ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.4.2023 | 04:27

Στοπ

Σταμάτησα να στέλνω μηνύματα και να τηλεφωνώ σε φίλους και συγγενείς,πέρα από τα τυπικά πχ γιορτές . Κουράστηκα να με θεωρούν δεδομένο άτομο στη ζωή τους. Όλες οι σχέσεις χρειάζονται ανταποδωση, αλλιώς δεν είναι σχέσεις. Το έχω παράπονο όμως που δεν υπάρχει ισότητα στις ανθρώπινες σχέσεις και που κανείς σχεδόν πια δεν συμπεριφέρεται δίκαια. Πάντα υπήρχαν τέτοιες περιπτώσεις απλά τώρα έχει παραγινει το κακό. Κουράστηκα να κάνω πάντα εγώ το πρώτο βήμα. Ξενέρωσα . Έχω κι εγώ δουλειές αλλά βρίσκω έστω και λίγο χρόνο να στείλω ένα μήνυμα να δω αν ζουν οι γύρω μου, αν είναι καλά. Δεν καλώ ,ούτε θυμάμαι για εξυπηρετήσεις και χαρες.
1
 
 
 
 
σχόλια

Δεν παρακαλάμε κανέναν να νοιαστει για μας. Όποιος συνήθιζει να παρακαλάει γίνεται αδύναμος από επιλογή. Δεν τα παραταμε αλλά νοιαζόμαστε εμείς για τον εαυτό μας και αλλάζουμε παρέες.

Scroll to top icon