ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.7.2022 | 00:10

Δέν μπορώ να καταλάβω

Γνωριστήκαμε σε κοινή παρέα,μου άρεσε πολύ,άρχισα να την φλερτάρω,αυτό κράτησε καιρό,και εκείνη τελικά έδειξε ανταπόκριση.Στο πρώτο μας ραντεβού κάναμε σέξ.Ήταν κάτι που ήρθε πολύ φυσικά και από τις δύο πλευρές και δέν ήταν μόνο αυτό.Εκτός από το απόλυτο δώσιμο και την ευχαρίστηση,υπήρξε πολλή τρυφερότητα μετά και ήταν αμοιβαία.Περάσαμε όλο το βράδυ μαζί,κοιμηθήκαμε αγκαλιά και ήταν υπέροχο.Το πρωί,την ώρα που παίρναμε πρωινό,εκείνη ξαφνικά δέν μιλιόταν,και όταν την ρώτησα τί έχει μου είπε ότι σκέφτηκε και κατάλαβε πως μάλλον κάναμε λάθος και καλύτερα να μήν το συνεχίσουμε για να μήν χαλάσουμε τη φιλία μας.Για ποιά φιλία μου λέει; Γνωριζόμαστε σχεδόν 2 χρόνια ,αλλά ποτέ δέν ήμασταν φίλοι.Και το άλλο πάλι ότι το σκέφτηκε... Το σκέφτηκε την ώρα που κοιμόταν,μετά από όσα έγιναν μεταξύ μας;Τί να πώ και τί να σκεφτώ μετά από αυτό.Έχει περάσει μία εβδομάδα,μιλάμε στο τηλέφωνο και στα social,και δέν μου ξεκαθαρίζει.Ό,τι είναι να πεί ας το πεί όσο σκληρό κι άν είναι.Είναι συνέχεια στο μυαλό μου.
8
 
 
 
 
σχόλια

Βλέπει ότι το πράγμα προχωράει με πολύ γρήγορους ρυθμούς και δεν είναι σίγουρη αν θέλει κάτι παραπάνω μαζί σου. Μεταξύ μας, δεν θέλει. Όσο ταχύτερα το συνειδητοποιήσεις, τόσο το καλύτερο για εσένα διότι δεν θα βασανίζεται. Πρέπει να καταλάβουμε κι εμείς οι άνδρες επιτέλους ότι σεξ δεν σημαίνει υπόσχεση δέσμευσης από μέρους της κοπέλας.

Φίλτατε είτε δεν της άρεσε τόσο το σεξ και θεωρεί ότι δεν ταιριάζετε στο σεξουαλικό κομμάτι είτε ήθελε απλά να κάνει σεξ και σου λέει χαζομάρες περί φιλίας.
Αν σε γούσταρε πραγματικά δεν θα γινόταν αυτό.
Ξεκαθάρισε την θέση σου και στην τελική ξεκόβεις.
Μην συμβιβαστείς σε φιλία, δεν υπάρχει.

ειτε δεν της αρεσε το σεξ, οπως λες, ειτε πεταξε καμια χοντραδα ο τυπος κ ξενερωσε φουλ. Φιλε ξανασκεψου λιγακι, μηπως εκανες καμια γαιδουρια, καμια καφριλα το πρωι, πχ? Της ειπες καμια χοντραδα?

Έχει σημασία ο λόγος που στο είπε ; Σημασια έχει ότι σου είπε πως το μετάνιωσε. Μπορεί να έχει άλλον και να μην το ξέρεις, μπορεί να θέλει άλλον και να μην μπορεί να τον έχει και απλά πέρασε μια νύχτα μαζί σου , μπορεί να σε γουστάρει μια φίλη της και να φοβάται μην το μάθει, μπορεί κάτι να είδε σε εσένα που την ξενέρωσε. Μπορούμε να βρούμε χίλιους δυο λόγους, σημασία έχει ότι το μετάνιωσε... Καμία γυναίκα (και άντρας αντίστοιχα) που σε θέλει δε θα σκεφτεί μην τυχόν χαλάσει η φιλία (ποια φιλιά άλλωστε αφού παρθηκατε,αλλα λένλμε τώρα). Ξύπνα και μην παρακαλάς για ψίχουλα. Next ...

"μιλάμε στο τηλέφωνο και στα social,και δέν μου ξεκαθαρίζει"
Aυτο ειναι το λαθος. Μην περιμενεις να σου ξεκαθαρισει την κατασταση, καντο εσυ. Εφοσον την θες ερωτικα και δεν θελει - κοβεις τα πολλα πολλα στα σοσιαλ και στα τηλεφωνα αλλωστε δεν εχει κανενα νοημα να διατηρησεις καμια επαφη - εσυ απο την αρχη την φλερταρες οποτε δεν την θες για φιλη σου νονμιζω το εχεις κανει ξεκαθαρο. Κοψε τα πολλα πολλα και εξαφανισου - αν σε ρωτησει γιατι εχεις χαθει, η απαντηση ειναι πολυ απλη - πολυ απλα δεν εισαστε στην ιδια φαση εσυ την θες ερωτικα και αυτη σε θελει φιλικα (ειπε...). Η θολη διαθεσιμοτητα μονο πισω σε παει. Επισης μια λαικη ρηση λεε : το φτυσιμο κολαει....προχωρα ταρακουνα τα νερα παιξε την μπαλα σου κρατα χαρακτηρα (με ευγενια παντα) και δωστης χρονο, αν δεν γυρισει απλα οντως δεν θελει.
αλλα κατι μου λεει οτι αν κανεις λιγο πολυ αυτα που σου ειπα θα γυρισει.

Προσεχε, κρατα χαρακτηρα....ειναι σημαντικο να καταλαβει οτι εσυ ξερεις τι θες και δεν συμβιβαζεσαι με τιποτα λιγοτερο.

Scroll to top icon