ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.3.2023 | 21:16

Ο πατέρας μου

Είχε βάλει τη μάνα μου να κάνει εκτρωση δύο φορές πριν κάνει εμένα και τον αδερφό μου. Το μάθαμε τώρα. Αφού έφυγε εκείνος και αφού μεγαλώσαμε αρκετά. Ήταν μια πληγή που δεν κλείνει της μαμάς μου. Δε μπορώ να το διαχειριστώ.
4
 
 
 
 
σχόλια

Ησυχασε , πιθανοτατα μαζι ειχαν παρει την αποφαση απλα δεν το λεει η μαμά σου. Χωρισαν οι γονεις σου κι η μαμα σου προσπαθει να του φορτωσει αμαρτιες για να σας εχει με το μερος της. Μην παιρνεις θεση, ηταν λαθος της που σου το ειπε δεν ειναι απο τα πραγματα που συζηταμε με τα παιδια μας, κατηγορωντας αυτον που εφυγε, (Αν ηταν πληγη που δεν εκλεινε δεν θα συνεχιζε μαζι του κανοντας 2 παιδια). Δεν χρειαζεται να διαχειριστεις τιποτα εσυ, κοιταξε να φτιαξεις τη δικη σου ζωη οσο μπορεις καλυτερη!

Ακομα χειροτερα!! Μιλαει τοσο ασχημα στα παιδια του, για τον πεθαμενο πλεον πατερα τους που δεν μπορει να υπερασπιστει τον εαυτο του. Μαλλον δεν περνουσε καλα το ζευγαρι αλλά γιατι να δηλητηριασει τοσο τη σχεση σας? Παντως εσυ συνεχισε τη ζωη σου και να θυμασαι οτι συμμέτοχη στο "εγκλημα" ηταν κι η μητερα σου.

τι πράμα πρέπει ν διαχειριστείς? δεν σε αφορά στ ελάχιστο τ τι έκαναν λάθος ή σωστό μεταξύ τους Τι θέματα έχετε κ φορτώνετε το είναι σας? Ποσο χιονονυφαδες πλέον?

Scroll to top icon