ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.10.2022 | 05:47

Μόνη

Είμαι μόνη. Είμαι 21 και δεν έχω καμία εμπειρία στον ερωτικο τομέα, και όπως φαίνεται θα αργήσω πολύ. Έχω δουλέψει και ακόμα δουλεύω πολυ με την αυτοπεποίθηση μου. Σήμερα βγήκα για ποτό και στις φίλες μου ρίχτηκαν 3-4 διαφορετικά άτομα. Εμένα δεν μου έδωσε σημασία κανένας, και αυτό γίνεται παντα, δεν είναι σίγουρα η πρώτη φορά. Τελικά όπως φαίνεται, το να έχεις και 10 κιλά παραπάνω, σε κάνει ανάξιο οποιασδήποτε τρυφερότητας. Αυτή είναι η αλήθεια.
5
 
 
 
 
σχόλια

Καλημέρα, υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι και δε άντρες που θα δεχθούν όχι μόνο τα 10 παραπάνω κιλά σου όπως λες, αλλά και τον πλούσιο εσωτερικό σου εαυτό, όλα θα πάνε καλά μην ανησυχείς.

Φίλη εξομολογουμενη, καταρχάς είσαι νέα ακόμα!!
Κατά δεύτερον αυτός που θα είναι για σένα δε θα κοιτάξει τα 10 κιλά παραπάνω που κουβαλάς στο σώμα σου αλλά θα δει τις 10 βαθύτερες αρετές με τις οποίες (θα) πορεύεσαι με τα χρόνια σου
Δεν είμαστε όλοι για όλους, ωστόσο υπάρχει τουλάχιστον μία αδελφή ψυχή για καθέναν έξω στη ζωή.ευχομαι να τη βρεις και να είναι για σένα όσος χρόνος κι αν απαιτηθεί ✌🏻😊

Βρε γλυκούλα μου μην σκας.Απλως δούλεψε λίγο παραπάνω με την αυτοπεποίθησή σου και θα πάνε όλα καλα είμαι σίγουρος.Καλυτερα να είσαι μόνη κατά την γνώμη μου και να κάνεις πραγματα που σε ευχαριστούν παρά να είσαι με κάποιον που δεν σε γεμίζει και εισαι απλώς για να λες ότι έχεις σχέση.

Δεν ειναι οτι οι φιλες σου ειναι πιο ομορφες ειναι πιό διαθέσιμες! "Ανοίξου" λιγο σε νεες γνωριμίες κι επαφές και μην κομπλαρεις για τα λιγα κιλα παραπανω , σε καποιους αρέσουν οι "τσουπωτές"

''Σήμερα βγήκα για ποτό και στις φίλες μου ρίχτηκαν 3-4 διαφορετικά άτομα''

Εμ έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω.

Υ.Γ. Κοπελιά δεν είναι τα 10 παραπάνω κιλά αλλά η νοοτροπία σου. (Τώρα βέβαια αν οι φίλες σου είναι πολύ εμφανίσιμες οι άνδρες θα εστιάσουν εκεί αρχικά. Το ίδιο θα συνέβαινε και αντίστροφα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εσύ δεν μπορείς να βρεις σύντροφο.)

Scroll to top icon