ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.1.2023 | 18:16

Ένας άλλος κόσμος

Νιώθω βαθιά ανασφάλεια για το γεγονός ότι είμαι 30 και δεν έχω κάνει ακόμα σεξ. Σκέφτομαι ότι αν προκύψει κάποιο φλερτ δεν θα προχωρήσω καν από φόβο για την αντίδραση του άλλου. Νιώθω τόσο εκτός αυτού του κόσμου που λέγεται σεξ, τόσο αποκομμένη από αυτό το στοιχείο μέσα μου, που πιστεύω ειλικρινά ότι δεν υπάρχει χώρος στην σεξουαλικότητα για μένα.
6
 
 
 
 
σχόλια

Λοιπόν, πρέπει να αποβάλλεις το φόβο για το πως θα αντιδράσουν όταν το μάθουν. Αντίθετα θα σου πρότεινα να το χρησιμοποιήσεις ως κριτήριο, δηλαδή όταν φτάσεις με κάποι@ στη φάση του σεχ, να το πεις και αν η αντίδραση δεν είναι υποστηρικτική, γλυκιά, σοβαρή, δεν σε κάνει να νιώσεις άνετα, τότε να ακούσεις το καμπανάκι, να δεις οτι είναι μια τεράστια κόκκινη σημαία που ανεμίζει αυτό και να βάλεις Χ.
Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας και το να μην έχεις κάνει σεξ σε αυτή την ηλικία δεν είναι διαταραχή.
Θα πρότεινα να μιλησεις σε κάποιον ψυχολόγο, γιατί η σεξουαλικότητα είναι κάτι περίπλοκο και πολύ σημαντικό και όλοι εμείς εδώ δεν θεωρώ οτι είμαστε ειδικοί.
Good luck :-)

Υπάρχουν τόσο πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι στον κόσμο. Κάποιοι θα το κρίνουν αρνητικα ,άλλος μπορεί να φτιαχτεί στην ιδέα ότι θα είναι ο πρώτος , άλλος να μην νοιάζεται γιατί θέλει να κάνει απλά σεξ ο ίδιος με οποιαδηποτε συνθήκη. Το θέμα είναι τι ψάχνεις εσύ. Θες να βρεις κάποιον απλά να ελκυεστε και να είναι η πρώτη σου φορά ; Συζήτησε το από πριν και αν τα βρείτε προχωρήστε το. Θες να βρεις κάποιον που να γνωριστείτε καλά πριν και να έχουν αναπτυχθεί συναισθήματα ; Αν ναι βρες κάποιον που σου εμπνέει εμπιστοσύνη και όχι οποιο να ναι φλερτ , δειξτου ποια είσαι από νωρίς και αν του αρέσεις καλώς και θα γίνει κ κάποια στιγμή και όμορφα γιατί θα σε νοιάζεται . Το θέμα είναι να ταιριάζεις με κάποιον ακόμα κ σε αυτό, να σε αποδεχτεί δηλαδή όπως είσαι. Δηλαδή μπορείς και να πεις σε κάποιον αυτό που λες σε μας και να σου πει "ξέρεις τι ,θέλω πολύ να σε βοηθήσω σε αυτό και να σε κάνω να νιώσεις όμορφα και να το ζήσουμε μαζί." Υπάρχουν και καλοί άντρες εκεί έξω,έχε λίγο εμπιστοσύνη παραπάνω δηλαδή, μπορεί να βρεις κάποιον πολύ γλυκό άνθρωπο με κατανόηση. Απτην αλλη, την αρνητική αντίδραση κάποιων παρτην δεδομένη για να πάθεις κ λίγο ανοσία σε αυτή. Όσο συζητάς κάτι και παίρνεις απαντήσεις τόσο συνηθίσεις ακόμα κ τις κακές αντιδράσεις ..όσο το κρατάς κρυφό μεγαλώνει στο κεφάλι σου. Συζητα το κ με γυναίκες , γενικά φερτο στο φως να φύγει όλη η ντροπή από αυτό το κομμάτι..δες τους λόγους που δεν συνέβη και αγάπα σε και με αυτο,γιατί με κάποιον τρόπο είναι κομμάτι σου. Εχεις πολλά χρόνια ακόμα για να ζήσεις εμπειρίες και να εξελίξεις την σχέση σου με το σώμα σου. Και μια επαφή με τον χορό ίσως είναι ωφέλιμη. Όλα γίνονται για την δική σου χαρά και απόλαυση . Τίποτε άλλο,τιποτε εξαναγκαστικό. Μονο έτσι να το βλέπεις. Όσο έχεις σώμα , υπάρχουν δυνατότητες που μπορούν να ξεκλειδωθούν σε όποια ηλικία, εάν ασχοληθείς με το σώμα σου με αγάπη.

Θεμελιώδης Αρχή για την ψυχική μας ηρεμία: Η ορθή λογική. Η κατανόηση του αιτίου και του αποτελέσματος.
Μπέρδεψες το αίτιο και το αποτέλεσμα και έχουμε την περίπτωση που ονομάζεται τρικυμία εν κρανίω..
Πρώτα ερωτεύεσαι και αγαπάς κι ακολούθως οι σεξουαλικές πράξεις, ανεξαρτήτως ηλικίας.
Η αγάπη είναι αμοιβαίο συναίσθημα.
Είναι δυνατόν κάποιος που αγαπάει να δημιουργήσει ανασφάλεια και πρόβλημα σε κάτι που σε φοβίζει; Όχι βέβαια. Το αντίθετο. Θα σε βοηθήσει να το ξεπεράσεις και να το αποβάλλεις.
Αν κατανοήσεις το παραπάνω, θα προχωρήσεις και στη λύση του προβλήματος.

Φιλη μου εξ, γεια σου!
Το σεξ απο μονο του δεν εχει σημασια. Δηλαδη αντε και βρηκες εναν τυχαιο μονο για να το κάνεις. Θα νιωθεις καλυτερα μετα; Θα εχει αλλαξει κάτι μεσα σου προς το καλυτερο; Δε νομιζω . Ειμαι 35 και με 0 σεξ στο κοντέρ μου να το θεσω ετσι.
Το προβλημα μου δεν ειναι οτι ειμαι παρ θενα αλλα οτι δεν υπηρξε ως τωρα αυτο αμοιβαιο συναισθημα που γαινεται να μοιραζονται ολοι στην ηλικια μου κι εγω ακομη το ...ψαχνω! Αυτο με ενοχλει. Παρα πολυ.
Που δεν εχω βιωσει εντονα συναισθηματα για καποιον με ανταποδοση. Αυτο.

Scroll to top icon