ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.7.2022 | 22:33

Εξαφανισμένη

Εφυγε στο εξωτερικο για 4 μηνες. Τον πρωτο καιρό μιλουσαμε καθε μερα. Καθε μερα. Στη κυριολεξια. Τηλεφωνα, μηνυματα. Σχεδον ολη μερα. Και ξαφνικά χαθηκε. Εκανα κρουση εγω και εμφανιστηκε. Μετα ξανα για ενα μεγαλο διάστημα μιλουσαμε 3-4 φορες τη βδομαδα. Μιλουσαμε για τα παντα. Για τη δουλεια, για το περναει, πως περναω, για ταινιες, σειρες, μουσικες, για χαζομαρες. Πειραζαμε ο ενας τον αλλον. Και ξαφνικα εξαφανιστηκε παλι. Βεβαια οχι τοσο ξαφνικα αφου πηγε εκει ο φιλος της. Ειχαμε ανταλλαξει 2-3 μηνυματα. Και μετα απο 15 μερες με παίρνει τηλεφωνο, σαν να μην συμβαινει τιποτα. Αλλα εγω ημουν πολυ απομακρος, αφου δεν ηξερα τι να της πω. Μιλησαμε περιπου μιση ωρα γιατι εβγαινε εξω. Και απο τοτε ανταλλαξαμε 2-3 μηνύματα μεχρι που με αφησε στο διαβαστηκε. Δεν εχω ξανα στειλει και ουτε θα το κανω. Αλλα ποναει. Τη σκεφτομαι καθε μερα. Πριν φυγει υπηρχε φλερτ αλλα μεχρι εκει. Θεωρω ηξερε πως μου αρεσει αν και δε της το ειχα πει ξεκαθαρα. Το θεμα μου ειναι πως γίνεται να μιλας με εναν ανθρωπο καθε μερα ή σχεδον καθε μερα, να μοιραζεσαι τη καθημερινοτητα σου και ξαφνικα να τον βγαζεις τοσο ευκολα απο τη ζωη σου. Και να περιμένει πως οταν γυρισει θα ειναι ολα οπως πριν. Την θελω, ειμαι ερωτευμενος μαζι της, αλλα μεσα μου εχω ψιλο παγωσει. Ειμαι θυμωμενος με ολη αυτη τη φαση. Καθε μερα, ολη μερα ειναι στο μυαλο μου. Και αυτη εξαφανισμένη...
4
 
 
 
 
σχόλια

Έχεις απόλυτο δίκαιο. Σκοτσέζικο ντουζ κατά κάποιο τρόπο. Ίσως επειδή έχει σχέση να αμφιταλαντευεται κι εκείνη και να προσπαθεί να κρατήσει μια ισορροπία. Όμως ο τρόπος της δεν είναι δίκαιος απέναντι σου. Από την άλλη εφόσον ξέρεις ότι έχει σχέση ,ίσως θα μπορούσες να το συζητήσεις αυτό μέσα σε όλα τα υπόλοιπα που λέτε. Δηλαδή κατά πόσο αυτή η επικοινωνία σας έχει κάποια προοπτική, γιατί φαντάζομαι πως κι εσύ δε νιώθεις όμορφα κι άνετα να μιλάτε ενω γνωρίζεις πως είναι κάπου δεσμευμένη.
Κράτησε απόσταση κατά τη γνώμη μου και άσε τον χρόνο να δείξει. Αν όντως θέλει πολύ κατι μαζί σου ,θα επιλέξει εσένα αφού χωρίσει πρώτα. Το ξεκάθαρο είναι αυτό:)

Συμφωνώ. Αν δεν ξεκαθαρίσει τι θέλει, εσύ έτσι θα βασανίζεσαι και θα κολλάς περισσότερο. Αν έχεις γερό στομάχι, ρώτα τη στα ίσια τι θέλει και τι σκέφτεται. Μπορεί να μη σου αρέσει η απάντηση, αλλά θα σε βοηθήσει να δεις την πραγματικότητα και να ξεκολλήσεις.

Scroll to top icon