ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.1.2022 | 19:08

Πρώτο ραντεβου

Καλησπέρα σας. Εχω να πω , κάθε φορά που βγαίνω ραντεβου με κάποιον για πρώτη φορά ενώ βγαίνουμε χαλαρά για ένα ποτακι , μετά από αυτό με πιεζει να κάνουμε κάτι και επιμένει στο να παμε κάπου πιο "ήσυχα".καταλαβατε.Αυτο γίνεται σχεδόν παντα και δεν ξέρω τι κάνω λάθος, εγώ τους μιλάω σοβαρά , είμαι ευγενική, χαμογελαστη και δεν δίνω την εντύπωση ότι θέλω να κάνω κάτι τόσο γρήγορα. Από την άλλη, όταν αρχίζουν και κάνουν κινήσεις και αρνουμαι, με τον τρόπο τους με κανουν να νιώθω ξενέρωτη λες και τους χρωστάω κάτι. Πως μπορώ να δείξω η να πω σε κάποιον ότι δε θέλω να κάνω κάτι αμέσως και προτιμώ να γνωρίσω καλά κάποιον πριν κάνουμε κάτι , χωρίς να φανώ ξενέρωτη; και γενικά να φανώ δυναμική κι όχι αβουλο κοριτσακι. Μόνο σοβαρές απαντήσεις παρακαλω
20
 
 
 
 
σχόλια

Δεν είδες η άλλη που κάλεσε τον άλλο να πάει με τη φόρμα? Κάτι ήθελε να του πει. Ε! Έτσι θα κάνεις κι εσύ, για να περνάς το μήνυμα. Πες του ας πούμε, έλα με κουστούμι, θα την ψιλιαστεί ο άλλος ότι είναι σοβαρά τα πράγματα (λέμε τώρα) ε, δεν θα χιμήξει στο πρώτο ραντεβού. :P

Το πιο δυναμικό που μπορείς να κάνεις είναι να μην σε νοιάζει ΚΑΘΌΛΟΥ ο χαρακτηρισμός ξενερωτη και να λες το ΟΧΙ σου σαν να είναι η πιο ολοκληρωμένη πρόταση στον κόσμο και δεν χρειάζεται ΚΑΜΙΑ δικαιολόγηση . Γενικά όλα αυτά που περιγράφεις είναι συνηθισμένη στάση πολλών αντρών ,δεν έχει να κάνει με σένα.

Αν βλέπεις ότι ο άλλος πιέζει από το πρώτο ραντεβού, πιθανότατα δεν ενδιαφέρεται καν να σε γνωρίσει. Απλά θέλει αυτό που κατάλαβες και μετά μην τον είδατε!
Αν κάποιος σε βλέπει πιο σοβαρά, θα περιμένει λιγάκι. Όχι για πάντα βέβαια, να το έχεις κι αυτό υπόψιν σου.

Απλά σου έτυχαν λιγουρια. Δε σημαίνει ότι κάπου εφταιξες εσύ. Και χεστηκες αν σε πουν ξενερωτη. Θα έπρεπε να φοβούνται αυτοί μήπως τους πεις απελπισμένους που ενώ βλέπουν μια γυναίκα πρώτη φορά δε μπορούν να κρατηθούν και ορμάνε χωρίς να έχει δοθεί τέτοιο δικαίωμα! Πρόσεχε πολύ με ποιους βγαίνεις και που τους γνωρίζεις.
Προτείνω να βγαίνεις για έναν καφέ στα πρώτα ραντεβού και να έχεις την ευκολία να φύγεις με τα πόδια. Το βράδυ και τα ποτά σε πρώτα ραντεβού συνήθως οδηγούν εκεί αν και όχι πάντα. Ακόμα και με ποτό,όταν ο άλλος σου προτείνει βόλτα με το αμάξι μετά φρόντισε να μη δεχτείς. Να είσαι κάπου κοντά στο σπίτι σου.

Έτσι👍! Αυτά που λες στο τέλος ήθελα και εγώ να το πω αλλά μετά σκέφτηκα πως καλύτερα να μην αποφεύγει καταστάσεις για να ξέρει η κοπέλα από την αρχή με τι τύπους έχει να κάνει.

Γιατί φοβάσαι ότι θα σε περάσουν για ξενέρωτη; Και εσύ κάλλιστα θα μπορούσες να ξενερώσεις με την συμπεριφορά τους, να τους παρεξηγήσεις και να σκεφτείς πως είναι πχ πέφτουλες ή λιγούρια. Όπως βλέπεις όμως δεν τους επηρεάζει καθόλου αυτό και εξακολουθούν να ζητάνε αυτό που θέλουν. Κάνε το ίδιο.
Πάντως, όπως και να το χειριστείς εσύ, ο άλλος βγαίνει μαζί σου επειδή του αρέσεις σαν γυναίκα. Λογικό να σου προτείνει να κάνετε σεξ και αν αρνηθείς να μην του αρέσει. Αν όμως σε πιέζει, σε κάνει να νιώθεις άσχημα και ξενέρωτη (ειδικά αν στο λέει) να είσαι σίγουρη πως για αυτό φταίει 1000% η ανωριμότητα του. Πως είναι τα μικρά παιδάκια που γκρινιάζουν όταν δεν γίνεται το δικό τους; Ε κάπως έτσι είναι και αυτοί που κάνουν μουτράκια επειδή δεν τους έκατσες.

