ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.7.2022 | 16:38

Σχέσεις και εμπειρίες

Θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο σύντομη γίνεται.. Εγώ είμαι 25, αυτός 30, είμαι σε μία σχέση εδώ και ένα χρόνο από καθαρή επιλογή και όχι ανάγκη, ευτυχισμένη και ερωτευμένη,φυσικά με τα προβήματά της. Αυτός πολύ πιο έμπειρος από εμένα, με περισσότερες σχέσεις, έξαλη ερωτική ζωή και πολλές σεξουαλικές εμπειρίες, κάτι που εγώ στερούμαι. Θέλω να κάνω πράγματα που στην παρούσα σχέση δεν γίνεται να κάνω, να ζήσω χαζά πράγματα και ανθρώπους, ανούσιες επαφές και εμπειρίες από μία απλή επικοινωνία έως σεξουαλικές εμπειρίες με κόσμο. Η μάχη είναι στο ότι ότι έχω τώρα, με συμπληρώνει, απλά είναι μια σκέψη που έχω ότι μέχρι πότε, θα έπρεπε να έχω μείνει ελεύθερη και να κάνω τα πράγματα που -ίσως νομίζω- ότι θέλω, καταβάθος θα ζηλεύω και θα θεωρώ άδικο το τι έχει ζήσει η σχέση μου και όχι εγώ (ενώ ξεκάθαρα δεν είναι δικό του θέμα), μπορώ να συνεχίσω ευτυχισμένη ή παντα θα φοβάμαι ότι κάποτε θα μου σκάσει; Δεν συζητώ τον χωρισμό επειδή είναι αυτό που θέλω την δεδομένη στιγμή και δεν φαντάζομαι να το χάνω, αλλά πως μπορώ να βρω αυτό το inner peace με τον εαυτό μου και αυτές μου τις σκέψεις; Σας ακούω και σας φιλώ!
8
 
 
 
 
σχόλια

Καλύτερο σεξ από όταν έχεις έρωτα και αγάπη για τον άλλο δε παίζει ,εκτός κ αν υπάρχουν θέματα άλλης φύσεως και τα παραπάνω πλατωνικά .Αν περνάς καλά σε όλους τους τομείς είναι χαζό αυτό που σκέφτεσαι και πέφτεις απλά στη παγίδα του τυχοδιώκτη .
Ινστα ,φεις ,Τουίτερ και ότι άλλο σκατό υπάρχει σίγουρα είναι εχθροί οποιουδήποτε ζευγαριού κατά τη γνώμη μου , η αυτοπροβολή γενικά είναι ναρκισσιστικό χαρακτηριστικό σε ένα βαθμό αλλά επειδή είναι ευρέως διαδεδομένη δεν θεωρείται πρόβλημα αν με εννοείς .

Εφοσον εισαι ερωτευμενη και καλα να μεινεις στην σχεση σου και να αφησεις τα "ίσως-νομίζω" στην άκρη γιατι προφανώς και εισαι επηρεασμένη απο την ζωη κ την εμπειρια του συντροφου σου πριν απο εσένα και μπαίνεις σε σύγκριση μαζι του.. Πολυ λάθος!!! Επίσης μεγάλο λαθος το οτι γνωρίζεις τοσες λεπτομέρειες για την ζωη του φιλου σου πριν γνωρίσει εσενα γιατι ιδού τα αποτελεσματα.. Μπορεις και μονο με εναν ανθρωπο να αποκτησεις εμπειρίες, δεν χρειαζεται να εισαι με πολλους...

Πιστεύω ότι αυτό που θα ήθελες να ζήσεις, οι ανούσιες επαφές και οι πολλές σεξουαλικές εμπειρίες, είναι κάτι το υπερεκτιμημένο, μόνο και μόνο λόγω της mainstream κουλτούρας που θέλει όλους να τα δοκιμάζουν όλα (ειδάλλως θα θεωρηθούν "συντηρητικοί" ή "καταπιεσμένοι"). Μέχρι και οι ντεμέκ άλφα τύποι που το παίζουν ταύροι και καλά ό,τι κινείται εκτελείται, και τι δεν θά 'διναν για μια σταθερή σύντροφο, και αν όχι τώρα, σε 5-10 χρονάκια, όταν το θεληματικό πηγούνι, το σφιχτό μπράτσο και το six pack δεν μετράνε χωρίς πνευματικό βάθος, ούτε κι η σεξουαλική ενέργεια φτάνει για ντούρες οχτώ φορές την ημέρα. Και ο σύντροφός σου, άλλωστε, είχε τόσες εμπειρίες, και πού είναι σήμερα; Επέλεξε να έχει σταθερή κι όμορφη σχέση, και μάλιστα μαζί σου. Οπότε, κατάλαβε ότι όλο αυτό το "να ζήσω κι άλλα πράγματα" είναι χωρίς νόημα. Επειδή κιόλας η έμμεση πίεση για πολλές εμπειρίες έχει ταυτιστεί με την "απελευθέρωση," δημιουργεί αχρείαστα άγχη στη σημερινή νεολαία, όσο δίνει και την ψευδαίσθηση ότι υπάρχουν τόσες επιλογές και τόσα να δοκιμάσει κανείς. Δυστυχώς, όχι, δεν είναι έτσι. Να θυμάσαι: too many options = no options.

Τα λες τώρα εκ του ασφαλούς που είσαι σε σχέση. Αν γνώριζες όλη τη σαχλα έξω,θα αναστεναζες και θα έλεγες 'ποτε θα βρω κάποιον να κάνω σχέση;'. Τις τρελες μπορείς να τις ζήσεις με τον άνθρωπο που έχεις σχέση. Φτάνει να σε ακολουθεί στις διάφορες τρέλες και να μην είναι μούχλας. Αν ακολουθεί και γενικά περνάτε καλά,θα σε καλύπτει αυτό και δε θα θέλεις άλλα.

Δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημά σου από την στιγμή που ξεκαθαρίζεις ότι αυτή η σχέση σε γεμίζει και ήταν επιλογή και όχι ανάγκη.
Αν μέσα σου σε τρώει που ο σύντροφός σου έχει περισσότερες εμπειρίες, μπορείς να το συζητήσεις μαζί του. Αν δεν μπορείς να το διαχειριστείς, καλύτερα να μην είστε μαζί πιστεύω.

Scroll to top icon