ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.9.2022 | 03:09

Μια ζωή από θύμα θύτης

Δεν ξέρω αν θα βγεί νόημα γιατί προσπαθώ να μην βγεί σεντόνι. Αλλά από όταν θυμάμαι τον ευατό μου κάθε φορά που κάποιος μου έκανε κάτι άσχημο, εξευτελιστικό όσο σοβαρό και αν ήταν πάντα οι υπόλοιποι θα μου γύρναγαν την πλάτη και θα προτιμούσαν το άτομο με αυτές τις απαράδεκτες συμπεριφορές γιατί θα φρόντιζε ο εκάστοτε θύτης να με βγάλει τρελή, άρρωστη, με διαταραχή και δεν ξέρω και εγώ τι. Δηλαδή ότι έκανε το παίρνανε στο ντούκου.Ποτέ κανείς δεν θα ενδιαφερθεί για το τι μου έκαναν και αν το κάνουν και σε αυτούς πίσω από την πλάτη τους, ποτέ κανείς δεν θα ενδιαφερθεί να ακούσει αναλυτικά τι έγινε πόσο μάλλον να με πιστέψει με αποτέλεσμα να απομονώνουν τον λάθος άνθρωπο οχι αυτόν που κράξει, εξευτελίζει, υποβαθμίζει τους άλλους, που τους καλεί κάπου μόνο και μόνο για να τους κουτσομπολεύει την επόμενη μέρα στους άλλους ή να στέλνει φωτογραφίες του εδώ και εκεί παρομοιάζοντας τον με ότι χειρότερο υπάρχει ενώ αυτός δεν είναι ούτε ωραιότερος ούτε καλυτερος.Δεν ενδιαφέρει κανένα που καταστρέφουν την ψυχολογία σου, θέλουν να σε φέρνουν σε δύσκολη θέση και σου κάνουν κακό ψυχικά.Κανείς δεν θα θεωρήσει κακές αυτές τις πράξεις απλά θα πούν ότι εγώ τα παίρνω όλα σοβαρά και προσωπικά δηλαδή το gashlight πάει σύννεφο. Όταν βρίσεις πίσω ενώ σε έχουν βρίσει και μειώσει θα φταίς και πάλι. Κανείς δεν θα καρφώσει όσους σε κράζουν από πίσω σου και στο παίζουν φίλοι μπας και σε προφυλάξουν και κόψεις μαζί τους πρίν σου κάνουν τα χειρότερα και ανακαλύψεις μόνη σου τις προθέσεις τους και την διπροσωπία τους.Όλο αυτό είναι νορμαλ και δίκαιο; Γιατί συμβαίνει κάθε μα κάθε φορά. Τι έχω κάνει για να αξίζω τέτοιες συμπεριφορές και τους σκάρτους να τους θέλουν όλοι; Και μιλάμε για άτομα 30+ Χρονών οχι πιτσιρίκια να πείς είναι ανώριμα και δεν καταλαβαίνουν τι κακό κάνουν.Το έχω πάρει απόφαση θα είμαι πάντα το σκουπίδι που το πετάνε αφου βαρεθούν να το εξευτελίζουν δεν υπάρχει καμία σωτηρία. Τι να κάνω για να αλλάξει αυτό; Να τους βάζω στην θέση τους και να ξεσκεπάζω την σκατίλα τους χωρίς να μου γυρίσουν την πλάτη οι υπόλοιποι και να βγώ από θύμα θύτης. Κουράστηκα δεν ξέρει κανείς πόσο ψυχοθφόρο είναι. Σταματήστε να καταστρέφετε ψυχές αν δεν πάτε κάποιον ας μην του μιλάνε όχι να του το παίζουν φίλοι και να τον ξεφτιλίζουν στους υπόλοιπους που μπορεί κάποιοι να τους χωνεύουν και εξαιτίας σας θα τους σιχαθούν.
4
 
 
 
 
σχόλια

Καταρχάς σε συμβουλεύω να μιλήσεις σε κάποιον ειδικό και επίσης να βγάλεις από την ζωή σου τέτοια τοξικά άτομα.
Βγάζουν τα κόμπλεξ τους στους άλλους διότι πιθανός οι ίδιοι να είχαν βιώσει παρόμοιες καταστάσεις παλιότερα. Σε καμία περίπτωση δεν τους δικαιολογώ όμως.

Πέρα από το προφανές-το να αλλάξεις δηλαδή συναναστροφές όσες φορές χρειαστεί μέχρι να βρεις εκείν@ που σου ταιριάζουν- προτείνω να δουλέψεις λίγο τη σχέση με τον εαυτό σου και επειδή το κακό φαίνεται να έχει ήδη συμβεί με τόσες φορές που έχεις βιώσει υποτιμητικές/κακοποιητικές συμπεριφορές, προσωπικά θα σε προέτρεπα να συμβουλευτείς κάποιον ειδικό.
Να θυμάσαι: Κανείς δε μπορεί να σε κάνει να νιώθεις σκουπίδι αν δε νιώσεις εσύ η ίδια για τον εαυτό σου πρώτα έτσι! Σκέψου λοιπόν αντίστοιχα τι θα συνέβαινε αν εσύ πίστευες για σένα ότι είσαι τόσο δυνατή που κανείς δε μπορεί να σε "ρίξει"...
Καλή τύχη!

Scroll to top icon