Η απάντηση είναι σοβαρή αλλά μιας και μιλάμε για άντρες ας μιλήσουμε όπως μιλάνε εκείνοι (λες κι εγώ δεν είμαι άντρας χεχε)
Να του το λες στα ίσια… αλλά πλαγίως χαχα Να βάζεις δηλαδή εσύ πρώτη γκολ αλλά με δοκάρι κι εκεί που δεν το περιμένει. Αιφνιδιασμός, θα καταλάβεις τι εννοώ…
Πριν φτάσει το πράγμα εκεί, δηλαδή όταν το παιχνίδι βρίσκεται κάπου στο εξηκοστό - εξηκοστό πέμπτο λεπτό, και σίγουρα πριν πάει το παιχνίδι στις καθυστερήσεις ή ακόμη χειρότερα στην παράταση…
καθώς πίνετε χαλαρά το ποτάκι σας και συζητάτε περί ανέμων και υδάτων… κάνεις ντρίπλα και του πετάς…”ευτυχώς νιώθω μεγάλη ανακούφιση μαζί σου γιατί άσε, έχουν γίνει τα ραντεβού πολύ δύσκολη υπόθεση, αφού ορισμένες περιπτωσάρες που είχε τύχει να βγω φαίνεται πως πίστευαν πως επειδή θα πίναμε μαζί ένα ποτό θα βάζανε απαραίτητα και γκολ”.
Το λέω ευγενικά αλλά αν σε αυτό το στάδιο (όχι το ποδοσφαιρικό) σου έχει ήδη σπάσει τα νεύρα το προσαρμόζεις ανάλογα δείχνοντας του την κόκκινη κάρτα και τον δρόμο για τα αποδυτήρια.
Πίστεψε με και μόνο που θα χρησιμοποιήσεις ποδοσφαιρική ορολογία θα εκτιμηθεί. Αν βέβαια το πράγμα προχωρήσει σε δεσμό του κόβεις τελείως τη μπάλα! χαχα
Να σημειώσω πως δεν βλέπω καθόλου. Δεν εννοώ πως είμαι τυφλός, δεν βλέπω μπάλα. Οτιδήποτε άλλο το βλέπω και βέβαια… ακούω κιόλας χαχα

Χαχαχαχα τον εκτιμώ για το ιδιαίτερο χιούμορ του αλλά η καρδιά μου είναι δοσμένη σε άλλον σχολιαστή. Οπότε κάπου εδώ αποχωρώ και αφήνω το πεδίο ελεύθερο. 😉😃

Ωχ…μια Σπίθα ήταν η αιτία να ανάψει το παιχνίδι! :ο
Να πέφτουν τα στοιχήματα! χαχα
Ένα, δύο, χι… όπως παλιά στο ΠΡΟΠΟ
Να συστήσουμε mono(σ.σ. chrome) να υπάρξει ψυχραιμία :P

μολις κατσετε για ποτο, ειναι απαραιτητο να δηλωσεις λεκτικα με απλοτητα, το βαθμο εγγυτητας που επιθυμεις.
καθολου αγγιγμα μεχρι να νιωσεις ετοιμη -αν νιωσεις;
ελαφρια αγγιγματα αλλά μεχρι εκει;
εσυ ξερεις.

γενικα θεωρω υγιες σε επιπεδο φλερτ να δειχνουν οι αντρες πως θελουν να σε αγγιξουν ή πως θα σε αγγιζαν αν τους προσκαλουσες να το κανουν. αν δηλαδη πχ με οσους εβγαινες, κανενας δεν εκανε την παραμικρη κινηση, μπορει και να κατεληγες να αναρωτιεσαι αν οντως σε γουσταραν ή σκοτωναν το χρονο τους. σε καθε περιπτωση, τα ορια τα βαζεις εσυ λεκτικα και απο την αρχη.

αν θελεις επισης το πλαισιο να μη... σηκωνει και πολλα πολλα, μπορεις να μη βγαινεις πρωτα ραντεβου για ποτακι το βραδυ, αλλα για καφε/βολτα αλλες ωρες της ημερας.
ελπιζω να βοηθησα, καλη τυχη.

Από την στιγμή που γίνεται κάθε φορά μήπως πρέπει να αναθεωρήσεις την συμπεριφορά σου απέναντι τους?

Όχι τίποτα άλλο, θα τα διαβάσουν το ποστ σου κάποιες φίλτατες εδώ και θα αρχίσουν το τσουβάλιασμα.
Σε κάθε περίπτωση να είσαι ευθύς και ξεκάθαρη απέναντι τους. Θεωρώ ότι καλύτερα που σου δείχνουν τις προθέσεις τους εξαρχής και όχι στην πορεία. Έτσι καταλαβαίνεις αν σε βλέπουνε μόνο για πήδουλο.

Scroll to top icon