυρίζονται αμέσως κάποιον απελπισμένο,φοβισμένο,άπειρο άντρα και απλά προσπερνάνε.Δεν έχω σοσιαλ μίντια καθόλου,αποφεύγω να ανεβάζω φωτογραφίες γιατί δεν θέλω να με σχολιάζουν.

Θέλω γνώμες από γυναίκες,πώς βλέπουν αυτό το πρόβλημα και τι μου προτείνουν?

Αυτό που λες είναι η εξαίρεση, όχι ο κανόνας. Και συνήθως περιορίζεται μόνο στο κομμάτι του φλερτ.

Η αυτοπεποίθηση σε έναν άνδρα έχει βαθύτερο ψυχολογικό υπόβαθρο. Δείχνει ότι ένας άνδρας μπορεί να διαχειριστεί οποιοδήποτε πρόβλημα του παρουσιαστεί. Πιστεύει στον εαυτό του και δεν έχει ανασφάλειες. Μπορεί να προστατεύσει τον εαυτό του αλλά και την σύντροφο του.

Οι γυναίκες το καταλαβαίνουν. Βλέπουν το πως 'κινείται' κάποιος, πως μιλάει, την γλώσσα του σώματος. Το πως παρουσιάζει τον εαυτό του, την άνεση του κλπ. Είναι ελκυστικά σημάδια σε έναν άνδρα τα οποία είναι αποτυπωμένα στα ένστικτα της γυναίκας.

Η γυναίκα θέλει κάποιον 'ανώτερο' της. Πιο 'ικανό'. Να μπορεί να στηριχτεί πάνω του. (Δεν το λέω υποτιμητικά και βαριέμαι να μπω στην διαδικασία να το αναλύσω).

Υπάρχει και ο αντίποδας βέβαια. Γυναίκες που συνειδητά θέλουν άνδρες οι οποίοι είναι υποτακτικοί σε θέμα συμπεριφοράς και αδύναμοι χαρακτήρες, με ότι αυτό συνεπάγεται. Κάποιο ψυχολογικό τραύμα-ίσως από μια προηγούμενη σχέση- και οι συνέπειες αυτού (ανασφάλειες, αδυναμία δέσμευσης κλπ) τις οδηγούν στην αναζήτηση τέτοιων ανδρών.

Το κυριότερο είναι να βρεις τον/την σύντροφο που θα ταιριάξετε και θα περνάτε όμορφα μαζί.

Αυτο πια που μιλατε για το τι θελουν οι γυναικες με τοση πεποιθηση, με ξεπερνα. Τσιτατα και στερεοτυπα κ βαζω στοιχημα οτι δεν εχεις καν κοπελα- αλλιως δε θα ειχες χρονο να απαντας σε καθε ποστ.
Ενυγουευ, φιλε που εστειλες την ερωτηση, ορθα συνειδητοποιεις οτι εχεις θεμα. Αναζητησε με σοβαροτητα και υπευθυνοτητα καποιον ειδικο- συμβουλο, ψυχοθεραπευτη- ο οποιος /α θα αναλαβει να σε βοηθησει με επαγγελματικο και σωστο τροπο, να βγαλεις πραγματα απο μεσα σου κ να λυσεις παλιους αορατους κομπους. Μην το αμελεις, κ μην το καθυστερεις αλλο. Αντιμετωπισε το σαν να ηταν ιατρικο προβλημα- πχ σπασμενο οστο, δυσλειτουργικό ηπαρ. Παρετο αποφαση κ ξεκινα δουλεια. Σε καμια περιπτωση μην ακολουθησεις συμβουλες τυπου "χωσου" κλπ, απο τυπους που δεν εχεις καν δει κ δεν ξερεις τι εχουν καταφερει στη ζωη τους. ασχολησου σοβαρα με τη ζωη σου, ΕΣΥ, ΤΩΡΑ.

Το τι κάνω στην προσωπική μου ζωή δεν σε αφορά ούτε θα έπρεπε να σε νοιάζει. Βγάζεις ζήλια και φθόνο και φαίνεται. Λες και θα σου δώσω αναφορά.

Αν είναι δυνατόν, τι λες στο παλικάρι? Να το δει ως ιατρικό πρόβλημα? Δυσλειτουργικό ήπαρ, σπασμένο οστό? Τι άλλο θα ακούσω?!

Μάλιστα λες να μην ακούει αγνώστους στο ίντερνετ ενώ εσύ η ίδια του λες να πάει σε ψυχοθεραπευτή. Oh the irony.
Εσύ είσαι αυτή που χρειάζεται ψυχοθεραπεία. :)

Scroll to top icon