ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.2.2023 | 01:34

τέλμα

Το διαβασμα με κουρασε. "Γέρασα" για διαβασματα (καθηγητρια εκπαιδευτικος) και ειμαι και 35. Πόσο πια;! Ορκίζομαι να μην ξαναπιάσω βιβλίο. Νισάφι! Με την μούρη χωμένη μέσα. Και τί κατάλαβα;; Νιωθω οτι δεν θελω τίποτα απο όσα η ζωή μού "δίνει".Τίποτα απο οσα θέλω δηλαδή, ας πούμε εναν ταιριαστό σύντροφο. Τίποτα δεν με ικανοποιεί όπως παλιά που ήμουν νέα και ανέμελη. Έκανα ό,τι ήθελα... Τώρα που μεγαλωσα και εξακολουθώ να μενω με τους καταπιεστικούς γονείς μου, νιωθω πολύ περιορισμένη. Ό,τι λαθος κάνω το σχολιάζουν, όσο ασήμαντο και αν είναι.Παραμονεύουν να μου την πουν. Ειναι ασφυκτικά. Δεν αντέχω να ζω με γονείς στην ηλικία αυτη. Νιωθω αποτυχημενη μονο απο αυτό. Ο "πατέρας" μου γεροντοκόρη με ανεβάζει κατεστραμένη με κατεβάζει. Νιώθω πίεση. Η μητερα μου, μού τονίζει συχνά οτι θα έπρεπε τωρα να ήμουν παντρεμένη και οτι ντρέπεται οταν την ρωτούν για μένα.Και τί μπορώ να κάνω λοιπν; Στο χέρι μου ειναι να βρω γαμπρό;!;! Βλέπω τρίχρονα κοριτσάκια και ζηλεύω που δεν έχω. Ναι θα έπρεπε, αλλα πού. Θα κάνω αραγε τώρα που προλαβαίνω;;; Πώς εγινε τοσο ασχημα η ζωή ξαφνικά για εμένα. Βλέπω συρματοπλέγματα παντού. Τιποτα δεν αλλαζει.Τώρα ειμαι ανεργη και έχω χρόνο πολύ για να σκέφτομαι τα χάλια μου. Και να βρω δουλειά, πάλι άδεια θα γυρίζω στο σπιτι. Οπως πριν. Δεν ξέρω απο πού να ξεκινήσω.
4
 
 
 
 
σχόλια

''Στο χέρι μου ειναι να βρω γαμπρό;''

Γενικά ναι. Δικιά σου είναι η ζωή.

Λόγω οικονομικής δυσκολίας όμως κάποια πράγματα είναι δύσκολα να γίνουν, όπως πχ να φύγεις από το πατρικό. Προσπάθησε να βρεις τρόπο για να βγάλεις περισσότερα λεφτά και φύγε, δεν υπάρχει άλλη λύση.

Scroll to top icon