ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.4.2022 | 01:54

Σε γενικές γραμμές

Έχω συμβιβαστεί με ότι δε θα βρω ποτέ τον άνθρωπο μου. Απλά κάθε φορά που ξεκινάει κάτι καινούριο το ξεχνάω. Και μετά από λίγο οι καταστάσεις επιβεβαιώνουν την αρχική πεποίθηση. Και πλέον είσαι και άδειος, νιώθεις και βλάκας που ήλπιζες.
6
 
 
 
 
σχόλια

Συμπάσχω και σε συμπόνω και το ίδιο αφελής λες και πάθαινα αμνησία ..κ μετα σε κοιτάνε κ σα γάιδαρο στα δόντια και σε άλλα μέλη αντί στα μάτια.

Αν τα θες πάντως όλα να γίνονται όπως στη φαντασία του τότε με το Μπάρτον είναι αυτοεκπληρπυμενη προφητεία.Και σηκώνει και άλλα το θέμα αλλά υπεραναλυση;

Συμπαθεια σεβασμός έλξη μίνιμουμ να θέλει να κατανοήσει ο ένας τον άλλον κ την ιστορία του.Η επικοινωνια δε ...το υποτιθέμενο timing...αν ο αλλος δε καθίσει από κοντα να ακούσει εκτός από το να μιλάει...Δε δίνουν πολλοί χώρο στον άλλον κ χρονο να νιώσει άνετα να πει και τα δικά του .Μας έφαγε ο ηλεκτρονικός πολιτισμός και αποφεύγουν πολλοί και τη φυσική παρουσία. Αυτό ίσως αλλοιώνει την επικοινωνία γιατί δεν υπάρχει εξελεγκτικής επίσης και θαρρώ πως δε λέει ότι είναι να λεχθεί πάντα κοινώς κομπλαρει κ ο αλλος και αυτοκαταστρεφεται επικοινωνιακα λόγω της απομόνωσης,απάνθρωπο. Είναι σα τις εξετάσεις για κάποιους. Δε το έχουν όλοι με τη πρώτη.
Και μετά η παρανοια του να μη τα θέλουμε όλα έτοιμα στο πιάτο, αλλά να μη μαγειρεύουμε μαζί. ή να μη πληρώνουμε εστω εξω μαζί. Εκεί το όλα στο πιάτο έτοιμα έχει άλλη αξία. και μεταφορικά τα παραπάνω στα
Συμφωνώ κ με τα υπόλοιπα σχόλια.Δοκιμασμενα ..Lascia perdere στα πόδια και οποίος είναι να έρθει να μου προτείνω. ανέλπιστα. Ισως βρούμε έναν άνθρωπο να μοιραστούμε.Η ανθρώπινη ψυχή δρ χωράει σε μελέτες ει ο Γιουνγκ και ισως λέγεται διαίσθηση αυτό. ,ακόλουθα τη την μαζί με τα υπόλοιπα προτεινόμενα των συσχολιαστων ..Θα παρω το δρόμο το στενό να πιω κανένα τσίπουρο ή ουζο μια από αυτές τις μέρες ..Να προτείνω το ιδιο κ μη πάρετε αυτοκίνητο. Μη χάνετε ελπίδα. Α μη κάνουν τα μη καλό πάντα.

παρατηρησε τον εαυτο σου οταν ποναει. καθως τα χρονια περνουν. καθε πονος και καλυτερος. μπορει να νιωθεις το ιδιο βλακας αλλα οχι το ιδιο αδαης. well maybe that;s the point of it all.
@Lela14.4.2022 | 10:51 να σου πω την αληθεια πλεον πιστευω απολυτα στο timing. ειτε ειναι καλο ειτε κακο, εχει πολυ σοβαρους λογους να ειναι οπως ειναι.

