ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.1.2023 | 21:10

Έστω και αργά

είμαι πολύ ευτυχής. Παρόλο απο αρκετά χρόνια, σε περίπου 4 μήνες θα μετακομίσω στην Ολλανδία. Δεν έχω καταλήξει τι θα κάνω με το κατοικίδιο μου. Δεν έχει αρκετές διαδικασίες και δεν απαιτείται φόρος εκεί που θα μείνω. Το θέμα αφορά τον σπιτονοικοκύρη για τον αν θα δεχτεί η όχι. Στην τελευταία επικοινωνία που είχαμε δεν το άκουσα και τόσο θετικό. Οπότε ξεκίνησα άτυπα να τον δώσω σε κάποιον, εδώ. Απλά τα 4 τελευταία χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα για εμένα, ήταν η μόνη σοβαρή παρέα που είχα , περάσαμε καραντίνα μαζί, το γέλιο που μου χάριζε, τα κυνηγητά...
10
 
 
 
 
σχόλια

Χαίρομαι που διάβασα τα παρακάτω σχόλια και δεν είμαι η μόνη που σκέφτηκα έτσι . Λες ότι είσαι πράγματι ευτυχής που θα μετακομίσεις Ολλανδία αλλά υπάρχει ένα 'μικρο' προβληματακι,τι θα κάνεις με το ζωάκι σου. Το ζωάκι σου που ήταν η μόνη σου παρέα στην καραντίνα και στα δύσκολα. Αλήθεια σκέφτεσαι να το δώσεις άλλου;;; Αλήθεια δεν έκανες τα πάντα να βρεις ένα σπίτι που να δέχονται τα ζωα; Η ξαδέρφη μου γύρισε από Νορβηγία μόνο και μόνο για να παρει το κουτάβι της. Αντιλαμβάνομαι τον ενθουσιασμό σου που θα ξεκολλήσεις από την Ελλάδα όμως ρε συ είναι προδοσία να το αφήσεις πίσω. Βρες κάποιον που θα δέχεται τα ζώα και πάρτο μαζί σου. Έλεος πια με τις γυαλαντζι αγάπες!

Δεν υπάρχει πολύ ή λίγο θετικός. Έχετε συνεργασία, πρέπει να σου πει να ξέρεις τι θα κάνεις. Επίσης δεν έχεις σίγουρη απάντηση για το αν μπορεί να μείνει στο σπίτι που βρήκες, αλλά ετοιμάζεσαι να δώσεις αλλού το κατοικίδιο.

Error 404....

Έχω διαβάσει και έχω διαβάσει μπούρδες εδώ μέσα, αλλά εσύ το τερμάτισες. Πράγματι, δύσκολα βρίσκεις στο εξωτερικό σπίτι στο οποίο να δέχονται κατοικίδια, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για να αφήσεις πίσω το φιλαράκι και συνοδοιπόρο σου. Εσύ πάντα θα έχεις τη δουλειά σου, την οικογένεια σου, τους φίλους σου. Εκείνο έχει μόνο εσένα! Εφόσον δε συντρέχει, λοιπόν, κάποιος πραγματικά σοβαρός λόγος που θα σε ανάγκαζε να το δώσεις, για μένα η όποια μετακόμιση(εντός και εκτός Ελλάδος) δεν αποτελεί δικαιολογία. Έχεις 4 μήνες, ψάξε άλλο σπίτι. Τόσο απλά.

Καλέ μην το αφήσεις πίσω το καημενούλι, βρες τρόπο να το πάρεις μαζί, δεν είναι δύσκολο. Μια φορά θα φύγεις και θα έχεις το πήγαινε με το αεροπλάνο (αν πας με αεροπλάνο) και την όλη διαδικασία. Θα απολαμβανεις πολυ καλυτερα τη ζωή με τον μικρό σου φίλο εκεί, παρά εδώ και είναι κρίμα να τον αφήσεις, ειδικά εφόσον έχουν περάσει 4 χρόνια όπως λες και έχετε δεθεί. Θα στεναχωρηθεί πολύ. Όπως κ εσύ φυσικά. . Το όλο "κόλλημα" είναι μέχρι να φύγεις από αυτή τη χώρα. Στην Ολλανδία δεν θα έχεις θέμα με τον φίλο σου, άλλη νοοτροπία, άλλοι νόμοι για τους μικρούς μας φίλους. Θα μπορείς να τον παίρνεις παντού μαζί σου, να μετακινείσαι ακόμα και στα μέσα μαζί του, δεν θα είναι θέμα. Κρίμα να χαθείτε γι 'αυτό το λόγο. Και πείσε τον ιδιοκτήτη ότι ο σκύλος δεν θα αποτελέσει θέμα, δεν θα κάνει ζημιές, φασαρία, δεν θα ενοχλεί. Και φρόντισε να το κάνεις και πράξη αυτό. Η άποψή μου είναι να μην τον αφήσεις πίσω εφόσον είστε οι δυο σας, εννοώ γνωρίζεις ήδη ότι είναι μια υποχρέωση και τον έχεις καθημερινά. Κρίμα είναι.

Προσωπικά σε βρίσκω τέρμα λάθος. Το κατοικίδιο σου είναι ευθύνη σου και μέλος της οικογένειας σου, όχι απλή παρέα. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.

Στην τελική να βρεις άλλο σπίτι όπου θα δέχεται κατοικίδια ο ιδιοκτήτης.
Όπως λες και εσύ ήταν μαζί σου στα δύκολα, αλλά τώρα που πρέπει να το ανταποδώσεις θες να τον δώσεις αλλού..
Κόκκινη κάρτα από μένα.

Συμφωνώ. Δεν αφήνουν έτσι ένα απροστάτευτο πλάσμα που ήταν δίπλα σου όλα αυτά τα χρόνια. Μόνο εσένα έχει. Σε σένα έχει δώσει όλη την αγάπη και την αφοσίωση του και 'σύ θα το προδώσεις έτσι, γιατί δεν βολεύει τις νέες συνθήκες της ζωής σου; Να βρεις σπίτι στο οποίο μπορείς να έχεις κατοικίδιο.

Scroll to top icon