ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.1.2022 | 02:01

Δεν ξέρω τι να κάνω

Λοιπόν είναι η πρώτη φορά που βρέθηκε ένας άνθρωπος να μου φέρεται όμορφα και να δείχνει ότι με νοιάζεται. Ενώ όμως, είναι όμορφος εξωτερικα, εμένα δε με ελκύει ερωτικά. Δεν φαντάζομαι δηλαδή να κάνουμε κάτι παραπανω . Δε μπορω να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό, απλά θέλω να μου πειτε τι να κάνω. Ξέρω ότι αξίζει να δώσω ευκαιρία, από την άλλη όμως να πιεσω τον εαυτό μου μόνο και μόνο επειδή μου φέρεται όμορφα;
18
 
 
 
 
σχόλια

αν εισαι ψυχολογικα διαθεσιμη και δεν υπαρχει κατι αλλο στον οριζοντα, δωσε του μια ευκαιρια. μπορει να αλλαξεις γνωμη στην πορεια - αυτα ειναι εγκεφαλικα. οσο τραβηξει. αν ταιριαζετε δε θα ξερεις παντως αν δεν το δοκιμασεις.

Δεν είπε κανείς να πιέσεις τον εαυτό σου. Δεν είναι φαγητό που πρέπει να φας για να δυναμώσεις. Κάθε άνθρωπος έρχεται στη ζωή σου για κάποιο λόγο. Εκείνος μπορεί να είναι εδώ για να σου δείξει ότι αξίζεις κάποιον να σε νοιάζεται και να σου φέρεται όμορφα, ακόμα κι αν δεν πάρει από σένα σεξ ή σχέση (τα οποία, εδώ που τα λέμε, δεν οφείλεις σε κανέναν). Απλώς έσω τίμια, δηλαδή βεβαιώσου ότι δεν δίνεις ελπίδες στον άλλον και το καλύτερο είναι να του μιλήσεις στα ίσια, γιατί πολλές παρεξηγήσεις μπορούν να προκύψουν. Για παράδειγμα, εσύ μπορεί να νομίζεις ότι σου φέρεται τόσο καλά γιατί περιμένει από σένα ν' ανοιχτείς συναισθηματικά, ενώ στην πραγματικότητα, που λέει ο λόγος, ο άλλος μπορεί να είναι γκέι και να ψάχνει γι' απλή συντροφικότητα μαζί σου. Ή μπορεί εκείνος να φέρεται έτσι και σε άλλες δυο-τρεις παράλληλα για να ξεσκονίσει τις ικανότητές του στο κορτάρισμα ώσπου να του κάτσει σεξ με οποιαδήποτε. Πες του κάτι σαν: "Νιώθω πολύ κολακευμένη από τον τρόπο που μου φέρεσαι και μου δείχνεις το πώς νοιάζεσαι. Υπάρχουν, όμως, προσδοκίες; Επειδή δεν είμαι σίγουρη/θα ήθελα χρόνο/δεν μου έχουν ξυπνήσει ερωτικά αισθήματα για σένα και δεν ξέρω αν είναι προσωρινό ή αν γενικά δεν θα μου βγει." Ε και τέλος. Δικαίωμά του να φύγει ή ευθύνη του αν συνεχίσει να φέρεται έτσι, θέλοντας να σας δώσει μια ευκαιρία.

Αυτο το "καθε ανθρωπος ερχεται στη ζωη σου για να σου διδαξει κάτι" ειναι τοσο τετριμμενο που καταντα επικινδυνο διοτι το ακους και παντου και στο τελος θα το πιστεψεις κιολας.
Ναι, δεν ερχεται κανείς στη ζωη μας τυχαια διοτι ΕΜΕΙΣ τους επιλεγουμε.
Και οχι, οι ανθρωποι γενικα δεν εχουν να μας διδαξουν τιποτα. Δεν υπαρχει καμια ταξη στην τυχαιοτητα γυρω μας και κανένα συμπαντικο βιβλιο που πρεπει να αποστηθισουμε.
Η οποια χρησιμη για εμας γνωση βρισκεται μέσα μας και οχι σε τυχαιους ανθρωπους στον εξω κοσμο.

Δεν σε ελκύει ερωτικά, αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει, εξήγησε του ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι μεταξύ σας για να μην ελπίζει. Είναι δίκαιο και για τους δυό σας.

