ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.10.2022 | 21:21

Φοβερή εξήγηση!

Μετά από 3 μέρες που είχαμε να ιδωθούμε με την κοπέλα μου,τελικά χθές βγήκαμε.Μετά από λίγο πρόσεξα ένα σημάδι,μία έντονη κοκκινίλα,αριστερά στο λαιμό της.Μάλιστα φαινόταν ότι είχε βάλει κάτι επάνω για να το καλύψει,από αυτά τα καλλυντικά που βάζουν οι κοπέλες για να καλύψουν κάποιο σημάδι ή κάποιο σπυράκι.Δέν ξέρω τώρα πώς τα λένε αυτά,μή με παρεξηγήσετε,πιστεύω πως οι κοπέλες που θα το διαβάσουν θα καταλάβουν ποιά εννοώ.Την ρώτησα τί είναι αυτό το σημάδι,και μου είπε ότι το βράδυ που έπεφτε να κοιμηθεί,ο σκύλος της όπως κάνει πάντα ανέβηκε στο κρεβάτι της για να κοιμηθεί μαζί της,και είχε λέει κολλημένη τη μουσούδα του στο λαιμό της,και έτσι προέκυψε η κοκκινίλα.Με το που μου το είπε κι εγώ της απάντησα "πλάκα μου κάνεις;"(και αυτό δέν το είπα ειρωνικά)τότε άρχισε το πανηγύρι.Με πολλά νεύρα,μου είπε ότι αφού ξέρω πολύ καλά ότι επειδή έχει ανοιχτόχρωμο δέρμα και με την παραμικρή πίεση μελανιάζει(αυτό είναι αλήθεια)δέν θα έπρεπε κάν να την ρωτήσω για το σημάδι,και ότι το ύφος μου όταν την ρώτησα έδειχνε υποψία και αμφιβολία απέναντι της.Άν δέν την ηρεμούσα,δέν ξέρω πόσο θα το συνέχιζε,οπότε την πήρα με το καλό και το σταματήσαμε.Άσχετα άν δέν έδωσα συνέχεια,η αντίδραση της και μόνο,ήταν που με έχει βάλει σε περισσότερες υποψίες.Καταλαβαίνετε πιστεύω πού πάει το μυαλό μου,και γι'αυτό έχει δημιουργηθεί αυτό το θέμα για μένα.Το ότι όποτε ξαπλώσει στο κρεβάτι,ο σκύλος της ανεβαίνει και εκείνος(γιατί τον έχει κακομάθει)το πιστεύω γιατί το έχω δεί με τα μάτια μου,όπως και το ότι κολλάει δίπλα της και δέν φεύγει με τίποτα.Αλλά είναι δυνατόν ένα μεγαλόσωμο σκυλί(είναι Λαμπραντόρ)να την πιέζει με τη μουσούδα του για δύο συνεχόμενα βράδια,όπως η ίδια μου είπε,στο λαιμό και εκείνη να μήν ενοχλείται και να συνεχίζει να κοιμάται κανονικά; Ή εγώ είμαι υπερβολικά καχύποπτος και παράλογος ή εκείνη με δουλεύει κανονικότατα και με το νόμο.
9
 
 
 
 
σχόλια

Να μην την καταδικάσουμε. Αν υποθέσουμε ότι όντως είναι από το σκύλο τότε για ποιο λόγο έβαλε μεικ απ για καλύψει την κοκκινίλα; Αυτό από μόνο του είναι ύποπτο.

Έχω μεγαλόσωμο αρσενικό λαμπραντόρ και πάρα πολύ ευαίσθητο δέρμα που κοκκινίζει με το παραμικρό. Η μουσούδα του σκύλου είναι τόσο απαλή που δε θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να προκαλέσει κοκκινίλα. Όμως αυτή την εξήγηση σου έδωσε εκείνη και θα μπορούσε να μην έχει αντιληφθεί στον ύπνο της ότι τη γρατζούνισε πχ. το σκυλί. Επιπλέον, αν την είχε ρουφήξει κάποιος στο λαιμό θα είχε μελανιά και όχι κοκκινίλα(εκτός κι αν όλο αυτό ήταν τόσο "φρέσκο" που θα είχε συμβεί κανένα μισάωρο πριν συναντηθείτε ας πούμε).
Εγώ θα εστίαζα περισσότερο στη συχνότητα με την οποία συναντιέστε και σε άλλα σημάδια για να πάρω τις απαντήσεις μου. Αν βγαίνετε φερ'ειπείν προκαθορισμένες μέρες μες τη βδομάδα, πχ. Τρίτη και Παρασκευή, αιφνιδίασε την και πες της να συναντηθείτε άλλη μέρα βλέποντας και πως θα αντιδράσει σ'αυτό.
Προς το παρόν, ηρέμησε και μη φέρνεις την καταστροφή.

