ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.7.2022 | 01:13

Νιώθω τόσο χαλια

Δεν ξέρω πως να ξεκινήσω την εξομολόγηση με τόσα που θέλω να πω…Έγινα 27,εχω να κάνω σχέση και γενικά το οτιδήποτε με κοπέλα από τα 16,είχα κάποιες εύκαιρες αλλά βλεπεις ήμουν και πολύ επιλεκτικός τρομάρα μου ή δεν θα ήξερα τι θέλω πραγματικά να κάνω…Με έχει ρημάξει η μοναξιά γενικά σε αυτό το θέμα.Πάμε στο επόμενο θέμα τωρα,οι παιδικοί μου φίλοι αποδείχτηκαν σκαρτοι και ότι με έχουν γραμμένο,αν δεν ενδιαφερθω εγώ να πάρω τηλέφωνο ή να ρωτήσω τι θα κάνουμε μπορεί να περάσει ένας μήνας και να μην με πάρουν ούτε ένα τηλέφωνο.Γενικά νιώθω τέρμα βλάκας όταν στέλνω πρωτος για να κάνουμε κάτι ενώ ξέρω ότι δεν θα μου έλεγαν αλλιώς αλλά δεν αντέχω να κλείνομαι σπίτι για μέρες.Πλέον δεν τους νιώθω φίλους μου,έχουν γίνει πολύ νάρκισσοι και εγωιστές σε σημείο να με αηδιάζουν δεν ξέρω αν πάντα ηταν έτσι και δεν το έβλεπα και πλέον βλέπω πιο καθαρά ή αν ήταν σε μικρό βαθμό και στην πορεία έγιναν χειρότεροι…Ξέρω ότι το υγειές πάνω από για εμένα θα ήταν να τους βγάλω από την ζωή μου,ξέρω όμως πως αν το κάνω αυτό μετά δεν θα εχω επιλογές να βγω ούτε για ένα ποτό το Σάββατο ούτε τίποτα γενικά και φοβάμαι πως θα πέσω σε κατάθλιψη.Με έχει στεναχωρήσει πολύ αυτό το θέμα γενικά γιατί τωρα νιώθω μόνος και στο θέμα φιλίας όχι μόνο ερωτικά. Πρέπει να βρω μια κοπέλα να προχωρήσω στη ζωή μου με έχει φάει αυτή η στασιμότητα όμως δεν βρίσκω την δύναμη να το κάνω,φοβάμαι πολύ πλέον την έκθεση και στο τι θα πουν οι άλλοι εχω γίνει πολύ εσωστρεφής με πολλές ανασφάλειες,αναγνωρίζω πως χρειάζομαι άμεσα μια αλλαγή αλλά δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω….Θα με βοηθούσαν τα σχόλια σας να ακούσω την γνώμη σας.Ευχαριστώ πολύ όσοι το διαβάσατε μέχρι εδώ,τουλάχιστον ξέρω οτι κάποιοι άγνωστοι είναι οι μοναδικοί άνθρωποι που ξέρουν πως πραγματικά νιώθω χωρίς να το εχω μοιραστεί ποτε με κανέναν.
4
 
 
 
 
σχόλια

Ξεκολλα απο την παρέα, τόσο απλα! πίστεψε με δεν θα παθεις κατάθλιψη αν δεν βγεις για λίγο καιρό ή αν βγεις μόνος, (το ακουσαμε κια αυτό). Ισα ίσα θα σου φύγει ενα βάρος και ειναι το πρώτο βήμα για όλα τα υπόλοιπα. Πρόσεξε τις μελλοντικές επιλογές σου όμως.

Προσπάθησε να ξεκινήσεις νεες παρέες με καποιον συνάδελφο/συμφοιτητή ,δεν ξέρω σε τι φάση είσαι στη ζωή σου .
Για να γνωρίσεις κοπέλα ξεκίνα απο Σεπτεμβριο λατιν σε κάποια σχολή χορού.
Οι 9/10 είναι ελεύθερες και ζήτημα να υπάρχει ενας ακόμα άντρας στο τμήμα.
Οποτε ως καβαλιερος θα χορεύεις με όλες.
Δε μπορεί,με κάποια από ολες θα ταιριάζεις. ;)

Φίλτατε δεν υπάρχει μαγική λύση. Βγες έξω κοινωνικοποιήσου. Κάνε νέες γνωριμίες.
Τώρα όσον αφορά την σκάρτη παρέα σου, στην θέση σου θα ξέκοβα.

Scroll to top icon