Γιατι πρέπει να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία όταν ξέρεις ήδη ότι δεν σε ελκύει ερωτικά? Δεν χρειάζεται να πιέζεσαι. Κράτησε φιλική σχέση μαζί του και ούτε να εκτεθείς αργότερα ούτε να τον πληγώσεις.

Και ομως. Απειρες γυναικες πεφτουν στην παγιδα αυτη!

Ποσο σημαντικο αυτο που εγραψες. Μια προταση που ομως αν την συνειδητοποιουσαν οι περισσοτερες, θα γλιτωνανε απο τοσο δραμα και μελλοντικους μπελαδες.

'' Δε μπορω να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό''

Θα φανώ και πάλι κυνικός.

Αν αυτός ο άνθρωπος σου φερόταν κάπως 'αλήτικα', σε έγραφε πχ κάτι φορές και γενικά έδειχνε σημάδια αδιαφορίας, θα σου έτρεχαν τα σάλια και δεν θα χρειαζόταν να κάνεις αυτό το ποστ. Ακόμα και μ@λ@κας να ήταν, πάλι από πίσω του θα έτρεχες.

Υπάρχει κάποιος που είναι και εμφανίσιμος αλλά και σου φέρεται όμορφα και σε νοιάζεται. Παρόλα αυτά γκρινιάζεις.

Είστε αδιόρθωτες μερικές.

Έχεις κολλήσει ρε φίλε με το ΄΄αλήτικα''. Άμα το πιστεύεις τόσο πολύ αυτό δεν μπορείς να προσποιηθείς λίγο τον ''αλήτη'' να δεις τελικά αν πιάνει και αν θα βρεις καμιά γκόμενα;;

@Λύκος

Δεν αναφέρομαι στον εαυτό μου αγαπητέ. Και προφανώς δεν κατάλαβες ότι το ''αλήτικα'' το λέω με την κακή έννοια.
Τα προσωπικά μου δεν σε αφορούν. Αλλά μάλλον είσαι ο ''καλούλης-αγαπούλης'', γιαυτό το πήρες προσωπικά το ποστ μου.
Είχες πει σε προηγούμενο σχόλιο ότι δεν βρίσκεις γκόμενα. Οπότε μάλλον εσύ πρέπει να αλλάξεις τακτική.

Φυσικά κι εγώ το ''αλήτικα'' με την κακή έννοια το λέω. Αλλά εσύ το θεωρείς ότι θα της τρέξουν τα σάλια άρα ότι είναι καλή τακτική.
Όσον αφορά εμένα δεν ανήκω σε κάποια κατηγορία όπως ''αγαπούλης'' που λες και οι λόγοι που δεν βρίσκω γκόμενα (και δεν αναμένεται να βρω και στο άμεσο μέλλον) είναι αντικειμενικοί. Απλά δεν μπορώ να τους αναφέρω εδώ.

@Λύκος

Δεν είναι τακτική. Απλά γενικά έτσι λειτουργεί ο ψυχισμός της γυναίκας. Όταν κάποιος είναι (πολύ) καλός, έχει αρνητικά αποτελέσματα στο θέμα της έλξης.
Επίσης είναι γεγονός ότι (δυστυχώς) πολλές γυναίκες κολλάνε με 'κωλόπαιδα', κάτι που θεωρώ ότι θα είχε συμβεί και στην εξ αν ο φίλτατος είχε δείξει τέτοια συμπεριφορά.
Δεν είναι λογικό από την στιγμή που της αρέσει εμφανισιακά και της φέρεται καλά και να μην της αρέσει. Πιστεύω ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει στην περίπτωση της εξ. Ίσως την χαλάει που της φέρεται τόσο ιπποτικά συνέχεια. Τον έχει πάρει δεδομένο.
Προφανώς το 'θα της τρέξουν τα σάλια' το είπα με χιουμοριστικό ύφος, αλλά το νόημα το εξήγησα.
Επίσης χιουμοριστικά είπα το αγαπούλης.
Το αν βρεις γκόμενα ή όχι είναι καθαρά δικό σου θέμα και δεν υπάρχει λόγος να το αναλύσεις δημόσια.

Scroll to top icon