Το ίδιο δέρμα κι εγώ, τι στο καλό, στην ίδια φάμπρικα μας κατασκεύασαν; 😂 Εξομολογούμενε, δυστυχώς δεν μπορούμε να σου πούμε κάτι γιατί δεν ξέρουμε. Προσωπικά, κυκλοφορούσα με τσόκερ έξω για μιάμιση βδομάδα όταν στο λαιμό η μασιά άφησε εγκαυματάκι, κι άντε να εξηγούσα την εμφανή κοκκινίλα παραέξω. Πιστεύω ότι θα τσατιζόμουν κι εγώ αν είχα κάποιον που κατευθείαν θα μου έκανε ξεκάθαρο ότι με υποψιάζεται για κάτι άλλο. Από την άλλη, όμως, ίσως κι εγώ θα το μοιραζόμουν πρώτη μαζί του, στο στυλ "πω-πω, να δεις τι έπαθα," ώστε να μη φαίνεται ύποπτο λες και ήθελα να το καλύψω κι από εκείνον. Κι ωστόσο, η κοπέλα μπορεί να χειρίζεται διαφορετικά παρόμοιες καταστάσεις και να μην το θεώρησε σημαντικό να το μοιραστεί μαζί σου την ώρα που έβαζε το concealer (ή τι άλλο βάζουν, δεν ξέρω) ή μπορεί να το κάλυψε και να το ξέχασε εκείνη τη στιγμή. Έτσι όπως το κόβω, αν έπαιζε κάτι άλλο και ήθελε να κρύψει το... σημάδι απιστίας από σένα, θα προφασιζόταν κάτι για να μη βγείτε (π.χ. αδιαθεσία ή αρρώστια), οπότε μην σκας. Από τα συμφραζόμενα θα καταλάβεις τι γίνεται, όπως σου λέει η Nefeligeretis, όχι συγκεκριμένα στο από τι ήταν η κοκκινίλα, αλλά τι γίνεται η ποιότητα της σχέσης σας όπως αν μόνο εσύ το κυνηγάς να βρεθείτε ή αν ή έχετε την ίδια επιθυμία να συναντιέστε συχνά, αν σφάζεστε για πάσα μικροπαρεξήγηση ή αν καταλαβαίνεστε εύκολα... Προσπάθησε να κάνεις zoom out και να βλέπεις την πιο γενική εικόνα, μήπως και υπάρχει λόγος που βιώνεις μια βαθύτερη δυσαρέσκεια που εκδηλώνεται με ζήλεια ή δυσπιστία ως προς την κοπέλα σου.

@Chase Meridian
Άστα να πάνε, μας κατέστρεψε αυτή η φάμπρικα. Επίσης, βάζεις ιδέες και ήδη φαντάζομαι τον επόμενο εξομολογούμενο που θα εμφανιστεί λέγοντας μας ότι η κοπέλα του φοράει 1 βδομάδα τσόκερ και την υποψιάζεται.
Κατά τα άλλα, παρά την εξαιρετική ποιότητα δέρματος που μοιραζόμαστε δεν έχω καταφέρει ως σήμερα να καταλήξω στο ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να "παρουσιάσεις" μια κοκκινίλα στον/ην σύντροφο σου, έστω κι αν είσαι αθώος/α. Εμένα πχ. θα με υποψίαζε περισσότερο το "πω-πω, να δεις τι έπαθα" χωρίς να έχω καν αντιληφθεί κάτι ακόμα.

Το πιθανοτερο ειναι οτι σε δουλευει αλλά κι αν δεν συμβαινει αυτο και μονο που την υποψιαζεσαι σημαινει οτι η σχεση σας δεν ειναι δυνατη.

Scroll to top icon