Εχεις τρεις επιλογες:
α. Οντως να συμβιβαστεις και να περασεις την υπολοιπη ζωη μονος σου, παιρνεις και ενα σκυλο για support.
β. Να εντεινεις τις προσπαθειες γνωριμιων απο οπουδηποτε αλλου εκτος απο τους κυκλους που εισαι σημερα.
γ. Να ριξεις τα κριτηρια σου με το σκεπτικο καλυτερα με παρεα (και ας μην ταιριαζεις οσο θελεις) παρα μονος σου.

Σκεψου με τι ακριβως νιωθεις καλυτερα και πραξε.

Πονάνε, όλα πονάνε. Ιδίως όταν σου δίνουν ελπίδες, νομίζεις πως κάτι ήρθε για σένα και έτσι από το πουθενά που ήρθε απλώς φεύγει και μένεις με κενό, θυμό, θλίψη και πικρία. Νιώθεις μεγαλύτερη μοναξιά από ότι ένιωθες πριν. Και δεν χρειάζεται να έχει γίνει σχέση και να προκύψει χωρισμός για να νιώθεις δυσάρεστα. Συμβαίνει και όταν πάει να συμβεί κάτι και ματαιώνεται. Αυτά προσωπικά αισθάνομαι και συμπεραίνω γενικά. Βλάκας πάντως μην νιώθεις, διότι δεν είσαι. Το να βρεθεί κατάλληλο άτομο για το καθένα, απλώς δεν γίνεται και ούτε στατιστικά επίσης.

Έχεις μια πεποίθηση λοιπόν ότι δεν θα βρεις τον άνθρωπο σου ...και όταν γνωρίζεις κάποιον νομίζεις ότι το ξεχνάς αλλά μέσα σου μια χαρά την έχεις ακόμα την πεποίθηση. Αυτό το άδειασμα που λες έρχεται επειδή περιμένεις από πριν ότι θα απογοητευτείς. Κάτι δεν έχεις καταλαβει όμως. Ζεις ήδη σε μία κατάσταση απογοήτευσης με τον συμβιβασμό που λες. Όσο ζεις με τόσο αρνητικη πεποίθηση θα ζεις σε τα αντιστοιχα αρνητικά συναισθήματα. Μαζί πάνε αυτά . Θα σε ωφελησει περισσότερο να σκεφτείς : " τι με συμφέρει το να πιστεύω ότι δεν θα βρω τον άνθρωπο μου ; Ας βρω μερικούς λόγους που καταβαθος ΔΕΝ θέλω να τον βρω .Τι είναι αυτό μέσα μου που μου θέτει περιορισμούς και γιατί αξίζει να το ακούσω ; ." Το κομμάτι σου που φοβάται είναι μονάχα και θέλει να πιαστεί από μια βεβαιότητα , ακόμη και αν αυτή είναι απαισιόδοξη. Άμα αποφασίσεις να έχεις χαρά στη ζωή σου τότε δεν θα κρατάς μέσα σου πεποιθήσεις που δεν σε πάνε μπροστά. Οι επιθυμίες μας είναι πηγή ζωής. Για ποιον λόγο να συμβιβαστείς με την ακύρωση μιας επιθυμίας σου ; Η επιθυμία για να μοιραστείς την ζωή με τον άνθρωπο σου είναι κάτι το θετικό , φέρνει χαρά. Όλος ο πόνος που αναφέρεις είναι γιατί ζεις ήδη σε ένα μέλλον στο οποίο η επιθυμία σου έχει ακυρωθεί. Η σχέση είναι μία,αυτή με τον εαυτό σου. Μήπως αυτός σε αδειάζει όλη την ώρα ; Θα βρεις έναν άνθρωπο να μοιραστείς την αγάπη μέσα σου μονάχα εφόσον κ ο άλλος άνθρωπος θέλει το ίδιο πράγμα. Δεν είναι κάτι τόσο δύσκολο όσο νομίζεις. Δύσκολο είναι να πάρουμε την ευθύνη των συναισθηματων μας.

Scroll to top icon