ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.2.2023 | 14:07

Είναι λίγο διαφορετικός

Έχουμε σχέση 7 μήνες,και χθές το αγόρι μου,μου είπε πως για την ημέρα του Αγ.Βαλεντίνου,μου ετοιμάζει κάτι ξεχωριστό.Με το που το άκουσα,δέν μπόρεσα να κρατηθώ από τα γέλια,και η αλήθεια είναι πως και όσα έλεγα αλλά και το ύφος μου,ήταν κάπως κοροιδευτικά.Έ όπως και να το κάνουμε,δέν μου φάνηκε τόσο "σύγχρονο" ένας νέος 21χρονών να πιστεύει και να ασχολείται με τέτοια παρωχημένα.Παραξενεύτηκε με την αντίδραση μου στην αρχή,και μετά για να το "σώσει" κάπως,μου είπε ότι το έχει σκεφτεί έτσι για την πλάκα περισσότερο,αλλά νομίζω πως τον κακοκάρδισα λίγο και του τη χάλασα.Δέν είναι κανένας ονειροπαρμένος,μιά χαρά προσγειωμένος και λογικός είναι,απλά είναι λίγο ρομαντικός και ευαίσθητος.Πχ,τα περισσότερα πρωινά,με το που θα ξυπνήσω βρίσκω μηνύματα του,άλλες φορές με στίχους από ρομαντικά/ερωτικά αποσπάσματα από κείμενα ή ποιήματα και άλλες φορές τραγούδια με ανάλογο περιεχόμενο,και μου αρέσει πολύ αυτό.Τέλος πάντων,δέν υπήρξε κανένα πρόβλημα,και του είπα πως ό,τι και άν οργανώσει θα είναι τέλειο αφού θα είμαστε μαζί,και αυτή είναι και η αλήθεια.Ελπίζω μόνο αυτό το σπέσιαλ για το οποίο διατείνεται και επιμένει,να είναι όντως σπέσιαλ και να αξίζει,γιατί πέφτει και καθημερινή και την επόμενη έχουμε πρωινό ξύπνημα για τη σχολή.Δέν λέει να πάω στη σχολή και να κουτουλάω τζάμπα και βερεσέ.
7
 
 
 
 
σχόλια

Χαίρομαι που βλέπω ότι υπάρχουν ακόμα άντρες με ευαισθησίες. Σε αντίθεση με σένα που δημιουργείς κόμπλεξ σε ένα παιδί που θέλει να σου δείξει τον ερωτά του. Φοβάμαι ότι θα την πληρώσουν οι επόμενες.Κριμα τέτοιες εκδηλώσεις αγαπης να μη γίνονται εκεί που το θέλουν.

Αντρες με ευαισθησιες οσοι αφηνουν σημειωματακια κ πιστευουν στον αγιο βαλεντινο? Μαλιστα. Οι υπολοιποι δηλαδη που μπορει να μην τα κανουν αυτα δεν νοιαζονται κ δεν αγαπανε?
Το οτι καποιοι ανθρωποι ειναι πιο ρομαντικοι κ εκδληλωτικοι στην αγαπη τους δεν σημαινει οτι αγαπουν κ πιο πολυ ή οτι ειναι πιο ευαισθητοι.

Μπορεί να μην είσαι ρομαντική, αλλά δεν είναι ωραίο να κοροϊδεύεις και να γελάς με κάποιον που είναι ρομαντικός. Η συμπεριφορά σου ήταν τουλάχιστον αγενής..

Δεν σχολιάζω κάτι, νομίζω σε κάποια υπερβάλλεις επίτηδες, επειδή ξέρεις ότι θα φας κράξιμο :P
Περιμένουμε να μας γράψεις στο μέλλον πόσο διήρκησε αυτή η σχέση τελικά και τι έφταιξε που χωρίσατε.
Κάτι μου λέει ότι η απάντηση σου θα έχει πολύ ενδιαφέρον...

Δεν σε βλέπω τόσο ενθουσιασμένη με το αγόρι σου. Χλιαρή κατάσταση, αφού τον μειώνεις (άμεσα και έμμεσα) με τα λεγόμενα σου.
Θέμα χρόνου να τον χωρίσεις.

Scroll to top icon