ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.3.2023 | 22:13

Συνταξιοδοτηση

Έχω ακόμα 35 χρόνια μέχρι τη σύνταξη, λιγότερα αν μειώσουν τα χρόνια (ελπιζω) και όχι να τα αυξήσουν. 35 χρόνια βιοπάλη, ελπίζω να τα καταφέρω. Ζω σαν γέρος έτσι κι αλλιώς , γκρινιάζω συνέχεια, η αγαπημένη μου φράση είναι όταν ειμουν μικρός κτλ κτλ. Να πάρω σύνταξη και πάω να ζήσω στο χωριό και να κατεβαίνω στη πόλη μόνο για τα ψώνια του μήνα, ή και καθόλου αν έχω τον μπακσε μου και κοτουλες αποθηκουλα με τις προμήθειες. Και να έρχονται τα παιδιά μου να με βλέπουν που και που.
7
 
 
 
 
σχόλια

Α δικός μου άνθρωπος είσαι εσύ!!!
Και όμως επειδή είμαι φυσιολάτρης και δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την φύση, οι εργασίες στον μπαξέ με κάνουν χαρούμενο, είναι βασικά απο τα πράγματα που απολαμβάνω στην ζωή

Εδώ δεν ξέρουμε πως θα είμαστε τον επόμενο χρόνο πχ και εσύ κοιτάς την ζωή σου σε 35+ χρόνια μετά.
Να την βράσω την σύνταξη αν δεν έζησα χαρούμενος όσο ήμουν νέος και δεν εκανα όσα ήθελα. Εκεί πρέπει να εστιάζουμε κατά την γνώμη μου.

Σωστά, διότι κοπιάζοντας τόσα χρόνια οι συνταξιούχοι, στο τέλος δεν πήραν τίποτα παρά μόνο ψίχουλα. Ποιος είναι χαρούμενος γενικά; Η θλίψη κυβερνά πιο πολύ.

@rosestar
4.3.2023 | 11:54

Βασικά δεν ξέρουμε καν αν υπάρχουν λεφτά για συντάξεις μέχρι τότε στην Ελλάδα. Ας κάνουμε ότι μπορούμε τώρα που είμαστε νέοι και μέχρι τότε βλέπουμε.

TheDude
5.3.2023 | 03:02

Η ζωή είναι πολύ δύσκολη. Αν δεν έχει κανείς κάποια κληρονομιά ή εισόδημα, δύσκολα θα τη βγάλει μέχρι να συνταξιοδοτηθεί και αν. Φυσικά πρέπει και να μην είσαι και σπάταλος στη προκειμένη περίπτωση αν έχεις κληρονομιά. Για πιο προχωρημένα μυαλά, καλή θα ήταν μια επένδυση αν γίνεται αυτό. Ούτε η σπατάλη αλλά ούτε και η τσιγκουνιά.

Scroll to top icon