ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.2.2022 | 05:08

Δεν ξέρω πραγματικά!!

Ισχυει αυτο που λενε πως επανω στο μεθυσι λεγονται οι μεγαλυτερες αληθειες? Το αγορι μου πινει πολυ συχνα. Απλα του αρεσει. Ειτε θα ειμαστε μαζι,ειτε θα ειναι με φιλουςτου. Εχω προσεξει πως οταν πιει λιγο παραπανω,αρχιζει να μου λεει γλυκολογα,τα οποια δεν λεει τοσο πολυ οταν ειναι νηφαλιος... Προχθες μαλιστα που βγηκε εξω και ειχε πιει,μου εστελνε κατεβατα με μηνυματα,οπως οτι μαγαπαει πολυ,ποσο τουλειπω,και κατι αλλα στιχακια με λογια αγαπης. Μου ειπε οτι του βγηκαν και ηθελε να μου τα πει. Μηπως μιλουσε απλα το ποτο?δεν ξερω τι να πω....
6
 
 
 
 
σχόλια

Μήπως;; Η μεγαλύτερη αλήθεια που μπορεί να βγει με το ποτό είναι το…”χικ” που κάνουν οι μεθυσμένοι! :D
Ας μιλήσω και σοβαρά τώρα, ή μάλλον όχι εγώ η λαϊκή σοφία…τον μεθυσμένο λέει τον είδε ο τρελός και φοβήθηκε. Το νου σου…με γλυκόλογα ξεκινάει το πρόβλημα :)

Εδώ είναι "αλκοολικοί" η μιση υφήλιος και όχι μόνο. Δεν θα έριχνα ευθύνη τόσο στους ανθρωπους που πίνουν παραπάνω όσο στη κοινωνική συναναστροφή. Χαλαρώνεις και επικοινωνείς καλύτερα, πίνεις μπάφους και άλλα ναρκωτικά για παράδειγμα, εφόσον αυτό είναι μια κανονικότητα κοινωνικής συναναστροφής, οπότε και φαύλος κύκλος. Τέλος πάντων οι εξαρτήσεις πάσης φύσεως είναι ζήτημα όχι άλυτο αλλά ζήτημα μέχρι να βρεις την λύση. Οπότε ότι και να λέμε η Ελλάδα από πάντα και πόσο μάλλον στις μέρες μας έχει πολύ υψηλους δείκτες στις εξαρτήσεις γιατί; Γιατί στην κοινωνική συναναστροφή αποτελεί κανονικότητα, πόσες φορές δεν έχω ακούσει "έχεις κάνα μπάφο'" "καμία μπύρα παίζει;" Πάμε να βγούμε να διασκεδάσουμε; Μετάφραση: πάμε να πιούμε για να διασκεδάσουμε. Έλα τώρα....το να πιει ένας άνθρωπος και να σου λέει αγαπησιαρικα λόγια δεν το λες και αλκοολισμό....το πρόβλημα θα ήταν εάν έπινε σε χτύπαγε και συνέχιζε να πίνει 24ώρες το 24ωρο η αντί για καφέ έπινε βότκα η έριχνε μέσα στον καφέ βότκα για να το κάνει "Irish" coffee. Μην τρελαίνεσαι. Τον έβγαλαν αλκοολικό τον άνθρωπο. Έλεος.

ειμαι αντρας 40 ετων..

λοιπον ασε ενα διαστημα οταν δεν πινει μετρα τις στιγμες αυτες αν σου μιλαει γλυκα..αν οχι, τσαμπα καει η λαμπα....οποιος γουσταρει μιλαει γλυκα κ χωρις να πινει.... εν τω μεταξυ εμπειρικά θα πω οτι το ποτο καταστρεφει..
Καθε φορα που επινα μονος απο στεναχωρια η αν τυχαινε με παρεα, σκατα γινοταν ολα...με επιανε κ πεινα κ ετρωγα σα βοδι..
το ποτο σου βγαζει απο μεσα σου πραγματα..ειναι εξαρτηση..δεν κανει καλο...αλλο ενα -δυο ποτηρακια κρασι..μεχρι εκει ομως.. κ οχι συνεχεια....εγω ειχα καει απο το ποτο..δεν ειμουν αλκοολικος αλλα οταν επινα εχανα την μπαλα..γινομουν χειροτερα ψυχολογικα ΜΕΤΑ..ΣΕ ΞΕΓΕΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ Κ ΜΕΤΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ..ΚΑΠΩς ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΣΤΗΣΗ..ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΟΜΩς ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΕΤΣΙ..
προσοχη λοπον...αυτο λεω....ολα παντως με ηρεμια....παρατηρησε τον κ βλεπεις..

Scroll to top icon